evliler evde ne giyiyorsunuz ?

Birkactane tight alin, hani bu ince kumas gibi olanlardan degilde, daha kalin, pantalona yakin olanlardan. Ben gectigimiz sezonun modasi (yani gozumde modasi gecmis) guzel ve rahat olan ust kiyafetleri bu tightlarin uzerine giyiyorum.

Abartmaya gerek yok diyen arkadaslarada katilmiyorum, abart. Guzel gorun, hos gorun, sexy gorun.

tunik-tayt ikilisi hayat kurtarır bence. eşofman bende sevmiyorum çünkü bakımsız durur gerçekten

Millet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...
dız ızı cıkmıs esofman bıde coraplarının ıcıne sıkıstırdınmı pacaları tamamdır

Bence tayt ve iyi görünümlü eşofman altlarını düşüne bilirsiniz bence kıyafetler temiz ,ütülü
olunca güzel de kombin yapınca bakımlı gözükürsünüz ev demek rahatlık demek sonuçta çalışan insanlarız...

olabilir tatlım..hakkaten stringle mi geziyon kız???

geziyorDUM !!
yazın terlemekten yıldığım için oyle gıyer gezerdım..yoksa amann kocam üstüme atlasın değil yani.şimdi vallahi bu geniş kılotlar var ya onlardan gıyıyorum.4 ayda 6 kılo alınca eski seksilikten eser kalmıyor..

Ben evli değilim ama misafirler veya arkadaşlarım geleceği zaman kotla oturmak zor olduğu için evde giyebileceğim elbiseler aldım kendme renk renk askılı uzun kısa hemde outlet mağazalarda çok ucuza bulabilirsin.

:) Ilahi guldurdun beni sabah sabah. Eve geldigimde gec oluyor, yemek ye, yika, cocukla ilghilen, yatir, sonra ben de hemen geceliklerimi giyip cumburlop yataga. Hafta sonu da esorfman, e temizlik yapicaka, camasir su bu, sonra yemek yapilicak hafta icine. Bunlari sik bir sekilde yaptigimi dusunemiyorum. Daha ne olsun.

valla polar eşofman altları varya kityli onlardan giyiyorum çok üşüyosam üşümüyosam eşofman tişört
ama yook biraz yüzüme baksın kocam işten gelince diyosam kesinlikle polar ve gri eşofman giymiyorum tayt üstü bişey flaan

tayt veya minik bi sort ve dekolte tişört.. bunlar hem rahat hem güzel bence :)

Vücudun guzel oldugu surece ne giyersen giy guzel durur. Bircok erkek icin vucudu guzel, fit bir kadinin sortlu, pantolonlu hali cok seksidir zaten. Evde tuvalet, topuklu giyecek halin yok, erkeklerin zaten oyle bir beklentisi de yok. Ben evde oyle giyinsem kocam baya dalga gecer herhalde. Az bucuk görgu sahibi, kadindan anlayan erkegin zaten karisindan oyle komik bir beklentisi olmaz. Ne o öyle ergen fantezisi gibi...
Yazin altima kumas sort/etek ustume askili/tisort ya da kumas elbise
Kisin altima eski kot/esofman ustune bluz.
Vücuduna güveniyorsan, yedigine içtiğine dikkat ediyorsan,spor da yapıyorsan zaten esofmanla bile güzel durursun. Isin anahtari hem kadin hem erkek icin bakimli olmak, temiz olmak.

Son düzenleme:

canın sağolsun..
herşey zamanında güzel..
şimdi de senin için pazen don zamanı olsun nolcak kuzum..
amaan hep süslü olmak da iyi değil..
kocam beni her halimle sevsin diye bazen özellikle salaş takılırım ben...
insanız neticede, hayatın her hali var...

şu konuyu neden gündüz açmadınız?
çıkış saatimiz geldi.
Bak evde nasl sexy olunur tüyolarım bende kaldı.

Simdiden bunlari dusunme. Evliligin ilk zamanlarinda onemsersinde sonra saliveriyorsun. Esinin yaninda nasil rahatsan. Aksama kdr sabahlikla dolasiyorm walla. Gerci su an istesemde biseyim olmiyiiiii

Pijama giyiniyorum tayt sort hatta bazen annemin lastikli etegini giyinirim
Bence bunu dert etme kafana gore takil dua et esin odun cikmasin ilk baslarda belli olmuyor bu erkekler sonradan bakiyorsunki odun ne yaosan dikkat cekmiy bi tek sevmedigin seyleri yaotinmi goze carpiyorsun

canımsın oyle valla her gun bihter gibi fönlü makyajlı janjanlı cıkamayız herıflerın karsısına..yemın ederım gozumde rımelle uyuyorum...bazen onun xl atletlerıyle evde gezdıgım olur..yazarken tıksındım kendımden ne yalan soylıyım

Hahahhah dur daha sen nelere gecis yapacagina sasircaksin

Yazın şort tişört yada rahat elbise,kışın da eşofman-rahat kıyafetler. Tayt çok seviyorum giyiyorum da ama eşim gıcık oluyor tayta. Boyum fiziğim de iyi ama hiiiiç sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…