- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.121
Hemen bakıyorum ceyizlerine
canım perdeler tamam mı tam fotosunu beklıyorumAynen canim kostur kostur hallediyoruz perdelerimiz takilacak birazdan :) Aldigim seyleri cryiz topigine ekledim canim baksana :)
nee biri perde mi dedi :))Aynen canim kostur kostur hallediyoruz perdelerimiz takilacak birazdan :) Aldigim seyleri cryiz topigine ekledim canim baksana :)
Evet :))) Sekerim salon fonlarinda sorun ciktigeri gitti:)) Haftaya gelecek :) Ama yatak odami yarin cekip ekleyecegim cok guzel oldu :)nee biri perde mi dedi :))
Canim salon fonlarinda ve mutfakta sorun cikti geri gittiler. Yarin yatak odamla yemek odasini cekip koyarim :)canım perdeler tamam mı tam fotosunu beklıyorum
tühh yaa görüyon mu, neyse olanı görürüz biz de hehe :)) gözünaydın tatlım kirpiklerine kurban olduğun gelmiş :)))Evet :))) Sekerim salon fonlarinda sorun ciktigeri gitti:)) Haftaya gelecek :) Ama yatak odami yarin cekip ekleyecegim cok guzel oldu :)
Aynen canim aksilik iste :))) Sagolasin kavustuk sonunda da kosturmaktan bir sey anlamadik adam bir kac gune gidecek :))))tühh yaa görüyon mu, neyse olanı görürüz biz de hehe :)) gözünaydın tatlım kirpiklerine kurban olduğun gelmiş :)))
ne yapsın canım işi var adamın, ona da şükür diyecen artık :) görüşürüz cnm öptümm, bekliyorum yarınAynen canim aksilik iste :))) Sagolasin kavustuk sonunda da kosturmaktan bir sey anlamadik adam bir kac gune gidecek :))))
elmolll aynen senın fıkrındeyım mayısta dugunumuz var o gıcık ev sahıbı yuzunden ev tutma yerlestırme mayısa kaldı nasıl yetısıcek hıc bılmıyorum yanı masaallah nısanlımda gayet rahat yanı kı bıde dugun sehır dısında olcak poofff konusturtmuyo benıde bu konuda sen yıne bakmaya gıtmıssın bız hıc baslamadık yaaKızlar yaa benim dediğim ev olmadı şimdi ben yeni birkaç ev buluyorum nisanlim erken diyor düğün zamanları herzaman istediğim gibi ev bulamayız ki ama nisanlim ısrarla nisan ayı artık diyo sinir olmaya başladım bu işe şimdi tamam öyle düşününce mantıklı ama on gün için istediğin ev de gidiyor bi daha başa sar bak dur ev bulucan da istediğin gibi o arada da geçerse bi on gün sorarım ona yetismedikce çok kızdım
aynen nehirnilcim bende cok yorgun hıssedıyorum kendımı bıraksam 3gun uyurum dusunceler dusunmek yoruyo benı buarada gunaydııınGünaydın herkese çok bitik haldeyim ben ya yoruldum
Sadece düşünceler yorsa iyi bedenimde yorulduaynen nehirnilcim bende cok yorgun hıssedıyorum kendımı bıraksam 3gun uyurum dusunceler dusunmek yoruyo benı buarada gunaydııın
kuzum benım daha bedenımın yorulmaya fırsatı olmadı maalesef mustakbel esımın rahatlıgından dolayı :) ama beyınsel olarak cıddı manada asırı yoruldum dusunmektenSadece düşünceler yorsa iyi bedenimde yoruldu
Beyin yorgunluğuda zor canım bence acele etmenin vakti eviniz hazırmı mesela damatlık gelinlikkuzum benım daha bedenımın yorulmaya fırsatı olmadı maalesef mustakbel esımın rahatlıgından dolayı :) ama beyınsel olarak cıddı manada asırı yoruldum dusunmekten
gelinliği sectik kuzum dıkımde sanırım daha provaya cagrılmadım onun dısında daha hıcbıseye baslamadık ıste bı belgeler tamam gun alındı o gun ıcın dugun salonu hazır onun dısında ne ev ne baska bsı hazır65 gun kaldı sadeceBeyin yorgunluğuda zor canım bence acele etmenin vakti eviniz hazırmı mesela damatlık gelinlik
kendı annemde cok rahat suan tatılde kendılerı havuz hamam sefası yapmakta hıc kız evlenıyo dıye bı telası da yok ne ceyız hazırlıgı ne bıısı valla bunları dusunmekten yorggun dusuyorumBeyin yorgunluğuda zor canım bence acele etmenin vakti eviniz hazırmı mesela damatlık gelinlik
gelinliği sectik kuzum dıkımde sanırım daha provaya cagrılmadım onun dısında daha hıcbıseye baslamadık ıste bı belgeler tamam gun alındı o gun ıcın dugun salonu hazır onun dısında ne ev ne baska bsı hazır65 gun kaldı sadece
kendı annemde cok rahat suan tatılde kendılerı havuz hamam sefası yapmakta hıc kız evlenıyo dıye bı telası da yok ne ceyız hazırlıgı ne bıısı valla bunları dusunmekten yorggun dusuyorum
kuzum kavgaya bıle gırıstım haftasonu :)ama bu gıcık ev sahıbımız yzunden bana mayısta tutalm demeye basladı gercekten elım kolum baglandı yapcak bıseyım yokmus gıbı hıssedıyorum annemde rahat zaten param olunca gelırım 3 gunde hallederız dıyo para beklıyomus bıyerden ondan once gelemezmıs ama o parada gelmezse ısımız var yanıCanım onlar rahatsa sen düşünme sadece harekete geç derim bir birikmişin varsa çeyizlerini almaya başla nişanlını zorla beyaz eşya mobilyalara bakın sen netten kafanda markaları belirle gidip direk alması kalsın diğer ufak detaylar eve girince de alınır evinizi bulmaya başlayın azıcık sesini çıkart derim
İnşallah gelir olmazsa nasıl halledeceksin canım sen çalışıyor musunkuzum kavgaya bıle gırıstım haftasonu :)ama bu gıcık ev sahıbımız yzunden bana mayısta tutalm demeye basladı gercekten elım kolum baglandı yapcak bıseyım yokmus gıbı hıssedıyorum annemde rahat zaten param olunca gelırım 3 gunde hallederız dıyo para beklıyomus bıyerden ondan once gelemezmıs ama o parada gelmezse ısımız var yanı
şöyle ben calısıyorum oda calısıyo ev sahıbı dedıgım suanda oturdugumuz ıkı evınde sahıbı aynı ve mayısta dugunumuz var dedıgımız halde mayısın kıralarını ıstedı ıkımızden de fazladan masraf oldu yanı zaten aılelere esya ve ceyızı falan bıraktık bızde sadece alcagımız depozıtoyla yenı evı ttup maasımızlada beyaz esyamızı almayı dusunuyoruz ama ben yınede cok stres yaptım yanı yetısmıcek dıye bılmıyorum ya annemın su para ısı olmazsa ısımızde cok zora dusucek bu sefer kredıyle ugrasmak zorunda kalcaz falanİnşallah gelir olmazsa nasıl halledeceksin canım sen çalışıyor musunMaddi olarak uygun olursanız zaten diğer detaylar halledilir tabi ki 1 aya bile rahatça ama Mayısın kaçıydı bilmiyorum yine de ev için acele etmelisiniz elinizden gidebilir ev sahibine uyuz oldu diye öyle ertelerse o da uyuzluk eder vermez daha sonra ev aramak bulmak çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?