• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bi bakabilir mi

Erkekler fabrika uretimi makine degil. Sartlara, cesitli durumlara, zamana ve daha nice faktore bagli olarak farkli tepkiler verirler. Everest'in tepesine cikinca -30'da yapmak isteyen adam da olur, sicacik evinde yapmak istemeyen de. Sizinki de evde yabanci varken yapmak istemiyor. Olabilir yani. Hormonlarin salgilanmasinda duygular, disaridan gelen sinyaller cok onemli.

Belki yapısı öyledir, rahat edemiyordur ne bileyim. Ama 2 ay gerçekten çok uzun bir süre, yani insan fırsat yaratabilir bilemiyorum. Belki de yapısı böyledir utangactir. Valla farklı bir durum ancak bunu esinle adamakilli karşına alıp konuşarak cozebilirsin.

Demekki kv ile birlikte oturuyo olsanız kardeş gibi olurmuşsunuz
Eşimin annesi bigün izmirden gelmişti 1 gece yatılı kalacaktı düşünki kadın öğle vakti içerde tv izlerken eşim birlikte olmak istemişti ve normal bi şekilde oldu. Kv min ruhu bile duymadı. Yani birlikte olmak istedikten sonra o varmış bu varmış dinlememek lazım.

Bende evimde biri varken ve biz misafirlikteyken istemiyorum.
Ha ben yanassam esim dünden razı olur o ayrı.
Fakat dikkat ediyorum buna.
Bizde farklı sehirdeyiz ve gecen sene hem benim annemler hem kv bizde uzun süre kaldi kizima baktılar ders çalıştığım için. Annem geliyordu 2 ay kaliyordu sonra o gidiyordu kv geliyordu 1 ay kadar da o kalıyordu.
Oldu ama nasıl. Markete gittiklerinde parka vs gittiklerinde yani evde yalniz kaldikca oldu onun dışında geceleri kardes kardes yattık.
Esiniz hassas olabilir ama bu o iğrenç söylemi haklı çıkarmaz. Kv gidincede siz rahatsız olunda anlasın.
Kv neden 2 ay kalıyor peki? Yani sadece ziyaret icin mi yoksa hastalık cocuk bakma vs gibi durumlar mi var?
Sadece ziyaret icin uzun bi süre.
Kayinvalidemle kayinbabam ziyaret amacli geldiklerinde en fazla 1 hafta kalırlar. Onlarda sıkılıyor zaten ama benim icin geldiklerinde (bazen belim tutuluyor bazen yogun ders calisiyorum) ne annemi ne kv mi birakmiyorum.sagolsunlar cok da yardimlari dokunuyor

Eşinizin cinselliğe karşı normalde nasıldır? Yapı olarak çekiniyodur..
Benim kv ve kp 1 ay önce geldiler ilk 2 gün kaçgün kalacakları belli değildi( doktor için geldiler) sonra tedavi için kalmaları gerekti baktık olmuyo biz cinselliğimizi yaşadık..Odamıza tv de aldık saat 8-9 gibi odamıza çekiliyoduk onlarda salonda istedikleri kadar otyrsun..Valla ne yalan söyliyim daha heyecanlı bile oluyo :)) annem geldiğinde de durum değişmedi..Benim eşim erken yatar hatta annem gönderirdi odama git kıcanın yanına diye...Valla onlar deli gibi torun bizde evlat istiyoruz o yüzden devam:)) ama bu uzun süreler için dediğim gibi kısa süreli misafir olsa bende istemem..

Evde yatili misafir varken biz de uzak dururuz cunku misafir odasiyla yatak odasi yanyana, ev kucuk zaten.

Bence evin durumu onemli. Ebeveyn banyo olsa yatak odasi misafirin yattigi yere uzak olsa olabilir. Ama fark edilecek gibi olursa insan utaniyor.

Cocuk olursa ne yapariz hic bilmiyorum.

Bence takılıp üzülmemen gerekiyor. Benim de kaynana kayinbaba biz de kaldılar 1 ay yeni gittiler. Biz de hiç yapmadık. Ikimizde aman duyarlar diye utandik. Ben hiç takılmadim

siz evlenmeden önce ya da bu adamın sevgilisi yokken vs vs 2 ay boyunca hiç cinsellik yaşamadığı olmadı mı ? sizin olmadı mı ? yapmadan duramamak ne demek annesi evdeyken yapmak istememştir
konu seks olunca kendine hakim olamamak bu kadar anormal mi adam istemiyor demekki evde yalnız değilken sizin kocanız ne kardeşim kendine hakim olamaz mı yani ?

Son düzenleme:
Erkeğin utangaç olanını severim ben. Evde hiç kimse yokmuş gibi hadi yapalim dese eşim rahat rahat hadi yapalim diyemezdim sanırım. Eşim utanıyor bu durum hoşuma da gidiyor. Diyorum kaynana aynı evde yaşamak istese eşim cinsellikte rahat olmadığı için kendi istemez oh ne güzel diyorum :)

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Canım öncelikle şunu söyleyeyim cinsellik istiyorum demeyeyim demişsin ya , niye istemeyesin ki ? Sonuçta evli bi kadınsın istemen çok normal .. eşin de evde biri var rahat olamam konsantre olamam diye mi düşünüyor acaba ? Gerçi senin dediğin zaman da epey uzun 2 Aydan bahsediyoruz . 2 ay bi erkeğin cinsellik istememesi biraz garip . Eşinle ciddi ciddi konuştun mu bu konuyu ?

Normal degil canım.Hele ki erkek dayanamaz.Başka yollarla tatmin ediyordur kendini.Yada senin eşin istisnadır.

Kendi kendini tatmin etme yöntemini kullanmış olabilir ya da hiç bir şey yapmamış da olabilir. Neden illaki bir sey yapsın ki. Evlenmeden önce bütun erkekler kızlarla her zaman bir sey mi yapıyor sanki. Bakarken ne yapıyorsa yapıyordur ya da yapmıyorsa yine yapmıyordur

Benim eşimde annesi varken yaklaşmaz. Demek ki bize has bi durum değilmiş. Ama ben üstünde durmam. Çünkü annesi varken benim de isteğim hiç olmuyor. Psikolojik sanırım ;)

Bizim kendi evimizle ilgili sıkıntı vardı 5 hafta kv de kaldık.
Eşim çok istese de ben yapamam dedim olmaz konsantre olamam rahat olamam.
Eşimle haftada birkaç kere uygun saatleri ayarlayıp kendi evimize gidiyorduk
Yeterli bir süre kalıp dönüyorduk:confused:
Eşinizin sözleri hiç hoş olmamış ama

Son düzenleme:
Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

Sen yanlış düşünüyorsun

Bence sen yanlış düşünüyosun canim.bir sorun yok evliliğnz de bence.bazi erkekler evde biri varken rahat edemeyebilir cinsellik de kendi ni kasmamak için.rahat ol

Niye o kadar kalıyorlar ya pofff.. kalsalar da ayrı odalarda yattığınıza göre ne olacak yani 15 dk lik is:lülülü: cekinecek ne var . Eşinizin bu durumunda anormallik var diyemem. bazen hamilelik gibi durumlarda insanlar cinselliği aylarca ara verebilio gerçi onda bile ufak tefek şeyler yapılıyor ama .. bilemedim ya çok saçma Eşinizin tavrı bu kadar utanilmaz

Back
X