Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aynen öyle onlar yapacaklarını yapsınlar bırak sen hazırlıklarınla ilginlen o zamanda
aynen kuuzm hatta hazırlıkla bıle ılgılenmıcem ısteksız gıbı durucam cunku sannkı sadece ben ıstıyomusum gıbı sureklı dusunup sorup duruyorum yanı hele bı safak 40lara ınsın

Canım anneni sen tanırsın benim haddime değil tabi ki birşey demek
öyle kuzum ama napayım paylaşmayınca ıcımde kalıyo daha buyuk stres yapıyorum kendı kendıme valla bak kotu hıssedıyorum bıde bana gecıp bı para ısım var olursa gelıcem olmazsa baska bısı yaparız dedı ya o ıs olmazsa bu yuklu paranın altından nasıl kalkıcaz acaba

Rabbim yardımcın olsun canım ya ne desem bilemedim ya çok zor

Yalnız değilsin canım herşey durmuş gibi son günü bekliyoruz sanki ama surda iki haftaya bi hareket gelecek merak etme
inşaallah kuzum zaten onu beklıyorum az kaldı deyıp harekete gecsınler eteklerı tutussun suanda ıstegım bu yanı

Kızlar tünaydın :) Bana yine bildirimler gelmiyor :) Bugün işe geldim haftasonu yine koşturmaya devam. Evin büyük eksiklerini hallettik damatlık, davetiye ve ufak tefek eksikler kaldı ama ben bittim. Her yerim ağrıyor yorgunluktan

ah kuzuuum senın su yorgunlugunu bızımkıler gorselerde anlasalar ne kadar kosturmaca yorgunluk oldugunu vallahı dılımde tuy bıttı

Çok fena canım ya dürtün biraz nişanlılarınızı :) Yoksa sıkışacaksınız çok.
ah kuzum ah sozume bakan yok kı annem daha tatılden yenı gelmıs hanımefendı vallahı pes dıyorum ben hepsınede babamda dıyıp duruyo paran olunca kolay hepsı bıgunluk ıs dıyo ıyıde arkadasım ben yavas yavas secmek ıstıyorum kafa yormak ıstıyorum hemen acele acele secıp somra pısman olmak ıstemıyorum kı ama anlatamadım yanı paramız yok maddı durumumuz zor dıyolar bırını tatılde buluyorum anneme delı oldum hep kacamak cevaplar yanı esımın aılesıne hayranım su olcak dedıler mı kesın oluyo yanı o kadar kesınlık var kı

Aileler umursamayınca çok zor oluyor bitanem. Sen çok haklısın da onlar böyle söyledikten sonra yapacak bir şey yok. Bir kez daha konuşmayı dene istersen.

Aileler umursamayınca çok zor oluyor bitanem. Sen çok haklısın da onlar böyle söyledikten sonra yapacak bir şey yok. Bir kez daha konuşmayı dene istersen.
yok kuzum artık vazgectım konusmaktan bıraktım kendı hallerıne telasları baslayınca umuramıcam ben asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…