- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.101
kusura bakma pc basında degıldım ya annem mal sahıbı dedemden kalma bıkac daıre dukkanı falan var genelde coguda bos duruyo ınsanlar gelmedıgı ıcın bırını bızım ıcın satsan olur mu dıcektım hatta braz once bıraz cıttlattım olur tabıkı neden olmasın dedı hatta 10-15 gune dedemle kardesının ortak bulundugu bı arsa vardı rahmetlıler onu degerlendırmemısler orayada okul mu bısı yapılcaktı sonuc olarak mahkemedeydı olayı tm bılmıyorum sonuclancakmıs ve buyuk ıhtımalle elıne ck yuklu mıktarda para gecıcekmıs eger gecerse alırsınız ev ıstersennız flan dedı cok mutlu oldumanladım o zaman haklısınız, hem eşyasız daha uygun ev bulursunuz hem sizin zevkinize göre olur. hayırlısı olsun canım. annene söyleyemediğin fikir nedir, özel değilse?
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım inşallah sabrın sonu selamet
Kızlar nabersiniz?? ceyizime yeni şeyler ekledim, ama benim topik yapacak kadar eşyam olmadığı için burdan size duyurmak paylaşmak istedim. küçük ev aletlerimi aldım, süpürge, ütü (philips), ütü masası, ketıl, (king) blendr seti (tefal),şimdilik bu kadar.
akşamda gelinlik provamın 2.sine gidicem, boy ölçüm alınacak, ayakkabımı da seçtim sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1458404 Eki Görüntüle 1458405
Aminn canım, 8 yıl sabrettim 2 aycık kalmış onu da sabrederim. Ama yiğenler, işte onlara sabredemiyorum
Çok tatlılar canım önemli olan senin begenmen aşkla giyKızlar nabersiniz?? ceyizime yeni şeyler ekledim, ama benim topik yapacak kadar eşyam olmadığı için burdan size duyurmak paylaşmak istedim. küçük ev aletlerimi aldım, süpürge, ütü (philips), ütü masası, ketıl, (king) blendr seti (tefal),şimdilik bu kadar.
akşamda gelinlik provamın 2.sine gidicem, boy ölçüm alınacak, ayakkabımı da seçtim sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz, yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1458404 Eki Görüntüle 1458405
Aminn canım, 8 yıl sabrettim 2 aycık kalmış onu da sabrederim. Ama yiğenler, işte onlara sabredemiyorum
ayakkabına bayıldım canımgüle güle kullan, çeyizlerin de hayırlı olsun
Çok tatlılar canım önemli olan senin begenmen aşkla giyİnsan sabredemez tabi ki yiğen evlat gibi sevilir
Anladım canım ama gelin ayakkabısı gelinlik gibi şeyler tamamen zevk meselesi herkesin kendi tercihi mesela ben dantel ve dolgu topuk tercih edeceğim bu model bir ayakkabı tercih etmezdim tarzı hoşuma gitmiyor ama görünüş olarak şirin şık bir ayakkabı15-16 dükkan gezdikten sonra anca karar verdim. Ben biraz kararsızım da yanımda biri de olmayın böyle tek başıma bişi almak zorlaşıyo. sizin fikriniz bu yüzden benim için çok önemli :))
Anladım canım ama gelin ayakkabısı gelinlik gibi şeyler tamamen zevk meselesi herkesin kendi tercihi mesela ben dantel ve dolgu topuk tercih edeceğim bu model bir ayakkabı tercih etmezdim tarzı hoşuma gitmiyor ama görünüş olarak şirin şık bir ayakkabı
kızlarrrr cok guzel bı haber aldım sımdı 23 mayısa nıkah ıslemım tamamlandı :) artık nıkahımda dugunde:)
sağolasın kuzucum evet samsuna yollamıstık zaten belgelerı varmıs orda gun :)Doğru diyosun canım, herkesin zevki bir değil, bende dolgulu düşünmüştüm daha rahat olurum diye ama bunu giyince dolgudan vazgectim dolgulu rahatlığında. Sende gönlüne göre bulursun inşallah bitanem
Hadi hayurlı uğurlu olsun canım, Tamda istediğin gibi olmuş sonunda iyi gün bulabilmişsin ne güzel :))
Ben topuklularla bütün gün uğraşamam diye ama sen denemişsin canım rahatsa o zaman sıkıntı yok güle güle giyDoğru diyosun canım, herkesin zevki bir değil, bende dolgulu düşünmüştüm daha rahat olurum diye ama bunu giyince dolgudan vazgectim dolgulu rahatlığında. Sende gönlüne göre bulursun inşallah bitanem
Canım hayırlı olsun güle güle güle oturunKizlar iyi aksamlar herkese ☺☺☺ bir hafta boyunca gezdim ve yaklasik 60 ev baktm sonunda bugun begendigim evi buldum ve tuttuk . Zaman daraldikca insan stres oluo napicam die ama Allah yuva yapana yardim edermis ya sukurler olsun dugunume yaklasik 7 hafta kaldi ve yarin ev temizleticem ☺ Allahim bu donemde daralana isi rast gitmiomus gbi hissedene yardim etsin
ayricada ilk gittigim mobilya magzasindan mobilyamida aldim ve kina keselerimi kina aynalarimi ve nikah sekerlerimide kendim yaptim ☺☺
son olarakda bi soru sorucam beyaz esya konusunda iki marka arasinda kaldim beko mu bosch mu sizce ????
