- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.201
Sen de benim gibisin o zaman. Bizim de öyle oluyor. Kurulu düzene gelecek. Sadece alınması gereken şeyleri şu 4 günde aldıkbenimde nişanlım burda değil herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum o kurulu düzenlenmiş yerleşmiş eve gelcek :)
bende baslamadı antı parantez :)aa canımne güzel artık telaş başladıhepimizde:))) hayırlı olsunn:))
aynen evet canım :)Sen de benim gibisin o zaman. Bizim de öyle oluyor. Kurulu düzene gelecek. Sadece alınması gereken şeyleri şu 4 günde aldık
Zaten öyle tartışma konusu yapmadım içten içe benimki bakalım hayırlısı diyorum artk. Senin perdeler oldu mu merakla bekliyorum duzulmus miss gibi evler görmek istiyorumCanım sakince konuşmayı dene ikna edersin o zaman. İnatlaşınca bu erkekler iyice çocuklaşıyor.
Perdelerin bir kisminda sorun cikti haftaya gelecek yataj odasi ve yemek odasi halloldu oda cok kucuj ya gun isiginda rengi belli olmuyor bir de gece cekmeyi deneyecegimZaten öyle tartışma konusu yapmadım içten içe benimki bakalım hayırlısı diyorum artk. Senin perdeler oldu mu merakla bekliyorum duzulmus miss gibi evler görmek istiyorum
Hos geldiniz :) Tabiki aliriz aramiza kapimiz herkese acik :) Tarih nedir? Hangi ildensiniz?
Hosgeldinn canimm hayirli olsnnn
Işte bu sorunları hiç hesaba katmiyo benimki olup bitip yerleşecek sanıyor aaah ahPerdelerin bir kisminda sorun cikti haftaya gelecek yataj odasi ve yemek odasi halloldu oda cok kucuj ya gun isiginda rengi belli olmuyor bir de gece cekmeyi deneyecegim
benimnişanlımda hiç hesaba katmıyordu :)) şimdibazı sorunlar çıktı tadilatta neden bizi dinleyipte erkenden halletmıyorlarkisankiIşte bu sorunları hiç hesaba katmiyo benimki olup bitip yerleşecek sanıyor aaah ah
Çok biliyorlar herşey dedikleri gibi sorunsuz ilerler sanıyorlarbenimnişanlımda hiç hesaba katmıyordu :)) şimdibazı sorunlar çıktı tadilatta neden bizi dinleyipte erkenden halletmıyorlarkisanki(
aynen öyle canımbende çok sinir oluyorumbuduruma amamalesef böylleler erkeklerr:))Çok biliyorlar herşey dedikleri gibi sorunsuz ilerler sanıyorlar
İnsallah her seyin rast gider tatlim.Işte bu sorunları hiç hesaba katmiyo benimki olup bitip yerleşecek sanıyor aaah ah
heyecanın tadını çıkaracaksın:))Selamlar kızlar naber
2 şubatta istemem oldu 2 mayısta düğün 1 ay 11 gün kaldı ve benim hazırlıklar bitti şimdi ben 1 ay napacagım
heyecanın tadını çıkaracaksın:))
benim her şey tamam gün, mekan vs ama daha söz ve nişanı halledemedik 2 ay kaldı ama daha onlarla uğrasıcaz
düğüne :)))Dugune mi iki ay kaldi soz ve nisana mi :)
Kızlar merhaba yeni gördüm böyle bir konu başlığı olduğunu görünce çok da sevindim ben de 23 mayista istanbul da evleniyorum. Ama çoook zormuş bu işler
Hayırlı olsun canım mesajlarina baktım sen halletmissin her seyini ben daha mobilya bakıyorumAramıza hoş geldin:) Aynı gün evleniyoruz :)
hoş geldin canım aramıza :)) düğün tarihimizz aynıııı:)))Selamlar kızlar naber
2 şubatta istemem oldu 2 mayısta düğün 1 ay 11 gün kaldı ve benim hazırlıklar bitti şimdi ben 1 ay napacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?