Evli_mutlu olmak isterdim

Ne düşüncesiz insanları. Oğlum evlisin demiyorlar. Tamam yardım edemiyor olabilirler bari yük olma. Bizde eşimle herşeyimizi tek yaptık ama ne bilim seninki de bir tuhaf. Evin tek maaş gibi. Bende öğretmenim. Çok şükür eşimin maaşıyla geçinip gidiyoruz. Seni kullanıyorlar maalesef. Eşinden boşan diyemem o senin kararın. Ailesiyle oturup Ada'm akıllı konuşsanız. Senin ailende konuşsa. Bu arada bende aileme yardım ederim ama senin eşin kadar değil yani. O maaşını ailesinin eline sayıyor.

Valla hayattaki en iyi erkek bile karisi calisinca al gülüm evde calisanda sensin iste calisanda sensin maasini gonlunce harca demiyor. Dese bile kadinlar zaten fitrat olarak yine eve cocuga harciyor ya neyse:) karisi calisan erkekler geliri ne olursa olsun bi gözü hep kadinin maasinda oluyor. Calisan kadinin en buyuk derdi. Ya gizliden para koyacaksin kenara yada tam maasini soylemeyeceksin

Anladığım kadarı ile haberi olmadan çekilmiş. Doğumda kendi ailesinin yanındayken çekilmiş diye anladım. Belki haberi olsa o da engel olmaya çalışırdı.

Bu insanlar çocuklarını sevmiyor bize baksın diye erkek evlat istiyorlar

Arkadaşlarım dilekçeyi işleme koyfurttum.şimdi tebligat ve mahkeme günü bekliyorum.hepinizin duasına ihtiyacım var
Anlaşmalı boşanma mı. Bi avukat tutun, ailesine kredi çektiğini falan ıspatlayın tazminat alın. En azından bunca yıl emekleriniZin ufak bi kısmını alırsınız

Anlaşmalı boşanma mı. Bi avukat tutun, ailesine kredi çektiğini falan ıspatlayın tazminat alın. En azından bunca yıl emekleriniZin ufak bi kısmını alırsınız
Hiç birşey istemiyorum sadece bir an önce bitsin artık.maddi olarak kendim karsilayabiliyorum.çekişmeli davalar çok uzun sürüyor.daha fazla yıpratmak istemiyorum

haketmediğiniz şeylerin size yapılmasına izin vermeyin. siz bi tanesiniz sizden başka yok. kimsenin sizin hayatınızı mahvetmeye hakkı da yok. kendinize değer verin ve şu erkek bozuntularına bu kadar tavizkar olmayın. kadın erkeğe göre daha evcil olabilir ama "evi kadın çekip çevirir" saçmalığı kadının çalışmadığı evde ücretsiz olarak hizmet ettiği dönemlerde kaldı. daha doğrusu kölelik yaptığı dönemde. köleliği niye kabul edeceksiniz ki? öğretmensiniz anneniz babanız hep yanınızda. bir söz vardır. "bir işte iyiysen o işi asla ücretsiz yapma" diye.neden sonra sömürülürsün de ondan. kendinizin değerini bilin. sizi tanımıyorum tabi ki ama anlattıklarınıza göre çokca fedakarlık yapmışsınız.şu saçma psikolojiden kurtulun. sizin yaptığınız fedakarlığı algılayabilecek seviyede dahi değil eşiniz olacak adam. ayrıca belli ki çocuğunuza da iyi bir model olamayacak.

erkeklerde en çok güldüğüm taraf aile içinde hiç bir haltı becerememelerine rağmen sanki herşeyi kendileri yönetiyormuş ve bu işi de çok iyi yapıyormuş gibi davranmaları. yetiştiriliş biçimlerinden olsa gerek her işi kadın halletse de kadını hala baskı altına almaya çalışıyorlar. çünkü bir çok erkek babasının annesine yaptıklarını karısına uygulamaya çalışıyor. o eskidendi. artık yemez. çok şükür paranız var, toplum içinde tek başına kaldığınızda kocanız yoksa eli ayağı dolaşacak sosyal hayatı olmayan bi insan değilsiniz. kocanızın borçlarına da umursamaz tavırlarına da ihtiyacınız tok.

Ama her tartışma da ben erkeğim bu evim lideri benim. Ya ben kimim.Erkeğim diyor ama sabahları ben para veriyorum.hiç sonunu düşünmez nasıl olsa ben çocuk bulurum bende para vardık yoksa da benim ailem gonderir
Bir de utanmadan liderlik erkeklik mi taslıyo. Evine bakmayan sorumsuz bir insandan ne köy olur ne de kasaba. İnsanda biraz gurur olmalı önce. Madem ekonomik özgürlüğünüz var. Çekmeye değmez bence. Düzelmeye de gönlü yoksa boşver. Biblo gibi bir işe yaramayan biri evde dursa ne olur.

Bütün yük üzerinde, çok bunalmışsın. Seni çok iyi anlıyorum.

Başkaları için kendin sıkıntı çekiyor, fedakarlık yapıyorsun. Evin, işin yükü, çocugun sorumluluğu vs. hepsı yormuş seni.

Eşinle olumlu iletişim kurmaya çalış derim. Anlaması lazım seni. İnatlaşarak değilde uzlaşarak çözmeye gayret gösterin...

Her şey çok çabuk gelişiyor senin konunda hadi hayırlısı emin ol önce mutsuz da olsan sonra harika zaman geçirceksin çocuğunla ve annenle huzur dolu yuvanda.

Çocuğunu yanına alıp bakabileceksen boşanmalısın
2. yüke gerek yok ki zaten her şeyi siz yapıyorsunuz
kızınızdan tamamen ayırmıyorsunuz ki
görmesi gerekti zaman görecek zaten

Kurtulun şu asalaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…