- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.221
oooh hadi gözün aydın tatlımm hayırlısıyla yerlestır evini inşallah sonrada fotolarını görelimm yaa nasıl mutlu oluyorum böyle aynı heyecanları paylaştıkçaaaKızlar ben büyük parça alışverişlerini bitirdim çok şükür :) Yarın evi temizletip, çeyizlerimi yerleştiriyoruz çok şükür. Çeyiz topiğime son aldıklarımı ekledim bakmak isterseniz linkini koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okeanoss00un-ceyizleri.708600/page-60
hoş geldin canım aramıza :)) düğün tarihimizz aynıııı:)))
hadi ya diğer rumuzun neydi canım ya :))Canim yeni degilim rumuz degistim sonra eski rumuzuma geri dondum belki o yuzden bilemedin daha once konusmustuk :)
hadi ya diğer rumuzun neydi canım ya :))
Benim esim bulundugum yerde degil canim kisitli surelerde geliyor o yuzden geldikce herseyi cabucak wlmak zorunda kaldik. Pek gezip bakamadik. Ayakkabiligim disinda her seyi icime sinerek aldim :) Sen de gonlune goresini bulursun insallah :)Hayırlı olsun canım mesajlarina baktım sen halletmissin her seyini ben daha mobilya bakıyorum
Sagol guzelim benim. Bugun evi yerlestirdik. İnanilmaz yoruldum. O kadar cok ceyiz almisim ki cok zor sigdi soyleyenler cok sey almayin derkem cok haklilarmis :))) Sen de cok yakinda yasacaksin canim az kaldi :) insallah atarim fotolari da yorgunluktan cekmek aklima gelmedi :)))oooh hadi gözün aydın tatlımm hayırlısıyla yerlestır evini inşallah sonrada fotolarını görelimm yaa nasıl mutlu oluyorum böyle aynı heyecanları paylaştıkçaaa
Gunaydinn bugün boynun tutulsa da güzel uyandım nişanlıma ev buldum gösterdim beğendi gidip bakicak büyük ihtimalle tutacakGünaydın güzel gelinler hayırlı haftalar :)
İnşallah gönlüne göre olur canım. Netten gördün sanırım. Sen gidip bakmayacak mısın? Resimlerde göründüğü gibi olmuyor evler bilgin olsun :)Gunaydinn bugün boynun tutulsa da güzel uyandım nişanlıma ev buldum gösterdim beğendi gidip bakicak büyük ihtimalle tutacak
Zaten bir iki yıllık bi ev çevre olarak o fiyata bulmak çok iyi oldu nisanlim bakicak eve çok fark yoktur ya başka şehirdeyim acaba görsem mi gidipİnşallah gönlüne göre olur canım. Netten gördün sanırım. Sen gidip bakmayacak mısın? Resimlerde göründüğü gibi olmuyor evler bilgin olsun :)
Boşver nişanlın kendi gidip resimlerini sana atsın. Aynı şehirde olsaydınız git gözünle gör derdim. Ben de evimi yerleştirdfim dünZaten bir iki yıllık bi ev çevre olarak o fiyata bulmak çok iyi oldu nisanlim bakicak eve çok fark yoktur ya başka şehirdeyim acaba görsem mi gidip
Ben de öyle dedim gitsin baksın :) ne güzel yaa sonunda yuvani kurdun biz daha eşya bile almadık çok rahatızBoşver nişanlın kendi gidip resimlerini sana atsın. Aynı şehirde olsaydınız git gözünle gör derdim. Ben de evimi yerleştirdfim dünÇeyizlerimi filan çok yorgunum bugün
Canım çok güzel ev temiz ferah belli m2 olarak da eşyalarınızı rahatlıkla alır açık mutfakla bir sıkıntın yoksa parası uygunsa tutun derimBu arada 1. Kat üstte ev sahibi 90m2 2+1
Amerikan mutfak sıkıntı değilse senin için gayet güzel bence :)Bu arada 1. Kat üstte ev sahibi 90m2 2+1
Teşekkür ederim canım inşallah :)Ben de öyle dedim gitsin baksın :) ne güzel yaa sonunda yuvani kurdun biz daha eşya bile almadık çok rahatızResimleri de bekliyoruz en kısa zamanda
tamam canıommm :)) neler yapıyosun görüşmeyeli:))AsilKartal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?