evliler evde ne giyiyorsunuz ?

bunun neresi seksi Allah aşkına. Yani her an görünce seksi olmaktan çıkar bence.
Erkek için de aynı.
Erkeğe illa çıplak görünmek gerekmiyor bence seksi olmak için.

seksilikten değildi yavrum kapının onunde soyununca üşengeclıktendi .

konu sahibi yanlış anlamasın tabi.
evet gün içinde kıyafetim kirlenebilir, nahoş bi görüntü olabilir iş yaparken, ama işim bitince kendime çeki düzen verrim..
kocam için değil, kendi mutluluğum için..
aynaya bakınca kendimi güzel görmek isterim..
size de tavsiye kendiniz için güzelleşin..
insanlık hali arada bi paspallaşıyo insan..
okadar da olur, her halimi görsün kocam, evimdeyim sonuçta, bazen olur..
ama herşey ayarında güzel..kimse kendinden tiskindirmemeli ..
ve olabildiğince kendini beğenmeli ve beğendirmeli eşine...

o da iymiş..
ben de denicem kocişim atletini

Millet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...

Bir de sey var ya:
-Allah cirkin sansi versin kizlaaaar!
(Kadinlarin hepsi tüm ictenlikle):
-AMINNN!
Hep merak ediyorum. Kim bu cirkin kadinlar?

Valla ben evde Tayt kazak Babet giyiyorum evlensem de aynı seyı gıyerım yazın da elbıse babet :) yaz kıs Babet giyerim 30 çift babetim var :)

Siradan esofman giyiyorum.herzanan bakimli olamam mumkun degil.onemli olan esinin seni herhalinle begenmesi.devamli bakımlı durmaya alistirma cocuk olduktan sonra istesen de olmuyor...

Kızlar cok tatlisinizz :))) ne giyerseniz giyin esleriniz size bayilir :) kalcam guzeldir bende tayt alim simdiden bol.bol :)
İçi pamuklu kalin kalin olanlar kis için harika olur bir de altina ev botu gecir ooohhh :) bundan güzel görüntü mu var:)

Yazın Tayt tişört kışın eşofman :) ilk başlarda Penye elbiseler giyiyordum rahatlık daha önemli :)

yazın tayt ve atlet (Tabi işlemeli süslü) Kaşında kalın tayt bady hırka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…