Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle şunu söyleyeyim cinsellik istiyorum demeyeyim demişsin ya , niye istemeyesin ki ? Sonuçta evli bi kadınsın istemen çok normal .. eşin de evde biri var rahat olamam konsantre olamam diye mi düşünüyor acaba ? Gerçi senin dediğin zaman da epey uzun 2 Aydan bahsediyoruz . 2 ay bi erkeğin cinsellik istememesi biraz garip . Eşinle ciddi ciddi konuştun mu bu konuyu ?Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Bence sen yanlış düşünüyosun canim.bir sorun yok evliliğnz de bence.bazi erkekler evde biri varken rahat edemeyebilir cinsellik de kendi ni kasmamak için.rahat olMerhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum