Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

anladım o zaman haklısınız, hem eşyasız daha uygun ev bulursunuz hem sizin zevkinize göre olur. hayırlısı olsun canım. annene söyleyemediğin fikir nedir, özel değilse?
kusura bakma pc basında degıldım ya annem mal sahıbı dedemden kalma bıkac daıre dukkanı falan var genelde coguda bos duruyo ınsanlar gelmedıgı ıcın bırını bızım ıcın satsan olur mu dıcektım hatta braz once bıraz cıttlattım olur tabıkı neden olmasın dedı hatta 10-15 gune dedemle kardesının ortak bulundugu bı arsa vardı rahmetlıler onu degerlendırmemısler orayada okul mu bısı yapılcaktı sonuc olarak mahkemedeydı olayı tm bılmıyorum sonuclancakmıs ve buyuk ıhtımalle elıne ck yuklu mıktarda para gecıcekmıs eger gecerse alırsınız ev ıstersennız flan dedı cok mutlu oldum

Kızlar nabersiniz?? ceyizime yeni şeyler ekledim, ama benim topik yapacak kadar eşyam olmadığı için burdan size duyurmak paylaşmak istedim. küçük ev aletlerimi aldım, süpürge, ütü (philips), ütü masası, ketıl, (king) blendr seti (tefal),şimdilik bu kadar.
akşamda gelinlik provamın 2.sine gidicem, boy ölçüm alınacak, ayakkabımı da seçtim sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum

Rabbim tez zamanda kavuştursun canım inşallah sabrın sonu selamet

Aminn canım, 8 yıl sabrettim 2 aycık kalmış onu da sabrederim. Ama yiğenler, işte onlara sabredemiyorum

ayakkabına bayıldım canım güle güle kullan, çeyizlerin de hayırlı olsun

Çok tatlılar canım önemli olan senin begenmen aşkla giy İnsan sabredemez tabi ki yiğen evlat gibi sevilir

ayakkabına bayıldım canım güle güle kullan, çeyizlerin de hayırlı olsun

teeşkkür ederim canım daha güzelleri senin oldun. 35 numara olan ayağıma uyan bağcıksız tek ayakkabıydı biraz tuzlu geldi yapacak bişi yok, o simleri de azıcık dökülüyodu hemen üzerine şeffaf oje sürdüm artık dökülmüyolar :)) Teşekkür ederim canım, sen neler yapıyorsun neler bitti, neler kaldı??

Çok tatlılar canım önemli olan senin begenmen aşkla giy İnsan sabredemez tabi ki yiğen evlat gibi sevilir

15-16 dükkan gezdikten sonra anca karar verdim. Ben biraz kararsızım da yanımda biri de olmayın böyle tek başıma bişi almak zorlaşıyo. sizin fikriniz bu yüzden benim için çok önemli :))

15-16 dükkan gezdikten sonra anca karar verdim. Ben biraz kararsızım da yanımda biri de olmayın böyle tek başıma bişi almak zorlaşıyo. sizin fikriniz bu yüzden benim için çok önemli :))
Anladım canım ama gelin ayakkabısı gelinlik gibi şeyler tamamen zevk meselesi herkesin kendi tercihi mesela ben dantel ve dolgu topuk tercih edeceğim bu model bir ayakkabı tercih etmezdim tarzı hoşuma gitmiyor ama görünüş olarak şirin şık bir ayakkabı

Doğru diyosun canım, herkesin zevki bir değil, bende dolgulu düşünmüştüm daha rahat olurum diye ama bunu giyince dolgudan vazgectim dolgulu rahatlığında. Sende gönlüne göre bulursun inşallah bitanem

kızlarrrr cok guzel bı haber aldım sımdı 23 mayısa nıkah ıslemım tamamlandı :) artık nıkahımda dugunde:)

