Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
an itibariyle üstümdeler
dız ızı cıkmıs esofman bıde coraplarının ıcıne sıkıstırdınmı pacaları tamamdırMillet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...
olabilir tatlım..hakkaten stringle mi geziyon kız???
Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki
bunun neresi seksi Allah aşkına. Yani her an görünce seksi olmaktan çıkar bence.stringle geziyom demişti biri geçenlerde..
aklıma o geldi bi an..
geziyorDUM !!
yazın terlemekten yıldığım için oyle gıyer gezerdım..yoksa amann kocam üstüme atlasın değil yani.şimdi vallahi bu geniş kılotlar var ya onlardan gıyıyorum.4 ayda 6 kılo alınca eski seksilikten eser kalmıyor..
canın sağolsun..
herşey zamanında güzel..
şimdi de senin için pazen don zamanı olsun nolcak kuzum..
amaan hep süslü olmak da iyi değil..
kocam beni her halimle sevsin diye bazen özellikle salaş takılırım ben...
insanız neticede, hayatın her hali var...
Hahahhah dur daha sen nelere gecis yapacagina sasircaksinben miydim kız o?bi ara yazmıstım sanki..akılda kalıcı ız mı bıraktım acep diyorum
konu sahıbı playboy kızları olan ponpon tangalardan giy,hamile kalana kadar ne gıyersen giy sonra benım gibi tangadan babanne donuna geçiş yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?