evliler evde ne giyiyorsunuz ?

Teyzenler akilliymis erkekler evde eslerinin pazen elbise giymelerini cok seviyorlar ,yani yaptiklari yanlis degil ama modern insanlar olarak eski usule uyulmadigindan kafaya göre takiliniyor :)

Teyzenler akilliymis erkekler evde eslerinin pazen elbise giymelerini cok seviyorlar ,yani yaptiklari yanlis degil ama modern insanlar olarak eski usule uyulmadigindan kafaya göre takiliniyor :)

Bu elbise değil canım pantolon gibi, beli lastikli bildiğimiz basma eteklerin beli gibi, zaten kumaşı da basma etek kumaşı
yani elbise değil. Kendileri de yeni evlendiklerinde giydilerse 1-2 defa giymişlerdir elbise..

Valla akşam başıma gelecek olanları düşünüyorum eğer işime geliyorsa suslu puslu ama gelmiyorsa pijama t-shirt ....gerci bu taktik her zaman işe yaramıyor...herif niyetini bozmuşsa temizlik yaparken ki halini daha çekici bulabiliyor....bence hiç kasma

tüm gün pijamayla gezdigimi iyi bilirim :)

Ben rahatliktan yanayim ama pijamaylada gezilmez ben genellikle tayt giyyorum pantolon gibi oluyor zaten üstüme de güzel günlük rahat bi tişört makyajim saçim düzgün oluyo tamamdr

bi evimde rahat edicem zaten niye kendimi kasayım..giyerim eşofmanımı yeter

Benim kocam o tatlı donunu giyiyo bende mini elbise gecelik falan öyleyim bütün gün. Eşofman pijama hiç giymiyorum. İlla biyerlerimi göstercem kocaya

Ayy ben cingene gibi dolanyrm evde. dikkat edecm bu msjlardan sonra. Uff napaym evimiz yaz kis soguk. Onun disinda calsyrm aklima suslenmek gelmiyor. Dikkat etmem lazim bundan snra .

ne güzel konuymuşş buu ben de şuan gayet rahat giyinirimm evlendikten sonra nolur bilemem

disarda ne kadar bakimli süslüysem evde de okadar cingene tipliyim. ilk tasindigimizda ev haliyle cöp felan cikardigimda komsular tuhaf tuhaf bakiyolardi rasgeldigimde

eve girer girmez saclar toplanir, takilar cikar en rahat kiyafetler giyilir oh mis gibi

Evli değilim. Kışları 4-5 kat giyinirim çünkü odam buuz gibi olur.
Ama yazları askılı şort veya gecelik giyerim
Evlenince de bu böyle gider muhtemelen :)

Evliyim, önceden ne giydiysem hala ayni seyleri giyiyorum. Hicbir zaman öyle hep sac bas yapili olmadim. Dogalim evde de. Esim de ayni öyle. Ne bileyim rahatiz biz. Pjama giyiyoruz. Rahat ne varsa üzerimizde. Cok da güzel =)

pijamalarla duruyorum evde çok rahatım o konuda pijamamla kaynanama çikiyorum yukariya görümcemde öle giyinyor sorun yok ki

ruh halime göre giyiniyorum bazen tüm gün pijama ile dolanırken bazen sbah kalkar kalmaz üsütmü değiştiririm genellikle etek yada elbise kullanıyorum ama taytta seviyorum üstüne dar bir gömlek yada tunikle güzel oluyor tabi bunlar evde giymelik dışarı çıkarken hop bir pardesü yada uzun etek tamamdır...

Ben çeyizimi hep alımlı geceliklerle elbiselerle vs doldurmuştum Eski nişanlım dışında her kim gelirse gelsin topuklu ayakkabı ve kalem etek gömlek, elbise vs giyerdim. O evdeyken de siyah şık taytlar üzerine rahat ama dar tişörtler vs giyerdim saçımı da dağınık topuz ya da at kuyruğu yapardım. Hala da öyle yaparım (artık bekar bir hanım olsam da )

Ya eşim yaz kış benim elbise giymemi istiyor. Yada şort giyecekmişim.
Elbise neyse rahat da şortla olmuyor
Bir de harika geceliklerim vardır ama yaz kış adam iç çamaşırlarıyla yatmamı istiyor
2 senedir evde çıplağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…