Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Nişanlın askerliğini yapmadı mı canım Rabbim sabır versin evliyken beklemek daha zordurGörümcen kaç yaşında ne kadar iyi olursa olsun aynı evin içinde olmuyor hiç yakınlar ya kardeşlerimizele ailemizle bebeklikten beraber olduğumuz için ne kadar anlaşsak anlaşmasak da kalabiliyoruz ama yeni hayatına aldığın biri zor İnşallah yetişir en kötü bir zamana kadar parayı beklersiniz olmadı kredi çekersiniz ama kısıtlı zamanda yapmayın şimdiden düşünün derim nişanlının ailesinin durumu müsaitse en azından onların yapacakları kısım yapılsın bir kaç eksik bitmiş olur

valla bılmıyorum kuzm bu zamana kadar ben ne kadar bastırsamda nısanlım kendı belırledıgı zamanda basladı herseye ve hep onun dedıklerı cıktı yanı o yuzden bırazda saldım bende bırak bana dedı bıraktım gıttı ama gorumce meselesı ıcın endıselenıyorum yanı

İnşallah vardır bir bildiği halledersiniz kolayca canım ama görümce konusu bilemiyorum peki geçici mi okulu yeniden başlayınca tekrar yanınızamı gelmek isteyecek eğer geçiciyse eşin yokken yanında arkadaş olur kardeşin gibi görmeye çalışacaksın senin kardeşinde gelsin varsa eğer mesela

benım abım var evlı hıc kız kardesım olmadı zaten kızı sevyorum ama bıraz daha konuskan falan olsaydı ıyı olur du bıde bı donemlık kalıcak asker donemınde yanı 2ncı sınıfı bıtırene kadar 3ve 4 de nısanlım kendı dedı bı ev falan bakarız arkadaslarıyla dedı ıcım rahatladı yanı

Bu rahatlıkla bize düğünden sonra da rahat yok gelinlikci işinde aynen beni de provaya çağırmadı hala anlamıyorum ki dantel seçtim yenileri gelecek onları sana atarım bakarsın dedi onu da yapmadı allah allah bi gitsemmi ki

yok ben gelınlıkcıme guvenıyorum amma velakın bızımkılerın damadın rahatlıgı benı bıtırıyo vallahı kendı dugunummus gıbı hıssedemıyoruuummm

yok ben gelınlıkcıme guvenıyorum amma velakın bızımkılerın damadın rahatlıgı benı bıtırıyo vallahı kendı dugunummus gıbı hıssedemıyoruuummm
Ben de güveniyorum ama ne bilim bana da söylesin napiyooo :))) bazı şeyler hevesle oluyoışte sanki kimsede heves yokmuş hissine kapiliyosun kimse harekete gecmeyince pff

Ben de güveniyorum ama ne bilim bana da söylesin napiyooo :))) bazı şeyler hevesle oluyoışte sanki kimsede heves yokmuş hissine kapiliyosun kimse harekete gecmeyince pff
heeehh lafı agzımdan aldın valla kesınlıkle suan ıcımde ne heyecan ne sevınc var ya

Canim benim tarzim ingiliz tarzi country o yuzden netti istediklerim hepsinide yagmur mobilyada buldum ve aldim.. netten biraz arastr derim ..benim ceyizimde hep country tarzi☺modern biseler istiorum dersen daha cok secenek var ama .umarim hersey idtedgnden daha ii olur cnm ☺☺☺

Kizlaarr herkese ii geceler ☺☺☺☺
bugun evimizin elektirik suyunu baglattim cok garip bi his. Hem kendi evim olacak die mutlu oluorum hemde anne evindeki rahatliktan uzak olucam die huzunleniorum benim 57 gunum kaldi Allahin izniyle ☺☺
bu arada gelinlikci fazla provaya cagrmadi die telaslananlar olmus bende bi kere provaya gttm aradim neden tekrar cagrmiosunuz belki yaptgnizi begenmicem dedim megerse o ilk prova en onemlisiyms diger provalarda uzerinde duzeltme yapiolarms ,telas yapmiorum yani ☺☺☺

hayırlı olsun. bizde bu hafta elektrik suyu açtıracağız aşağı yukarı ne kadar tutuyor açtırma birde hemen açılıyormu? gerçi oturduğun şehre göre değişir ama. bende yarın ilk provama gideceğim tam tersi sanıyordum bende ilk provada bişi olmaz diye ama dediğini şimdi okuyunca heyecan yaptım :)

gunaydın kızlar musmutlu haftasonları Allah yolunda bol dualı hayırlı cumalar hepımıze :)

Canım belki beraber yaşadıkça alışırsınız konuşuruz daha çok bağ kurarsınız şuanda çekiniyor olabilir oda
İnşallah sorunsuz olur herşeyin canım garip bir histir tahmin edebiliyorum
gunaydın kızlar musmutlu haftasonları Allah yolunda bol dualı hayırlı cumalar hepımıze :)

Amin canım Nasılsın

Son 1 ay kala fena tutuşacağı kesin böyle giderlerse
ayyy agzından bal damlıyo nehirnil cim canım benım valla bı gelsekde o gunlere eteklerı tutussa ama o gunlerde baslarına ususucem :) sız ben dusunup dururken rahatca oturdnuz tatıle bıle gıttınız sımdı ben elımı surmıcem dıcem :)

Aynen öyle onlar yapacaklarını yapsınlar bırak sen hazırlıklarınla ilginlen o zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…