- 3 Ekim 2015
- 14
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi pembefiskos32
-
+18 e konu açamıyorum kızlar kusura bakmayın buraya yazıyorum taşırlar herhalde
Ben 2 aylık evliyim severek evlendik ama eşimle cinsel problemlerimiz var. Soğumaya başladım eşim kendini düşünüyor işi bitsin tamam. Benim hoşuma giden şeyleri yapmıyorben boşalma problemi yaşıyorum. ön sevişme yapmıyor direk olaya giriyor kaç kez uyardım. onun yüzünden vajinusmus oldum ilk günler ve kendi yöntemlerimle zar zor yendim. sizce eşimle nasıl konuşmam lazım. aslında konuşuyorm ama önemsemiyor söylediklerimi...
dediklerini söyleyeceğimNormal olan konuşarak, hoşlandığınız, hoşlanmadığınız şeyleri anlamaya çalışmaktır, ama sen beni dinlemiyor, önemsemiyor diyorsun. O zaman al karşına uyar, sen böyle yaptıkça soğuyorum, senden uzaklaşıyorum ve böyle olmasını istemiyorum, çünkü seni seviyorum, böyle yapman beni önemsemediğini hissettiriyor ve çok kırıyor, de. Baktın olmadı, cinsel terapiste gitmeyi öner. Yine dinlemezse greve gitme zamanı gelmiştir.
bence de öyle olması lazım
Böyle şey olur mu canım o nasıl bir anlayış? Ön sevişme olmadan nasıl direk o havaya giriyor ki sen o hazzı yaşamazsan nasıl oluyor? Bu ne bencillik... Muhakkak konuş... Yoksa direk söyle soğuyorum de... Ve baktın hala umursamaz reddet bir süre..
Benim eşim o kadar ki bazen sorar bile devam edelim mi diye.. Düşün ki o kadar uzun oluyor ön sevişme.. Ki bu çok güzel ben çok seviyorum... Muhakkak konuş sürekli..
benim o şekilde zevk aldığımı düşünüyor sanırım. afedersiniz ama durum şöyle ilk önce öpüşme falan oluyor hemen direk o kısma geçmek istiyor. yani ön sevişme 1 dakika bile sürmüyor diyebilirim acaba benim bundan sıkıntı çektiğimi anlayamıyor muSuçlayarak mı konuşuyorsun acaba?
Senin zevk alıp almaman adamın umurunda değil mi?
benim o şekilde zevk aldığımı düşünüyor sanırım. afedersiniz ama durum şöyle ilk önce öpüşme falan oluyor hemen direk o kısma geçmek istiyor. yani ön sevişme 1 dakika bile sürmüyor diyebilirim acaba benim bundan sıkıntı çektiğimi anlayamıyor muKaç kez kibar tatlı dil ile söyledim Bana sen çok azgın çıktın dedi hep duyuyorm hiç boşalmayan kadınlar varmış sen gene arada boşalma yaşıyorsun diyor bunları söyledikçe ondan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?