evliler evde ne giyiyorsunuz ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki

ınsan evındede rahat edemıcekse napsın o evı.....esofman gıyersın ama tabıkı şu an benım ustumde olan anne pijamasından degıl şık esofmanlar var.....olmadı tayt ustune badi gıyersın....her zaman bakımlı olamıyoruz malesef..temız saclar temız cilt bır göz kalemı yeterlı bence....

Eşofman falan işte...
Ev elbisesi diye şeyler var aslında ama ben etekle oturma özürlü olduğumdan eşim kızıyor giyme diye.
Sağolsun güneşlik almamıştı salona aydınlık olsun diye, etrafımızda ev yoktu o zamanlar, şimdi 2 apartman dikildi, doğal olarak her şey ortada...Ben de sıradan şeyler giyiyorum işte.

hahhayy çok doğru vallaha

Abiye falan işte

tayt üstünede hersey olur cok sıcaksa sort üstüne yine hersey olur

bacaklara güvenmiyorsanız yada alt bedende baska yere alta salvar tarzı pantolon üste hersey olur

eger üst bedende sevmediğiniz yer varsa o zaman durum degişir tabi

Çoğunlukla elbiselerim var evde giymeye yazın elbise kışın genelde tayt giyiyorum

Tayt çok rahat oluyor üzerine yazın t-shirt kışın da yine şık bişi. Yazın şort da giyilebilir. Yazları vazgeçilmezim şorteteğim var mesela

stringle geziyom demişti biri geçenlerde..
aklıma o geldi bi an..

ben miydim kız o? bi ara yazmıstım sanki..akılda kalıcı ız mı bıraktım acep diyorum

konu sahıbı playboy kızları olan ponpon tangalardan giy,hamile kalana kadar ne gıyersen giy sonra benım gibi tangadan babanne donuna geçiş yaparsın

Yazin kısa( pamuklu, kot , keten) her renginden sort üstüne her renk askili atlet kombini.

Kisin ici pamuklu kalin tayt , altina ev botlari ,üstüne pamuklu kalin sweatshirt, hirkalar vs:)

olabilir tatlım..hakkaten stringle mi geziyon kız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…