Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar yaa benim dediğim ev olmadı şimdi ben yeni birkaç ev buluyorum nisanlim erken diyor düğün zamanları herzaman istediğim gibi ev bulamayız ki ama nisanlim ısrarla nisan ayı artık diyo sinir olmaya başladım bu işe şimdi tamam öyle düşününce mantıklı ama on gün için istediğin ev de gidiyor bi daha başa sar bak dur ev bulucan da istediğin gibi o arada da geçerse bi on gün sorarım ona yetismedikce çok kızdım

Evet :))) Sekerim salon fonlarinda sorun ciktigeri gitti:)) Haftaya gelecek :) Ama yatak odami yarin cekip ekleyecegim cok guzel oldu :)
tühh yaa görüyon mu, neyse olanı görürüz biz de hehe :)) gözünaydın tatlım kirpiklerine kurban olduğun gelmiş :)))

elmolll aynen senın fıkrındeyım mayısta dugunumuz var o gıcık ev sahıbı yuzunden ev tutma yerlestırme mayısa kaldı nasıl yetısıcek hıc bılmıyorum yanı masaallah nısanlımda gayet rahat yanı kı bıde dugun sehır dısında olcak poofff konusturtmuyo benıde bu konuda sen yıne bakmaya gıtmıssın bız hıc baslamadık yaa
Günaydın herkese çok bitik haldeyim ben ya yoruldum
aynen nehirnilcim bende cok yorgun hıssedıyorum kendımı bıraksam 3gun uyurum dusunceler dusunmek yoruyo benı buarada gunaydııın

Beyin yorgunluğuda zor canım bence acele etmenin vakti eviniz hazırmı mesela damatlık gelinlik
gelinliği sectik kuzum dıkımde sanırım daha provaya cagrılmadım onun dısında daha hıcbıseye baslamadık ıste bı belgeler tamam gun alındı o gun ıcın dugun salonu hazır onun dısında ne ev ne baska bsı hazır65 gun kaldı sadece

Beyin yorgunluğuda zor canım bence acele etmenin vakti eviniz hazırmı mesela damatlık gelinlik
kendı annemde cok rahat suan tatılde kendılerı havuz hamam sefası yapmakta hıc kız evlenıyo dıye bı telası da yok ne ceyız hazırlıgı ne bıısı valla bunları dusunmekten yorggun dusuyorum

kendı annemde cok rahat suan tatılde kendılerı havuz hamam sefası yapmakta hıc kız evlenıyo dıye bı telası da yok ne ceyız hazırlıgı ne bıısı valla bunları dusunmekten yorggun dusuyorum

Canım onlar rahatsa sen düşünme sadece harekete geç derim bir birikmişin varsa çeyizlerini almaya başla nişanlını zorla beyaz eşya mobilyalara bakın sen netten kafanda markaları belirle gidip direk alması kalsın diğer ufak detaylar eve girince de alınır evinizi bulmaya başlayın azıcık sesini çıkart derim

kuzum kavgaya bıle gırıstım haftasonu :)ama bu gıcık ev sahıbımız yzunden bana mayısta tutalm demeye basladı gercekten elım kolum baglandı yapcak bıseyım yokmus gıbı hıssedıyorum annemde rahat zaten param olunca gelırım 3 gunde hallederız dıyo para beklıyomus bıyerden ondan once gelemezmıs ama o parada gelmezse ısımız var yanı

İnşallah gelir olmazsa nasıl halledeceksin canım sen çalışıyor musun Maddi olarak uygun olursanız zaten diğer detaylar halledilir tabi ki 1 aya bile rahatça ama Mayısın kaçıydı bilmiyorum yine de ev için acele etmelisiniz elinizden gidebilir ev sahibine uyuz oldu diye öyle ertelerse o da uyuzluk eder vermez daha sonra ev aramak bulmak çok zormuş

şöyle ben calısıyorum oda calısıyo ev sahıbı dedıgım suanda oturdugumuz ıkı evınde sahıbı aynı ve mayısta dugunumuz var dedıgımız halde mayısın kıralarını ıstedı ıkımızden de fazladan masraf oldu yanı zaten aılelere esya ve ceyızı falan bıraktık bızde sadece alcagımız depozıtoyla yenı evı ttup maasımızlada beyaz esyamızı almayı dusunuyoruz ama ben yınede cok stres yaptım yanı yetısmıcek dıye bılmıyorum ya annemın su para ısı olmazsa ısımızde cok zora dusucek bu sefer kredıyle ugrasmak zorunda kalcaz falan cok zor ve karısık ıslermıs bunlar ya bıde gorumcem evlenınce nısanlım askere gıdınce benımle kalıcak e o gıtmeden bı ay bıde geldıkten sonra bı ayda bızımle kalıcak annemde hıc razı degıl yenı evlı olcaksınız ayıp dıye bısı var dıyo ama napalım yanı kız okuyo napcaz bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…