Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

benimde nişanlım burda değil herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum o kurulu düzenlenmiş yerleşmiş eve gelcek :)
Sen de benim gibisin o zaman. Bizim de öyle oluyor. Kurulu düzene gelecek. Sadece alınması gereken şeyleri şu 4 günde aldık

Canım sakince konuşmayı dene ikna edersin o zaman. İnatlaşınca bu erkekler iyice çocuklaşıyor.
Zaten öyle tartışma konusu yapmadım içten içe benimki bakalım hayırlısı diyorum artk. Senin perdeler oldu mu merakla bekliyorum duzulmus miss gibi evler görmek istiyorum

Zaten öyle tartışma konusu yapmadım içten içe benimki bakalım hayırlısı diyorum artk. Senin perdeler oldu mu merakla bekliyorum duzulmus miss gibi evler görmek istiyorum
Perdelerin bir kisminda sorun cikti haftaya gelecek yataj odasi ve yemek odasi halloldu oda cok kucuj ya gun isiginda rengi belli olmuyor bir de gece cekmeyi deneyecegim

Perdelerin bir kisminda sorun cikti haftaya gelecek yataj odasi ve yemek odasi halloldu oda cok kucuj ya gun isiginda rengi belli olmuyor bir de gece cekmeyi deneyecegim
Işte bu sorunları hiç hesaba katmiyo benimki olup bitip yerleşecek sanıyor aaah ah

Işte bu sorunları hiç hesaba katmiyo benimki olup bitip yerleşecek sanıyor aaah ah
benimnişanlımda hiç hesaba katmıyordu :)) şimdibazı sorunlar çıktı tadilatta neden bizi dinleyipte erkenden halletmıyorlarkisanki(

benimnişanlımda hiç hesaba katmıyordu :)) şimdibazı sorunlar çıktı tadilatta neden bizi dinleyipte erkenden halletmıyorlarkisanki(
Çok biliyorlar herşey dedikleri gibi sorunsuz ilerler sanıyorlar

Kızlar merhaba yeni gördüm böyle bir konu başlığı olduğunu görünce çok da sevindim ben de 23 mayista istanbul da evleniyorum. Ama çoook zormuş bu işler

Selamlar kızlar naber

2 şubatta istemem oldu 2 mayısta düğün 1 ay 11 gün kaldı ve benim hazırlıklar bitti şimdi ben 1 ay napacagım
heyecanın tadını çıkaracaksın:))
benim her şey tamam gün, mekan vs ama daha söz ve nişanı halledemedik 2 ay kaldı ama daha onlarla uğrasıcaz

Dugune mi iki ay kaldi soz ve nisana mi :)
düğüne :)))
ayrı şehirler ve iş yogunlugu olunca gün alındı her şey ayarlandı ama daha söz nişan yok ortada onu da nisan ayına sıkıştırcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…