- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.181
Canım sakince konuşmayı dene ikna edersin o zaman. İnatlaşınca bu erkekler iyice çocuklaşıyor.Kızlar yaa benim dediğim ev olmadı şimdi ben yeni birkaç ev buluyorum nisanlim erken diyor düğün zamanları herzaman istediğim gibi ev bulamayız ki ama nisanlim ısrarla nisan ayı artık diyo sinir olmaya başladım bu işe şimdi tamam öyle düşününce mantıklı ama on gün için istediğin ev de gidiyor bi daha başa sar bak dur ev bulucan da istediğin gibi o arada da geçerse bi on gün sorarım ona yetismedikce çok kızdım
Hoş geldiniz :) Mayısın kaçı? Tanıyalım sizi?bir mayıs gelinide benimevimide tuttum çok şükürrrrr
hayrlı olsunbir mayıs gelinide benimevimide tuttum çok şükürrrrr
Az kaldı :) Yavaş yavaş yerleştirmeye de başlarsınız artık. Nerede yaşayacaksınız?hoşbuldum 7 mayıs ankara 9 mayıs istanbul tşk ederim bu arada :)
hoşgeldin canımmm:)) aramıza:))bir mayıs gelinide benimevimide tuttum çok şükürrrrr
Hoş geldin :) Ben de yoktum kaç gündür bugün işe geldim de yazdım :) Haftasonu yine ortalıkta olmamkızlarr ben geldimuzun zamandr yoktum aranızda özledim sizleri:))))
tşk ederim hoşbuldum canım :)hoşgeldin canımmm:)) aramıza:))
aa canımne güzel artık telaş başladıhepimizde:))) hayırlı olsunn:))evet az kaldı :) temzilik falan derken 2 haftaya eşyalarım gelicek yerleşmeye başlıycam evet ankara /etimesgut inş.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benim eşyalarım geldi. Çeyizlerimi de dün götürdük. Pazar günü temizlikçi gelecek o temizledikçe biz yerleştireceğiz :) Benim evim halloldu sayılır :)evet az kaldı :) temzilik falan derken 2 haftaya eşyalarım gelicek yerleşmeye başlıycam evet ankara /etimesgut inş.
ayy canımhiç sorma bizim ev daha btmedi eşyalar gelcekk yetişmiycek gbime geliyorrHoş geldin :) Ben de yoktum kaç gündür bugün işe geldim de yazdım :) Haftasonu yine ortalıkta olmamPazartesi yazarım yine :)
ooo maşallah hayırlı olsun senin kaçı mayısın kolay gelsin şimdiden hepimize tatlı telaşlar bunlar:)Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benim eşyalarım geldi. Çeyizlerimi de dün götürdük. Pazar günü temizlikçi gelecek o temizledikçe biz yerleştireceğiz :) Benim evim halloldu sayılır :)
ayyy canımmne güzel sen erkenden hallettin herşeyii:)) darısı bana inş:))Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benim eşyalarım geldi. Çeyizlerimi de dün götürdük. Pazar günü temizlikçi gelecek o temizledikçe biz yerleştireceğiz :) Benim evim halloldu sayılır :)
Benim daha var 23 Mayıs. Eşim burada olmadığı için o geldiğinde yapmaya çalışıyoruz o yüzden sizlerden önce bitiyor benimkisi. pazartesi gününden beri alışveriş yapıyoruz sürekli bir sirkülasyon var evde gelen giden eşyalar şeklinde :)))ooo maşallah hayırlı olsun senin kaçı mayısın kolay gelsin şimdiden hepimize tatlı telaşlar bunlar:)
Canım eşim geldi pazar günü o gelince eksiklerimizin çoğunu tamamladık :) Çeyiz topiğime aldıklarımın çoğunu ekledim baksana beğenecek misin bakalım :)ayyy canımmne güzel sen erkenden hallettin herşeyii:)) darısı bana inş:))
hemenbakıyorumm canımm:))Canım eşim geldi pazar günü o gelince eksiklerimizin çoğunu tamamladık :) Çeyiz topiğime aldıklarımın çoğunu ekledim baksana beğenecek misin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?