Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aynı durumdayiz benim de eşim işi gereği sürekli sehir disinda her şeyi o gelince hallediyoruz evi tuttuk ama mobilyaya karar veremedim. 2 gun dolastim.

buradayım canımmm :))) geçmiş olsun neyin var tatlımmm:)))
sağol kuzum ya tansıyonum falan dusuyordu ya bıde hıpoglısemı vardı bu sıkayetlerle gıttım ama sanırım seker dıcek doktor cunku baska belırtıler de vardı seker tahlılı yaptıralım dedı bakalım nolcak :)

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

sağol kuzucum carsamba sonuclar cıkıcak bakalım ne dıcek doktor ... dunde baya mobılya baktık artık yavastan bakmaya baslıyo benımkı :)
Biz de bir iki mağaza baktık öyle kaldı bi hafta sonra falan artık almaya niyetle cikicaz herhalde benimki saniyoki ben sadece ev peşinde kosucam annemle evimde hiç işim yok sadece onla kosturucam ayh

başlasın bi zahmet artık canım:Ç)sende hayırlı haberlerle gelirsin inş:))
inşaallah kuşum zaten dusk seker vardı dokttorum da demıstı seker e donusturebılır dıye snaıırm oyle oldu ama daha kesın degıl tabı evet bu arada cıdden basladı belkı nısanda evı de tutma ıhtımalımız var kvdem sagolsun dun benım yyanımda oldu tutsanızda olur bence falan gıbısınden konustu benımkıyle bakalım ınsallah tutarız
Biz de bir iki mağaza baktık öyle kaldı bi hafta sonra falan artık almaya niyetle cikicaz herhalde benimki saniyoki ben sadece ev peşinde kosucam annemle evimde hiç işim yok sadece onla kosturucam ayh
aynen oyle kuzum ya evlenme delısı gıbı gozukucem dıye sesımıde tam cıkaramıyorum sunun surasında 60 gun kalmıs annemlerden ses soluk yok yanı

kızlar bısı sorucam bu country vıntage modern tarz mobılyaların ne farkı var bıkac sene oncesıne kadar boyle seyler yoktu yanı bıde bız sımdı 2+1 ev tutucaz buyuk ıhtımalle salona oturma ve yemek takımı bı odaya l takımı dusunuyoruz ama sızce olur mu dun guzel bıtane bulduk hemde seklınıde degıstırebılıyomussun duvarına gore sızce olur mu ?

Country biraz daha ıngiliz tarzı gibi vintage de retro eskiyi andıran modeller aldığım kadarıyla doğru mu bilmem :)

Country biraz daha ıngiliz tarzı gibi vintage de retro eskiyi andıran modeller aldığım kadarıyla doğru mu bilmem :)
ya dun mobılya bakarken kafam baya karıstı bı modernler vardı bıde boyle dedıgın gıbı eskıtılmıs vardı ama ben snaırım modern tercıh edıcem ama kafam karısık demekkı bı ev hayalı kurmamısım daha ne yapıcam bılmıyorum

aynen kuzum bende ctesi gidiyorum İstanbula evv yerleştirmeeyee çok heycan verici gerçekten yoruldun ama değicek bütün bu yorgunluklara Allah hiçbirimizin ağız tadını bozmasııın

ben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)

artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum

aaa o nasıl oluyo bzde burdan halletcz samsunda kıydırcazda nıkahı :) ya sorma kuzum bende bı suphelendım hep ertelıyo falan dedım kesın ıstemıyo ne gelınlık var ortada ne nıkah gunu ne de esya :)

aldınız mı tarihi canım?? iki tarafın oturduğu yer hariç başka bir yerde kıyılmasını istiyorsanız izin belgesi alınıyor :)

çıktın mı sen de işten canım? biz daha ev bulamadık yaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…