Evli_mutlu olmak isterdim

Firdevs yöreoğlu gibisiniz vallahi

temizlik fşrmasında çalışan bayanlar akşam üzerlerini bir değiştiryorlar vallahi bende yok o kıyafetler.hepsinde son çıkan telefon maaş günü gelsinde paramızı harcayalım modundalar bazısı kendine araba almış onun borcunu ödüyor imreniyorum kocalarıda öle memur değil özelde asgari ücretten biraz fazla alıyo.ben 3 kat maaşıma rağmen onlar kadar özgüvenim yok yahu

Sende ev gecirensin sonucta, ne gerek var ki boşanmaniz bence en sağliklisi, bu kadinlari neden bu sekilde para getirisi olarak görürler anlamam. Ilk zamanlar bende esimin ailesinin borclarini odedik. O da bize dugunde takilan takilarin parasiydi. Hepsini verince seslerini kestiler. Siz bir ailesinin kardesinin tatil paRasi babasinin zevki seylerini siz neden odeyin. Bu sacmalikta neyin nesidir ? Kizini dusun sen onun gelecegi babasindan ve kardesinden daha da onemli. Hep zaten erkek aileleri evlatlarini bir sigorta gibi gorur. Somururde somurur. Ne kadar yazik
Cok uzuldum sizin icin...

ben de parama kıyamam aslında da :)
para kolay kazanılmıyorculardanım.

ama eşimde karışmaz yine de, hatta o bazen beni alışverişe teşvik eder.
hele ki aileme bir şey harcamışsam mutlu olur, iyi düşünmüşsün der :)

Ilk bastan elini masaya vuracaktin daha cocuk yokken simdi adamin elinde koz var cok taviz vermissin neden nicin? Simdide kapi orada diyor iste. Aglamakla bu isi cozemezsiniz icraat gerek.

kimseye oyle klavye basinda bosan diye yazmam
Bende bosandim bilirim cok zor
Ama sen bosan kuzum
Arkana bile bakma bu adam duzelmez cek restini bosan
Ayni sorunlari yasayan bir arkadasim vardi
Onunda kocasi surekli kazandigini ailesine goneriyordu ,ama kendi ailesine kit kanaat zor gecinemiyorlar
Ailesine gonderdigi para kumar ,pavyon parasiydi
Arkadasim dusune dusune kafayi yedi hala psikolojik tedavi goruyor
Ve ustelik hani desemki kendi calisip evi gecindiriyor,yok ev hanimi kendisi ve buna ragmen sinirleri alt ust oldu
Sen maasinla kizinada kendinede yetersin ,o kocanin sana hayri yok ;sirtindan geciniyor
birak kendi baksin ailesine ,sen kendine yeni bir duzen kur ,kendini cok ezdirmisssin

Arkadaşım dilekçe örneğini doldurdum akşam ondan da imza alıp yarın işleme koyacağım.düşünmek için çok z
Arkadaşım bak burada senin durumunda olup boşanan çok kadın var. Oku bak buradaki konuları göreceksin. Emin ol cok cok daha iyi olacak. Kendine yapma bunu olur mu? Boşaninca ne olur soyleyeyim; mesleğin var. Iyi bir semte güvenli bir eve taşınırsin. Annen cocuguna bakar. Tayinini başka okula çıkarirsin. Meraklı akrabalara kp min pavyon borcunu odemek istemedim der gecersin. Herkesle biraz daha mesafeli olursun kimse sana bulasamaz. İstediğin gibi annene babana gidersin. Kardeslerin varsa onlarla vakit gecirirsin. Kizini seneye kreşe verirsin. Olacaklar bunlar. Anılar, yasanmisliklar zorlar ama kocanın kotu huylarini yaz bir yere aklına geldikçe oku. Yerinde olsam profesyonel yardim da alirdim ben. Kendine guvenin gelir ve etrafı daha farklı bir gözle görürsün. Cok bunaldiginda yaz buraya. Herkes destek olur sana. Boşanma aşamalarını yaz. Hissettiklerini yaz. Buradaki yorumlar insana kendini daha güçlü hissettiriyor. ;-)

her iş kadının mı? bu nasıl eğitimli insan, geri kafalı.
valla bu zamanda erkekler kadını değil maaşını seviyor sanki. evde hizmetçi, yatakta cariye, dışarda eşi çocuğunun anası, bir de üstüne para kazanıyor. daha ne istesin? ballı kaymaklı kısmetsiniz böyle erkekler için.

Onca seyi kabul ettigin yetmemis bir de annene cocugu baktirtmissin. Annene bir tesekkur yoksa kadini neden kullandirtiyorsun? Yazik degil mi? Evlilik tamam bir kumar, nasil cikacagini bilmezsin sanstir bir yerde, ama sana cikan cikmis buna ragmen de devam etmek de bir secimdir

Aynen arkadaşım sana katılıyorum hiç bir şey olmaz

Arkadaşlar dilekçeyi ve protokolü imzaladım.anlasmali boşanıyor.aileme süreç başladıktan sonra mı haber versem bilemedim.kızım şimdi uyuyor uyansın adliyeye gideceğim.dualarınızı esirgemeyin

Elinizde kiziniza evine bakmadigina dair kanitlar olsa keske. Ya cocugu babaya verirlerse?
Allah yardimciniz olsun.

Hemen boşanmadan önce konus senin laasın sana benim maasım bana de keseleri ayır kira faturalar ortak yarı yarıya de. Artık bıktığını söyle iki seçenek var ya o düzelecek yada ... evi yakın kurarsın babasından ayrılmaz senin hayatında fazla değisklik olmaz bence her halükarda evin babası sen oluyorsun... kendini kullandırma... küserse küssün adam rolleri karıstırmıs kadın küser nazlanır erkekte evi geçindirir... sizde tam tersi

Elinizde kiziniza evine bakmadigina dair kanitlar olsa keske. Ya cocugu babaya verirlerse?
Allah yardimciniz olsun.
Canım protokolde kızımın velayeti bana veriliyor.ayrıca bu yaştaki çocuğu anneye veriyorlar.ayrıca oda biliyor benden başka kimse kızıma benim gibi bakamaz

Canım maaşı krediye kesiliyor babasına çektiği krediye 1300 lira ödüyor.kredi kartına ve kendi

evet bu bakış açısı çok yaygın. özellikle kayınvalidelerin öğretmen gelin tercihinin sebebi bu.hem çalışsın hem eve erken gelsin tatili olsun. insan kullanmak bu başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…