Evliler bi bakabilir mi

Seninki de boyle bir cins demekki. Ama iki ay kalmak nedir ya kvde daha bir ust seviye cins. Bu kadar kaliyorsa adamin asabilmesi lazim bence. Ama nedeni utanma cekinme gibi kizsal seyler degil sanirim. Aslinda adam nedenini de soylemis sana yansitma yaparak. Utangacliktan ya da isteksizlikten ziyade demekki ailesi farketse kendisi hakkinda birsey ispat etmeye calistigini sanacak yapmasaydi olmezdi diye dusunecekler. Sorunu cozmek icin burdan yola cik. Normal mi vs birak. Adama anormalsin demekle cozulmez. Sen olay normal mi diye soruyosun ama bence asil sorunun saygi. Kavgani saygi icin ver. Bir de madem duzenin bozuluyo bu kadar uzun misafir kalmamasi icin. Allah ailene gecim duzgunlugu huzur versin insallah.

Benim kv dede 3 ayı gecgin bizde bende bu konuda muzdarip oldugum için yazmak istedim eşim annesinden çekiniyor istemiyor oda üzülüyor ama yapacak birseyimiz yok kovamaz sonucta bende üstüne gitmiyorum açıkçası

Cekıniyordur bence .evli değilim ama ben de mesela babam gelse çekinirim.size de ters cevaplar vermiş bu da yanlış.Ama belkide siz zorla istemeyin y ada bir sorun mu var diye işkillenmeyin diye ,böyle cevaplar vermiş olabilir,normalde durumlar nasıl.ona bakarak anlarsınız bence.

Sen eşine yaklas bastan cıkar azcık bak nasıl yapıyo

Bence de sesler özgür olmalı
Hahaha kesinlikle katılıyorum arkadaşım
konu sahibi arkadaşım bence eşiniz normal zamanda bile size çok yanaşmıyor ise eve misafir geldiginde geçici süre servis dışı kalması gayet normal bence .

Evde annesi varsa eve alınacak ekmeği bile bana sormuyor
Oooo evin hanımı direk anne oluyor , siz bence önce buna tepki koyun bu daha önemli çünkü sizi yok sayıyor ama kavga ederek degil daha soğuk kanlı davranıp tebkinizi gösterin , sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz .

Ayyyy benim eşimi bağlasam durmaz,1 haftalık misafirimiz bile olsa illa o iş yapılacak

Bi ben miyim garip olan diyordum.
Bende asla başkası varken olamamaz.

Gerçeklerim değişti yeminle

Yapamam diyenleri anlamıyorum. Çığlık ata ata mı sevişiyorsunuz arkadaş :)

Biri varken illa yapcaz fantazim yok ama canımız isteyincede dur annem var babam var muhabbetine girmeyiz yaparız. Kocamla yaşıyacağım o mutluluğa neden engel olayım daha usturuplu dikkatli olur ama olur. Ebeveyn banyomuzda var duşumuzuda alıyoruz kimsenin bişeyden haberi olmuyor. Ebeveyn banyom olmasada takıntılı değilim o konuda sabah alırım duşumu.

Benim annem 3 sene çocuğumuza bakacak nasipse napalım o zaman iş ortağına mı bağlayalım :) çocuklar büyücek yada daha dikkatli olundu mu tamamdır sevişmek güzel şey

Annesi gelince bekarlık moduna geçip, bekarlık alışkanlıklarına geri dönüyordur

Hormonlarını bloke edecek hali yok ya?

esiniz haklı bende istemem esimde istemez sonuçta biri duyar diye tedirgin olurum ben ayıp olur duyarlarsa. ..
annem babam yan odada illaki ses gider..
2 hafta da olmayı versin ilişki ayıp yani ben utanirim şahsen biri duysa. ..

Esiniz haksiz. Ve kaba tabiri... Kvnizin 2 ay kalmasi... Herseye burnunu sokmasi... Esinizde var anormallik. Bu sizin en dogal hakkiniz. Yani onu istemeniz. Ne diye evlenmis o zaman. Anasi gelsin ber isi yapmis "Annecigim burda." diye yanasmasin. Niye evlenmis o zaman?Saglikli bir erkek haftada iki kere..

Kv 2 ay kalsa benimki bağır çağır da utansın gitsin derdi. 2 ay yanaşmadan duramaz öldür adamı daha iyi valla benimki havada karada bi yolunu bulurdu. İlla anıra anıra mı sevişilir kapatırsın kapını hayırlı işler ne kv ruhu duyar ne başkasının. Ona bakılırsa apartmandakiler de sevişmesin alt komşu üst komşu duyar!

Neden " yanlis anlamayin cinsellik istemiyorum" deme geregi duyuyosunki canim?
Nikahli kocan, onu arzulamak kotu biseymi?
Kim ne karisir? Sorun ne?
Zatn arzulamamak/ cinsel cekim hissetmemek asil sorundur.

Haftada 2??? demek sen o sanslılardansın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…