Evliler bi bakabilir mi

2 ay... İnsanın, kv gittiğinde de sen taviz verme nedenini sorduğunda bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? de, diyesi geliyor adeta... Çocuğunuz var mı ?

2 ay... İnsanın, kv gittiğinde de sen taviz verme nedenini sorduğunda bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? de, diyesi geliyor adeta... Çocuğunuz var mı ?
Aynen öyle diyeceğim bir haftadır ailece buradalar gittiklerinde aynı şeyi söylemeyi düşünüyorum iki gün sonra gidecekler

Eşiniz abartmis bu cok uzun sure.zaten o kadar kalınması da sacma o ayrı bir konu .benim eşim için evde birinin olması hiçbirşey farkettirmez.hele bu kadar uzun sure olursa .bence esinin yaptığı yanlış hele söylediği sinir bozucu

Bende sizin gibi düşünüyorum. Neden evlendikten sonra 2 ay uzun olamaz deniliyor anlamış değilim. Diyelim ki adam 30 yaşında evlendi. Bekar adamın 30 yaşına kadar 2 ay bile dayanamayıp birileriyle bir sey yapması gerekir o zaman. Bekarken erkekler nasıl sabrediyorsa yine aynı şekilde sabredebilir yani.

Bence de insan kendini dizginleyebilir diye düşünüyorum.

Eşim evde birileri varken yapmaz. Benim de icimden gelmez. Neden 2 ay yapmaması saçma deniliyor anlamış değilim doğrusu. Ben eşime sormadım hic. Neden yapmıyorsun diye. Çünkü bilirim ki utandigindan yapamıyor. Misafirler gittikten sonra yapıyorsa eşimde sağlık sorunu yoktur sonuçta yani. Örnek verdim mesala şu an eşimin yaptığını söyleyerek. Kendini dizginleyebilir bir erkek zor değil ki. Saçma diyenler için o zaman bütün bekar erkekler kadınlarla bir sey mi yapmalı ya da kendi kendine mi bir sey yapmalılar.

Altını çizerek söylüyorum ki , evde biri varken cekinmesi gayet normal.
Demek oyle yetistirilmis ayip vs deyuu

tavır çok ilginç ve kaba
annesinin yerini bilmemesi çok ilginç
iki ay postu sermesi gerçekten çok kötü

Annesini geri plana atın evde , mesala eşiniz annesine eksikleri sorar , canım anneme ne soruyorsun eksikleri kadın nereden bilsin alınacakları deyip konuya hemen girin ben eksik listedi hazırlarım sana deyin eşinize , ama ortamı germeden tatlı tatlı .

Bazı erkekle dik konuşunca daha inat yapıyorlar ama tatlı tatlı konuşunca anlamıyorlar itiraz edemiyorlar . Annesinede evde pek iş yaptırmayın yani sizin istediginiz kadar yapsın siz yön verin çok musade etmein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…