Evli_mutlu olmak isterdim

evet bu bakış açısı çok yaygın. özellikle kayınvalidelerin öğretmen gelin tercihinin sebebi bu.hem çalışsın hem eve erken gelsin tatili olsun. insan kullanmak bu başka bir şey değil.

evet kv de ogretmen gelın ıstıyordu
iki ay tatilleri var ya
yazlık alınır oğlu ve gelini tarafından o da 2 ay istediği gibi kalır hep beraber tatil yapılır istiyordu
sanki öğretmen gelinde eşinin sülalesi ile iki ay tatil yapmak için yıl boyu gün sayıyor

Arkadaşlar dilekçeyi ve protokolü imzaladım.anlasmali boşanıyor.aileme süreç başladıktan sonra mı haber versem bilemedim.kızım şimdi uyuyor uyansın adliyeye gideceğim.dualarınızı esirgemeyin

bende dün eşimle konuştum boşanmaya karar verdim
ve akşam geldim hemen aileme söyledim
eşiniz kendi ailesine söylerse onlarda artık ne maksatlı olursa olsun ararlarsa ailenizi
aileniz onlardan öğrenecek yapmayın bence kendiniz arayın hemen söyleyin

yine eşşek yine semer olayı.

siz aleleme bakmak için mi okuyıp çalışıyosunuz? kendi aileniz olsa bu kadar tahammğl etmezsiniz elin adamının boyunduruğu altına girince hooppp herşeyinizi seriyosunuz ortaya. yazık valla. biraz akıl mantık kullanırsanız eğer boşanmanız gerektiğini farkedersiniz.

Yapacağın ortada diil mi ? Boşan bu adamdan , sırtında ki kamburdan kurtul !

Benim cevremde o kadar yaygın ki bu arayis artik igrendim herkes öğretmen gelin arıyor oğluna neden eve erken gelir yazları tatil olur ee bi de maaş getirir ooh mis analarda ondan doğurup okutuyordu o kızları sovecem simdi olmayacak

Aaa maşallah ne cabuk karar alıp harekete geçmiş helal olsun böyle öküzlere prim vermiyorsunjz ne mutlu kendine yolunacak başka kaz bulsun sifatsiz ahh bende ozgurlugumu alsam biran evvel ne mutlu çalışıyor olunca daha kolay

ben kötü ve sorumsuz eş olmasını yorumlamak istemiyorum.
zira babasının gazino parasına çalışıp , çocuğunun hastane parasını düşünmeyen bir adam için 1 dakika bile düşünmeden boşaman lazım.. net yani. ortada kurtarılacak hiçbir şey yokmuş. iyi bir baba da değilmiş..

etmeyin, kutsal bir mesleğiniz var. annem de öğretmen benim. hep böyle bakıldı olaya. nasılsa erken geliyor eve diye babam da ev işlerine yardım etmezdi çok kızardım.
Benimde annem öğretmen ama Allahtan babama prim vermedi ne ev işi ne maaş konusunda ama çevrede bunları duydukca sinirlerim zipliyor. Niye ogretmen yani? Akademisyenlik, doktorluk, avukatlik, hakimlik, dis hekimliği, muhendislik, psikologluk... aklima gelen sayamayacagim kadar çok guzel meslek var. Ama yoluncak kaz gozuyle bakılan bir ogretmenler. Mesleğimi seviyorum o ayri ama bu bakış acısını görünce duyunca midem bulanıyor ve düşünüyorum ister istemez.
Şunu da ekleyeyim; yanlış anlaşılmasın diğer mesleklerdeki kadınlar aynı muameleyi görsün demiyorum kesinlikle ama öğretmenlerde görmesin diyorum. Kadini değerli yapan kadin olmasidir meslek yada başka bir şey degil.

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okuyorum.bir kişi de konuşun tekrar düşün demedi.meğer ne kadar yıpranmış kendimi.ben de artık kurtarılacak bir evlilik görmüyorum.gelip af dileşe de 30 dan sonra düzelecek mi hayır.benim çektikleri yanıma kalacak.daha fazla kendime bunu yapmayacağım.

kadınlar evlenince hep alttan almak zorunda mı? erkeklere bu şekilde davrandıkça kadını cepte görğyor ve değersizleştiriyor. bunu nasıl değiştirirsiniz bilmiyorum ama bu saate kadar bu şekildeyse bundan sonra değişmesi zor gibi. allah yardımcınız olsun

Benim yazdıklarımı okumadın sanırım. Demek istediğim evlilik zor ama yürütmek kadının marifeti.

Evet ne yazikki hem erkekler de hem de kaynanalarda boyle durumlara cok rastlar olduk. Benim esimde ozellikle ogretmen istemis ama onun nedeni farkliydi. Kendi annesi saglikci oldugu icin annesinin yoklugunu cok yasamis. Nobetler mesailer. Kendi cocugu bunlar yasamasin diye ogretmen istemis.is yonunden allah rai olsun cok yardimcidir. Kendisi de saglikci ve yogun calismasina ragmen evde elinden geleni yapmaya calisir. Kizimin banyosuna kadar yaptirir.

Sömürülmek, bir evin sorumluluğunu almamak eşinize çok iyi yaramış
Nasıl bir genişlik mide var anlamadım
Bir ödersin iki ödersin
Senin evin barkın sorumluluğun farklı
Dik durun ve bu sefer siz konuşun, sizin hiç görmediği yüzü görsün bi kendine gelsin
Ekmeğiniz elinizde , aileniz yanınızdaysa üzülmeyin ağlamayın değmemiş çünkü uğruna sevdiğiniz insan

Kızımın uyanmasını bekliyorum adliyeye gitmek için ama uyanmadı yarına kaldı.galiba sabah 1 ders izin alıp hemen gideceğim.eşim olacak adam şimdi geldi tv karşısına geçti izliyor.dünya umurunda değil.deli olacağım bu ne umursamazlık.yada nasılsa ondan vazgecemeyecegimi düşünüyor ama çok yaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…