Hadi hayurlı uğurlu olsun canım, Tamda istediğin gibi olmuş sonunda iyi gün bulabilmişsin ne güzel :))

sağolasın kuzucum evet samsuna yollamıstık zaten belgelerı varmıs orda gun :)

Doğru diyosun canım, herkesin zevki bir değil, bende dolgulu düşünmüştüm daha rahat olurum diye ama bunu giyince dolgudan vazgectim dolgulu rahatlığında. Sende gönlüne göre bulursun inşallah bitanem
Ben topuklularla bütün gün uğraşamam diye ama sen denemişsin canım rahatsa o zaman sıkıntı yok güle güle giyAmin canım inşallah

Kizlar iyi aksamlar herkese ☺☺☺ bir hafta boyunca gezdim ve yaklasik 60 ev baktm sonunda bugun begendigim evi buldum ve tuttuk . Zaman daraldikca insan stres oluo napicam die ama Allah yuva yapana yardim edermis ya sukurler olsun dugunume yaklasik 7 hafta kaldi ve yarin ev temizleticem ☺ Allahim bu donemde daralana isi rast gitmiomus gbi hissedene yardim etsin
ayricada ilk gittigim mobilya magzasindan mobilyamida aldim ve kina keselerimi kina aynalarimi ve nikah sekerlerimide kendim yaptim ☺☺
son olarakda bi soru sorucam beyaz esya konusunda iki marka arasinda kaldim beko mu bosch mu sizce ????

Günaydın kızlar Ben de geldim sonunda is için evrakti oydu buydu evdi giremedim hiiiic nasil siniz ? Ben bomba gibiyim herşey yolunda çok şükür

Canım hayırlı olsun güle güle güle oturunKocaman bir Amin diyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahOhh bayağı iş halletmişsiniz zaman daralıyorKesinlikle Bosch iki marka arasındaysa ayrıca Siemense de bakmanı öneririm
Canlarim esim geldi hic ugrayamiyorum. Rapor aldim feli gibi eksikler icin alisveris yapiyoruz. Ceyiz topigime aldiklarimi ekleyecegim bakarsiniz :) Sizi seviyorum :)
Bizde seni seviyoruzzMerakta koyma çok
Günaydın kızlar Ben de geldim sonunda is için evrakti oydu buydu evdi giremedim hiiiic nasil siniz ? Ben bomba gibiyim herşey yolunda çok şükür

Canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim

sağolasın kuzucum evet samsuna yollamıstık zaten belgelerı varmıs orda gun :)

Küçük memleketlerde ilçelerde gün bulmak daha kolay oluyo sanırım. İyi denk gelmiş kuzum

Ben topuklularla bütün gün uğraşamam diye ama sen denemişsin canım rahatsa o zaman sıkıntı yok güle güle giyAmin canım inşallah

saol bitanem :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, ev, eşya bulmak biraz zor olmuş ama içine sineni bulmuşsun önemli olanda o :) Keşkem bende bulabilsem :) O güzel duana gönülden AMİİİİNN diyorum, çünkü daralanlar arasındayım :)
Bende bu akşam istanbula yolcuyum, nişanlımla mobilya bakıcaz. Bana önerebileceğin mobilyacı varmı?? İStanbulun altını üstüne getircem bu gittiğimde :))
Beyaz eşyada da bosh ve siemens diyorum

Canlarim esim geldi hic ugrayamiyorum. Rapor aldim feli gibi eksikler icin alisveris yapiyoruz. Ceyiz topigime aldiklarimi ekleyecegim bakarsiniz :) Sizi seviyorum :)

Hadi gözün aydın bitanem, Eşler yanımızda olsun da işler bi şekilde çözülür nasıl olsa dimi :) aldıklarını merakla bekliyoruz :)) Bizde seni çok seviyoruz

Aynen canim kostur kostur hallediyoruz perdelerimiz takilacak birazdan :) Aldigim seyleri cryiz topigine ekledim canim baksana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…