Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım sakince konuşmayı dene ikna edersin o zaman. İnatlaşınca bu erkekler iyice çocuklaşıyor.

evet az kaldı :) temzilik falan derken 2 haftaya eşyalarım gelicek yerleşmeye başlıycam evet ankara /etimesgut inş.

evet az kaldı :) temzilik falan derken 2 haftaya eşyalarım gelicek yerleşmeye başlıycam evet ankara /etimesgut inş.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benim eşyalarım geldi. Çeyizlerimi de dün götürdük. Pazar günü temizlikçi gelecek o temizledikçe biz yerleştireceğiz :) Benim evim halloldu sayılır :)

Hoş geldin :) Ben de yoktum kaç gündür bugün işe geldim de yazdım :) Haftasonu yine ortalıkta olmam Pazartesi yazarım yine :)
ayy canımhiç sorma bizim ev daha btmedi eşyalar gelcekk yetişmiycek gbime geliyorr ( artıkönümüğzdeki ayy full görünmeme ortalarda artıkk:))

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benim eşyalarım geldi. Çeyizlerimi de dün götürdük. Pazar günü temizlikçi gelecek o temizledikçe biz yerleştireceğiz :) Benim evim halloldu sayılır :)
ooo maşallah hayırlı olsun senin kaçı mayısın kolay gelsin şimdiden hepimize tatlı telaşlar bunlar:)

ayyy canımmne güzel sen erkenden hallettin herşeyii:)) darısı bana inş:))

ooo maşallah hayırlı olsun senin kaçı mayısın kolay gelsin şimdiden hepimize tatlı telaşlar bunlar:)
Benim daha var 23 Mayıs. Eşim burada olmadığı için o geldiğinde yapmaya çalışıyoruz o yüzden sizlerden önce bitiyor benimkisi. pazartesi gününden beri alışveriş yapıyoruz sürekli bir sirkülasyon var evde gelen giden eşyalar şeklinde :)))

ayyy canımmne güzel sen erkenden hallettin herşeyii:)) darısı bana inş:))
Canım eşim geldi pazar günü o gelince eksiklerimizin çoğunu tamamladık :) Çeyiz topiğime aldıklarımın çoğunu ekledim baksana beğenecek misin bakalım :)

benimde nişanlım burda değil herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum o kurulu düzenlenmiş yerleşmiş eve gelcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…