Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
hahhayy çok doğru vallahaşaka şaka..
şuan ne giyyosanız bi tık daha özenlisini giyin işte..
muhtemelen kocanız donla gezcek..
ve şuanki hevesiniz kaçacak zaten..
o yüzden abartmaya gerek yok..
kendinizi iy hissettiğiniz şekilde giyinin..
şık, rahat, konforlu...
şaka şaka..
şuan ne giyyosanız bi tık daha özenlisini giyin işte..
muhtemelen kocanız donla gezcek..
ve şuanki hevesiniz kaçacak zaten..
o yüzden abartmaya gerek yok..
Abiye falan işteMerhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
Tayt çok rahat oluyor üzerine yazın t-shirt kışın da yine şık bişi. Yazın şort da giyilebilir. Yazları vazgeçilmezim şorteteğim var meselaMerhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
stringle geziyom demişti biri geçenlerde..
aklıma o geldi bi an..
Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
ben miydim kız o?bi ara yazmıstım sanki..akılda kalıcı ız mı bıraktım acep diyorum
konu sahıbı playboy kızları olan ponpon tangalardan giy,hamile kalana kadar ne gıyersen giy sonra benım gibi tangadan babanne donuna geçiş yaparsın
Millet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?