Evliler bi bakabilir mi

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum

evde biri olduğu için haliyle uzak duruyordur utanıyor cekiniyor olabilir biri duyar farkeder diye .....ama sen haklısın yani hayat kısa uzun süreli misafirler yüzünden niye zevklerinden mahrum olacakmışsın

bebek var mı???

Ben de olsam yapamam, o yüzden bir şey diyemiyorum. İllaki duyulur, farkedilir. İnsan konsantre olamaz.
ay kuzum bi zahmet duyup farketsinlerde zırt bırt gelip aylarca kalmasınlar...ayrıca hiç normal değil yanii o kadar gün cinsellik istememesi...bi sıkıntı var demekki

Canım bazi erkekler öyledir bazıları değildir çok takılma derim zira benim kv çok yakın bazen kp iş için şehir dışına çıkıyor eşim kıyamıyor bizde kal diyor ısrar kıyamet bende isterim kalsın yanımızda tek başına olmasın diye odaların kapısı kapalı zaten kv bizde kaldığı günler o yok.us gibi devam ediyoruz normal şekilde yani eşinin cümlesi çok mide bulandırıcı neyi niye ispat etme ihtiyacın olsun ki ben bu cümleden sonra hic bir sekilde cinsellik yapamazdım eşimle ne diyeyim Allah akıl fikir versin esine

2 ay boyunca kalıcak hic iliski yasamıycak normal degil tabi evde kimse olmadıgında tabiki karı koca daha rahat hareket eder ama bu 3-5 gun degilki gitmelerini beklesin kayınvalide de 2 ay kalmasın o nedir oyle esinizin verdigi cevap da cok itici

Misafir varken çekiniyordur, bence makul bir sebep. Bir de anasının kapı baca dinleme huyu varsa ondan da olabilir. İnsan malını bilir sonuçta.

Ben de olsam yapamam, o yüzden bir şey diyemiyorum. İllaki duyulur, farkedilir. İnsan konsantre olamaz.

@255karya merhaba;

Alıntı yaptığım arkadaşın da dediği gibi düşünüyorum.

Bende bir haftalık evli iken eşimin izni bitti ve eşim babaannesini getirdi yanıma, babaanne yaşlı idi vefat etmeden evimizde misafir etmek istedik. İkimiz istedik gelsin kalsın hem bana arkadaş olur diye düşündük, babaanne bir hafta kaldı.
Ve eşim de bende bir hafta cinsellik yaşamadık, öpüşür sevişirdik ama iş gecenin bir yarısı banyo yapmaya varmazdı, çekindik yani.

Ama bunu ikimiz de sorun yapmadık, senin sorun eşinin ters Cvp vermiş olması.

Güzelce açıklaya bilirdi, cnm birileri varken yapamam anlaşılır duyulur , akşam akşam peş peşe banyoya gidince utanırım fln diye

Evde kimin olduğunun önemi yok, bizimkine zaman mekan farketmez, yeter ki yeşil ışık görsün Senin eşin bir garip bence ( benimki de pek normal sayılmaz).
Ortası yok bu adamların
Not: Ne olursa olsun, tersleyerek cevap vermemeli. Doğru düzgün açıklayabilirdi sebebini.

Geçenlerde bi konuda kadın 1 kere istememis, eşini reddetmus diye neler soylendi kadına. Burda da eşe neler söylenmeli o zaman ama kesin normal karşılanır. Baska konularda da adam beklemez aldatira kadar da geliyor. Neyse yorumları merak ettim :)

Cekiniyor olabilir. Ama kv de misafirlikten cikiyormus. 2 ay kalip donlariniza kadar yikiyormus yuhh... Siz rutininize devam etmelisiniz. Siz gelene degil gelen size uymali..

belliki aileden gelen bisey.yani onun yaninda bu tur seylere cok dikkat edilmis, ve ayip karsilanmistir.oda sartlanmis ayiptir, anlarsa neler dusunur.bak bak bir ay sabredemediler nede kudurmuslar v.s.diye dusuneceklerini saniyordur..benim fikrim normal degil hatta bence cok tehlikelu bir durum araniz sogur uzaklasirsiniz.ben olsam neyse..bence ikinizde normal degilsiniz..

2 ay gerçekten çok uzun bir süre ama eşinin tavrı çok çirkin. Daha öncesinde konuşmadan önce hiç sokulup denemediniz mi şansınızı? Benim eşim de kendi annesinin evinde çok çekinir ama ben dinlemem..Kendini rahat hissedemiyordur ama yazık günah size 2 aylık misafirlik ne Allah aşkına.
Üstelik neden senin cinselliği talep etmen ya da istemen sorun olarak görülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…