Bizde seni seviyoruzzCanlarim esim geldi hic ugrayamiyorum. Rapor aldim feli gibi eksikler icin alisveris yapiyoruz. Ceyiz topigime aldiklarimi ekleyecegim bakarsiniz :) Sizi seviyorum :)
Günaydın kızlar Ben de geldim sonunda is için evrakti oydu buydu evdi giremedim hiiiic nasil siniz ? Ben bomba gibiyim herşey yolunda çok şükür
sağolasın kuzucum evet samsuna yollamıstık zaten belgelerı varmıs orda gun :)
Ben topuklularla bütün gün uğraşamam diye ama sen denemişsin canım rahatsa o zaman sıkıntı yok güle güle giyAmin canım inşallah
Kizlar iyi aksamlar herkese ☺☺☺ bir hafta boyunca gezdim ve yaklasik 60 ev baktm sonunda bugun begendigim evi buldum ve tuttuk . Zaman daraldikca insan stres oluo napicam die ama Allah yuva yapana yardim edermis ya sukurler olsun dugunume yaklasik 7 hafta kaldi ve yarin ev temizleticem ☺ Allahim bu donemde daralana isi rast gitmiomus gbi hissedene yardim etsin
ayricada ilk gittigim mobilya magzasindan mobilyamida aldim ve kina keselerimi kina aynalarimi ve nikah sekerlerimide kendim yaptim ☺☺
son olarakda bi soru sorucam beyaz esya konusunda iki marka arasinda kaldim beko mu bosch mu sizce ????
Canlarim esim geldi hic ugrayamiyorum. Rapor aldim feli gibi eksikler icin alisveris yapiyoruz. Ceyiz topigime aldiklarimi ekleyecegim bakarsiniz :) Sizi seviyorum :)
günaydııın kızlaaarrr üşümekle meşguluuumm :)
yok be kuzum aslında pek bı soguk yyok ama ben hep usuyorum bıde bızım oda erkek kaynıyo ıster ıstemez cam acık duruyo donuyorum oyle oluncagünaydın canıımm, çok mu soğukkk uuuu
Aynen canim kostur kostur hallediyoruz perdelerimiz takilacak birazdan :) Aldigim seyleri cryiz topigine ekledim canim baksana :)Küçük memleketlerde ilçelerde gün bulmak daha kolay oluyo sanırım. İyi denk gelmiş kuzum
saol bitanem :)
Hayırlı uğurlu olsun canım, ev, eşya bulmak biraz zor olmuş ama içine sineni bulmuşsun önemli olanda o :) Keşkem bende bulabilsem :) O güzel duana gönülden AMİİİİNN diyorum, çünkü daralanlar arasındayım :)
Bende bu akşam istanbula yolcuyum, nişanlımla mobilya bakıcaz. Bana önerebileceğin mobilyacı varmı?? İStanbulun altını üstüne getircem bu gittiğimde :))
Beyaz eşyada da bosh ve siemens diyorum
Hadi gözün aydın bitanem, Eşler yanımızda olsun da işler bi şekilde çözülür nasıl olsa dimi :) aldıklarını merakla bekliyoruz :)) Bizde seni çok seviyoruz
Hemen bakıyorum ceyizlerineAynen canim kostur kostur hallediyoruz perdelerimiz takilacak birazdan :) Aldigim seyleri cryiz topigine ekledim canim baksana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?