Evli_mutlu olmak isterdim

Eğer bu kadar fedakarlığıniza rağmen ayaklarınıza kapanmiyorsa bosanmayalim diye hiç ama hiç pisman olmayin. Bence ileride iyi ki bosandim denilebilecek bir evlilikmis sizinki. Değer veren adam boşanma gününü beklemez cabalar... değer vermeyen adam icinse uzulmeye degmez.

Arkadaşlar adliyeden geldikten sonra başvuru sonrası kağıtları verdim ve duruşma günü saati söyledim.tepki yok.şu saatten sonra ayaklarıma da kapansa bir şey fark etmez

Arkadaşlar adliyeden geldikten sonra başvuru sonrası kağıtları verdim ve duruşma günü saati söyledim.tepki yok.şu saatten sonra ayaklarıma da kapansa bir şey fark etmez
Çok özür diliyorum ama bi dangoz da seninkiymiş demekki...
Bendekinin farklı versiyonu, bunlar asla pişman olmayan kendinde hata kusur görmeyen cinsten.
Hiç üzülme artık, zararın neresinden dönsen kâr

niye gitmiyor evden? ne küstah utanmaz adammış yuh.

neyse geçmiş için bişey konuşmamız fayda etmez
geleceğinizi konuşalım bence bundan sonra ki hayatınızı anlatabilirsiniz
eminim ki üzerinizden 2 kişilik için olan evlilikten 1,5 kişilik yük kalkıp
zamanınız size kalacak yaşasın hürlük diyelim mi

bu arada hayırla sonuçlandırsın Rabbım. Benimki çekişmeli bilmeeeemmm ne zamana kadar ama olsun kurtuldum ondan dava sürse de boğmuyor o kadar hamd olsun.. Siz tez vakit kurtulacaksınız ınsallah

Kızlar hafta sonu için kızımla ablama geldim kafa dağıtıyorum.onun ailesi zaten umursamaz insanlar hiç arayıp söylemedim.hatta boşandıktan sonra öğrensinler istiyorum.zor günlerde baş ağrısı istemiyorum.bundan sonra kızımla güzel günlerimiz başladı.bugün çok eglendik minnoşumla hepinize tesekkurler

Aile konusunda haklısınız hayırlısı olsun ınsallah Rabbım tum şerlerden ve şerlilerden korusun sizi ve ailenizi.
Mesajınızı okudum sankı ben eğlenmısım gıbı mutlu oldum ohhh daha dur ne güzellikler yaşayacaksınız inşallah.
İnanın tanısmamıs olsak da duygular paylaşılabiliyormus kk de bunu da öğrendim
vesselam..

maşallah size çok özeniyorum
gücünüzü bebişinizden mi alıyorsunuz
bazen diyorum belki benimde çocuğum olsa ona bağlanarak atlatırdım bu evreleri diye
maşallah hep böyle mutlu olun inşallah

Evet canim burda yüzlerce kizkardesimiz var.teşekkür ederim iyi dileklerin icin

maşallah size çok özeniyorum
gücünüzü bebişinizden mi alıyorsunuz
bazen diyorum belki benimde çocuğum olsa ona bağlanarak atlatırdım bu evreleri diye
maşallah hep böyle mutlu olun inşallah
Evet canim gücümü umudumu kızımdan alıyorum.o benim hayat arkadaşım can yoldaşım.sen de bir an önce mutluluğuna kavuş canım .her şey gönlünce olsun

Bi cinnet geçir bakalım hiçbir şey yapmıyorum artık ananın babanın borçlarını ödemiyorum senin hizmetçiliğini yapmıyorum boşanıcam de ne yapacak acaba adam seni aşağı çekmiş de çekmiş bu ne

Yerden göğe kadar haklı bir yorum. Kesinlikle böyle Kadının fazla fedakarlık yaptığı evlilikler yürümüyor. Kendim de tecrübe etmişliğim var ucundan kıyısından. Erkeğin eline geçen parada hep ailesinin gözü oluyor maalesef bir türlü doymuyorlar en iyisi kötü olmak. Haklı ama mağdur olacağına mutsuz olacağına, kötü olun daha iyi.
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam aileme yardım ederdim. Boşanmayacaksanız kredi çekip ailenize veriyormuş gibi kenara koyun. Siz de yokları oynayın sürekli aileniz para istesin dursun 1 lira bile yardım etmesinler onlara düşmeyen şeyler bunlar. Eşiniz düşünsün bazı şeyleri erkeğin görevi olan işleri acele edip sırtlanmak asla çözüm değil. Zaten bu kadar herşeyi kabullendiniz diye bu haldesiniz kabullenmeseniz belki bu asalak adamla evlenmeyecektiniz bile.

Arkadaşlarım ben yol ayrımında bir adım da attım.Artık bu zamandan sonra benim için o ve ailesi yok.hatta hiç tanımamış gibiyim.kızımla mutlu bir şekilde devam ediyorum.Bazen bende kendime şaşıyorum nasıl bu kadar ayakta duyduğuma.Ama beni seven bir ailem ve bana ihtiyacı olan bir evladım var.ellemedim için kendimi yıpratmak.hepinize kucak dolusu sevgiler

GUNCELEME:Arkadaşlar size bunları tasalı 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…