Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

oooh hadi gözün aydın tatlımm hayırlısıyla yerlestır evini inşallah sonrada fotolarını görelimm yaa nasıl mutlu oluyorum böyle aynı heyecanları paylaştıkçaaa

Hayırlı olsun canım mesajlarina baktım sen halletmissin her seyini ben daha mobilya bakıyorum
Benim esim bulundugum yerde degil canim kisitli surelerde geliyor o yuzden geldikce herseyi cabucak wlmak zorunda kaldik. Pek gezip bakamadik. Ayakkabiligim disinda her seyi icime sinerek aldim :) Sen de gonlune goresini bulursun insallah :)
oooh hadi gözün aydın tatlımm hayırlısıyla yerlestır evini inşallah sonrada fotolarını görelimm yaa nasıl mutlu oluyorum böyle aynı heyecanları paylaştıkçaaa
Sagol guzelim benim. Bugun evi yerlestirdik. İnanilmaz yoruldum. O kadar cok ceyiz almisim ki cok zor sigdi soyleyenler cok sey almayin derkem cok haklilarmis :))) Sen de cok yakinda yasacaksin canim az kaldi :) insallah atarim fotolari da yorgunluktan cekmek aklima gelmedi :)))

Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık

Gunaydinn bugün boynun tutulsa da güzel uyandım nişanlıma ev buldum gösterdim beğendi gidip bakicak büyük ihtimalle tutacak
İnşallah gönlüne göre olur canım. Netten gördün sanırım. Sen gidip bakmayacak mısın? Resimlerde göründüğü gibi olmuyor evler bilgin olsun :)

İnşallah gönlüne göre olur canım. Netten gördün sanırım. Sen gidip bakmayacak mısın? Resimlerde göründüğü gibi olmuyor evler bilgin olsun :)
Zaten bir iki yıllık bi ev çevre olarak o fiyata bulmak çok iyi oldu nisanlim bakicak eve çok fark yoktur ya başka şehirdeyim acaba görsem mi gidip

Zaten bir iki yıllık bi ev çevre olarak o fiyata bulmak çok iyi oldu nisanlim bakicak eve çok fark yoktur ya başka şehirdeyim acaba görsem mi gidip
Boşver nişanlın kendi gidip resimlerini sana atsın. Aynı şehirde olsaydınız git gözünle gör derdim. Ben de evimi yerleştirdfim dün Çeyizlerimi filan çok yorgunum bugün

Boşver nişanlın kendi gidip resimlerini sana atsın. Aynı şehirde olsaydınız git gözünle gör derdim. Ben de evimi yerleştirdfim dün Çeyizlerimi filan çok yorgunum bugün
Ben de öyle dedim gitsin baksın :) ne güzel yaa sonunda yuvani kurdun biz daha eşya bile almadık çok rahatız Resimleri de bekliyoruz en kısa zamanda

Sorun değil kızlar 90 m2 yeterli petek sıkıntısı yok evde mutfağı sorun değil sadece birinci kat diye takıldım ama 700 tl 35 aidat bu fiyata da bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…