• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bi bakabilir mi

belliki aileden gelen bisey.yani onun yaninda bu tur seylere cok dikkat edilmis, ve ayip karsilanmistir.oda sartlanmis ayiptir, anlarsa neler dusunur.bak bak bir ay sabredemediler nede kudurmuslar v.s.diye dusuneceklerini saniyordur..benim fikrim normal degil hatta bence cok tehlikelu bir durum araniz sogur uzaklasirsiniz.ben olsam :mad:neyse..bence ikinizde normal degilsiniz..
Ahahahah..bak bak 1 ay sabredemediler ne de kudurmuşlar :KK53::KK33: çok tatlısınız

Eşiniz normal degil muhtemelen başka yollar ile kendini tatmin ediyordur. Kullandığı dil de çok kaba size kızscağıma anneğini evine yollasın. 2 ay kalmak nedir

Farklı şehir bile olsa 15 gün veya 2 ay kalınmaz. Bizde farklı şehirdeydik ve kimse 2-3 günden fazla durmaz bizde. Bilmiyorum evde biri varken istemiyordur, rahat edemiyordur.

Yahu siz severek mi evlendiniz zorla mı anlamadım gitti.. bi insan karısını neden istemez.. mesela 2 ay tık olmadı sen hiç mi trip atmadın bişey demedin.. öyle bi sormakla konu kapandı mı?
Ben olsam altında bişeyler ararım yani :KK12:
Acaba 2 ayda ne yaptı ?

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Kesinlikle normal değil. Bizim durumumuz da sizinkiyle aynı uzun süre kvlere gidip kalıyoruz mesela şu anda da 1haftadir kvlerdeyiz ve ben bu bir haftadır eşimi kendimden uzak tutmak için uğraşıyorum utanıyorum rahatsız oluyorum başkasının evinde ayıp diyorum anlamıyor. Birisi bize yatılı misafirliğe geldiğinde de durum aynı hep ister umrunda olmaz evde biri var mı yok mu.. bence esiniz de bir problem var sonuçta erkek bu kadar uzun süreli bekleyemez diye düşünüyorum.

Sadece kendi ailesi geldiğinde mi böyle? Yoksa sizin aileniz geldiğinde de mi orayı anlayamadım.

Her erkek cinselliğe düşkün olmuyor. Evde biri varken rahatsız olacağı için de hepten ikinci plana atıyordur.

Ama tavrı çok çirkin!

Utanmasi cekinmesi gereken hanimlar olmali diye dusunuyorum.
Esin gwrcekten anormalmis,olmezsin ne demek yahu cok incitici olmus.
O istediginde sende ona aynini soyle hak ediyo.
Birde neden utanmak anlamiyorum sonucta evlisiniz.
Biz ailelerden uzakta oturuyoruz sizin gibi ama hic buna benzer bir sorun yasamadim.
Kendi ailemde dahil.
Egerki aksini dusunen varsa gelmesin lutfen. Ayiptir diye.

Yenide evli sayilirsiniz aslinda
Esin cokmu utangac?

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
O ne biçim cevap. Bana dese kocam bi daha rüyasında bile göremezdi. Terbiyesiz. Hani dicektim.belki ses çıkar duyulur diye cekiniyordur ama şu cevaptan sonra çok uyuz oldum kusura bakma

neden ''istemediğinizin'' altını çiziyorsunuz. İstemek hakkınız, cinsel açıdan mutlu olmak hakkınız. 2 ay aşırı uzun bir süre normal değil.

Birileri evde olduğunda rahat hissetmemesi çok doğal burda haklı üstüne gitmeyin ama son kurduğunuz cümledeki gibi kaba bi çıkışı haketmediginizi düşünüyorum orda ayıp etmiş. Biz de eşimle bırakın haftayı 2 hafta 3 hafta birlesmedigimiz zamanlar oluyordu napiyoduk beraber vakit geciriyoduk film oyun vs o şeye vakit bulamyoduk ya da yorgun hissediyoduk. Şuan mesela 39 haftalik gebeyim ogrendigimizden beri en ufak birşey yapmadık gerci dün uyku sersemiyle yanaşmaya çalıştı uzun zamandan sonra ama neyse o ayrı tabi :D sıkmayın canınızı. Birakin o gelsin.

11 yillik evliyiz, evde biri varken asla cinsel yakinlasmamiz olmadi, olamaz ben yapamam zaten, esimin de oyle bir talebi olmadi, ustelik normalde cinsel iliski sıklığı normalin ustunde olan bir ciftiz, ama annem falan gelip 15 gun kaldiginda kardes kardes yatiyoruz. Cumbur cemaat yasayanlara hayret ediyorum bu konuda :110: bana evde biri varken beraber olmamak degil olabilmek garip geliyor asla yapamam sanki, hatta kizim buyudugunde nasil olacak diye dusunuyoruz simdiden :bicak:

Evde bırı varken bende istemem
Sanırım esımde ıstemezdı
Kısa surede olsa uzun surede

Esınız bu istesenız kabahat degıl ki ama esınızın sıze kurdugu cumle tam dayaklık

Bencede normal değil. Ayrıca sana ölmezsin degil mi demesi de çok çirkin. Hiç söylenecek söz degil. Esim bana böyle bir söz soylese cok utanırım ben.

Tipik anaci erkek anasi oldugu zaman dunya duruyor ayniii benim koca anasi gelince bir mutluluk neşe guleryuz banada domuz gibi eger tabanca olsaa o dakikada ikisinide vurasim geliyor tabi artik kaynana gelemiyor benm daireye o baskaa

Olabilir böyle sıkıntılar eşin çekiniyor olabilir anlayış gistermeyi dene yumuşayacaktır canım

Back
X