evliler evde ne giyiyorsunuz ?

Yaz kış mini şort takım ya da mini elbise giyerim.
Eşofmanlarım ve taytlarım dışarıda pazar kahvaltıları ve maça gitmek içindir.
Bekarken de aynen böyleydim.

Aynen canım bende öyle 1 yıllık evliyim çok özen gösterirdim giyimine ama şu 2 ay ne bulursam onu giyiyorum hamilelik bulantilari vs. ama temizlik çok önemli.. Doğum yapacağımız tarihler aynıymış 20-07-2015 hayirlisiyla kucagimiza alırız inşallah

Evet Mihrimah, haberleşelim irtibatta kalalım :)Hamilelik nasıl gidiyor? Bende bulantılar var,yemeklerden kokulardan tiksinti.Onun dışında iyi çok şükür.İnşallah sağlıklı evlatlar doğururuz.

işten o kadar yorgun geliyorum ki, valla kimse beni grantuvalet gezdiremez... rahat bir pantolon, body, allah ne verdiyse, ne kadar ince düşünüyorsun bu arada, rahat ol:=)

Evet Mihrimah, haberleşelim irtibatta kalalım :)Hamilelik nasıl gidiyor? Bende bulantılar var,yemeklerden kokulardan tiksinti.Onun dışında iyi çok şükür.İnşallah sağlıklı evlatlar doğururuz.

Aynen bulantilar bendede var 8. hafta başladı bir haftadır hiç bişey yiyemiyorum yedigim tek şey ekmek arası peynir ve zeytin.. Çorba içmeyi denedim içer içmez kustum meyve yedim aynı şekilde onuda çıkardım çubuk kraker bana hiç iyi gelmedi yedikten sonra onuda çıkardım.. Evde hiç yemek yapamıyorum ben yiyemiyorum esimde iş yerinde yiyip geliyor mecburen durum böyle olunca.. Allah yardimiz olsun

Olsun napalım o da güzel bişey,Allah tatmayanlara tattırsın :)Bazen bebişime diyorum ah bebeğim bi doğ popişine popişine vurucam senin diye :) Bakalım bulantılarımız ne zaman geçecek.

insan evinde rahat olmalı zamanla alışır ve nasıl giyineceğiniz konusunda daha rahat olursunuz.

Ben pijamalarımı giyiyorum genelde.bazende içimden gelirse saten askılı şortlu takım veya gecelik giyerim :)

Eşofman bady gibi seylerden nolcakki
Duruma göre degisiyor tabi bu pocozluklar

Evde kadınların hep bakımlı makyajlı minili falan olması grktigi dikte ediliyor.kendine bakmazsan kocan aldatır haa! Biraz bartı bnce bizimkı can dglmi sankı onlar çk bakımlı pijamalrını giyip otryolar.rahat ol her gün bşylr yapcm diye kasma.bn genelde kısa kol pijama ama makyajımı yaparım genelde.ayda bi falan mini elbiselrm vr ole karşılrım.ztn sık yaplnca tadı kalmaz arada tatlı sürprizlr olblr bn ole yapıyrm.ama evde genelde rahatım

Ben kışın yatana kadar bir jean ve tshirtle gezerim ayağımda ev babetleri olur.İşden geldiğim için zaten saçım ,makyajım yapılı olur.
Yazında dizüstü askılı ,kolsuz elbiselerim vardır onları giyerim.

çok şık spor eşofmanlar var taytlı polarlı vs.ben onlardan giyiyorum 4 takım al.değişik değşik giyin.evdeyken saçlarıma tepeden dağınık toplarım taç takarım parfüm illa sıkarım makyaj asla yapmam evdeyken rahat edemem çünkü.birde ayıcıklı patiklerim çizmelerim vazgeçilmezim.

Ben hep tayt giyiyorum, üzerine de tişört.
Hiç eşofmanım yok. Tayt hem şık hem rahat. Yazın kısa etekler, yazlık elbiseler giyiyordum evde.

Bir de işe giderken normal penye kilot giyiyorum eve gelir gelmez süslüsü ile değiştiriyorum.

Ev içerisi sıcak haliyle, şort yada tayt rahatlık bakımından, hatta etek veya yazlık elbiseler ile de çok rahat ediyorum. Evde kesinlikle çorapla gezemiyorum, eve geldiğim gibi bende sütyenimi de fırlatır atarım.. evim sonuçta rahat olmak önemli :))

ben önce çorapları cıkarırım kesinlikle çorap kullanmayı sewmiyorum herkes bilir gene mi çorap yok ayagında diyen cok olmustur hasta olcan derler hep
hava soguk oldugu için tayt giyerim kıs mevsiminde güzel bi tunik ah yazları kimse bana uzun birsey giydiremez evde sort etek gecelik

Arada bi herkes gibi bende dağıtıyorum kendimi ama sonra şittt napiyorsun sen toparlan diyorum kendime. Genelde tayt giyiyorum, bazen etek ya da elbise, bazende kot. Aslında o gün kendimi nasıl hissediyorsam ona göre giyiniyorum. Evden çıkmayacak dahi olsam cildime, giydiklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bunu önce kendimize olan saygımız için yapmalıyız die düşünüyorum.

kocan şort atletle sen süslü püslü olmuyo baktın o öyle sende en rahat olduğun şeyi giyeceksin bizim ev sıcaktır biz şort atlet takılıyoz karı koca

valla eve gıder gıtmez gıyerım esofmanlarımı yatana kadar onlarla dolanırım, yazında sort tısort takılırım. evde makyajlı gezmem saclar genelde topludur yemek yapıoz,ıslenıyoz falan. zaten evde kıyafetle otursam benımkı der kızım gıt degıstır ustunu ne oturuyon oyle dıye kendısıde gelır gelmez gıyer esofmanını yazın o da sort tısort takılır dısarda bakımlı olmak yeterlı bence ve en onemlısı vucut temızlıgıne dıkkat etmek ve guzel kokmak, zaten cogu erkek dogalıktan yana

Bendede anne pijaması var hahaha

Of bende yeni evleniyorum teyzemlerde öyle bana kendi giydikleri penye, pazardan alınmış garip şekilli bosbol şeyler giydirmek istiyorlar yatarken giyermişim, sanki eşimin annesi olacağım..

Bir de ben onları giymem deyince garip garip bakıp şaşırıyorlar nasıl giymezmişim? Alınıyorlar falan..

Her aldıklarını 3 beden büyük alıyorlar nedeni kilo alabilirmişim değil, alacakmışım! Mecburi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…