• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bi bakabilir mi

2 ay... İnsanın, kv gittiğinde de sen taviz verme nedenini sorduğunda bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? de, diyesi geliyor adeta... Çocuğunuz var mı ?

2 ay... İnsanın, kv gittiğinde de sen taviz verme nedenini sorduğunda bana neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? de, diyesi geliyor adeta... Çocuğunuz var mı ?
Aynen öyle diyeceğim bir haftadır ailece buradalar gittiklerinde aynı şeyi söylemeyi düşünüyorum iki gün sonra gidecekler

Eşiniz abartmis bu cok uzun sure.zaten o kadar kalınması da sacma o ayrı bir konu .benim eşim için evde birinin olması hiçbirşey farkettirmez.hele bu kadar uzun sure olursa .bence esinin yaptığı yanlış hele söylediği sinir bozucu

Yazilanlari okuyamadim sadece yazinizi okudum, ama anormal bir sey degil. Erkekler oyle surekli cinsellik dusunen tipler de degil ki, nasil bir izlenim olusturmuslarsa. Hele hele Turkiye gibi ulkede sadece kadinlar degil, erkekler de cinselligi bastiriyor, evlenene kadar cogu kisinin duzenli seks hayati yok, ve gayet tabi kontrol edilebiliyor bu durum bekarken de, ne degisiyorda evlenince birden herseyin farkli olmasi bekleniyor anlamadim, yillarin aliskanlgi.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Neden evlendikten sonra 2 ay uzun olamaz deniliyor anlamış değilim. Diyelim ki adam 30 yaşında evlendi. Bekar adamın 30 yaşına kadar 2 ay bile dayanamayıp birileriyle bir sey yapması gerekir o zaman. Bekarken erkekler nasıl sabrediyorsa yine aynı şekilde sabredebilir yani.

Ben de eşiniz gibiyim evde birisi varken yapamam. Korkarım sesimiz gider de fark edilir diye. Ya da allah korusun acil bir durum olur öyle yakalanmak istemem. Benim kv kp ve kaynım da bir süre bizde kaldılar evet özledik birbirimizi ama eşimin de benden böyle bir talebi olmamıştı. Normal değil o kadar süre dayanmak ama söz konusu rahat hissetmek olunca insan kendini dizginleyebilir bence.
Bence de insan kendini dizginleyebilir diye düşünüyorum.

Eşim evde birileri varken yapmaz. Benim de icimden gelmez. Neden 2 ay yapmaması saçma deniliyor anlamış değilim doğrusu. Ben eşime sormadım hic. Neden yapmıyorsun diye. Çünkü bilirim ki utandigindan yapamıyor. Misafirler gittikten sonra yapıyorsa eşimde sağlık sorunu yoktur sonuçta yani. Örnek verdim mesala şu an eşimin yaptığını söyleyerek. Kendini dizginleyebilir bir erkek zor değil ki. Saçma diyenler için o zaman bütün bekar erkekler kadınlarla bir sey mi yapmalı ya da kendi kendine mi bir sey yapmalılar.

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Altını çizerek söylüyorum ki :işsiz:, evde biri varken cekinmesi gayet normal.
Demek oyle yetistirilmis ayip vs deyuu

tavır çok ilginç ve kaba
annesinin yerini bilmemesi çok ilginç
iki ay postu sermesi gerçekten çok kötü

Sordum ve aynı senin dediğin gibi bu evin hanımı kim diye seni dedi o halde eve alacağın ekmeği bile neden ona soruyorsun ya işte akşam o demişti de Ekmek var da alma da onun için sordum da vs. İçim cız ediyor ya resmen
Annesini geri plana atın evde , mesala eşiniz annesine eksikleri sorar , canım anneme ne soruyorsun eksikleri kadın nereden bilsin alınacakları deyip konuya hemen girin ben eksik listedi hazırlarım sana deyin eşinize , ama ortamı germeden tatlı tatlı .

Bazı erkekle dik konuşunca daha inat yapıyorlar ama tatlı tatlı konuşunca anlamıyorlar itiraz edemiyorlar . Annesinede evde pek iş yaptırmayın yani sizin istediginiz kadar yapsın siz yön verin çok musade etmein.

Back
X