- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.261
canım davetiyeyi önümüzdeki hafta halledicem büyük ihtimal nikah şekerinide daha sonralarda:)))üzüldüm canım senin adına ama acısı çıkar kimsenin hakkı kimsede kalmaz ne burda nede öteki tarafta allah yedirmez canımben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)
artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum
iyi canım ya şimdi nasıl heyecanlı ve telaşlısındır yaa çok mükemmmel bi duygu bi:)) rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inş:)))yok canımcım persembe son ayrılıyorum cteside istanbula geçicem ev için.sıkma canını ya benim evim bayadır hazırdı ama hayırlısıyla bulursunuz inşallah dualarım seninlee
canım bende mobi,lyada modern tarzı tercih ettim sadece yatak odam country ondada pişman oldum ama olsun y7inede herşey genel anlamda istediğim gibi oldu tatlım sen nasıl bişeyler bakacaksıun:)))ya dun mobılya bakarken kafam baya karıstı bı modernler vardı bıde boyle dedıgın gıbı eskıtılmıs vardı ama ben snaırım modern tercıh edıcem ama kafam karısık demekkı bı ev hayalı kurmamısım daha ne yapıcam bılmıyorum
anladım canım saırım biçok şeyini ikeadan almışsın:)) hayırlı olsun :)))mobilyalar spor tercih ettik biz kuzum. köşe takımı aldık mavi renkte renkli yastıkları olan. yatak odam da krem ve pembe tonlarında çok cici ben çok sevdim. ayyy o aksesuarlarda benim de gözüm varevlendikten sonra artık kocişleri ikeaya falan sürükleriz
hemde nasılll kuzummm su son günler bitmiyor nişanlım elektrik su doğalgaz açtırıyo sen gelmeye hazır olsun diye böyle ufacık ayrıntılar bile nasılll hoşuma gidiyo bi bilsen..Rabiim herkese nasip etsin herkeseeiyi canım ya şimdi nasıl heyecanlı ve telaşlısındır yaa çok mükemmmel bi duygu bi:)) rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inş:)))
tamam canıommm :)) neler yapıyosun görüşmeyeli:))
aa ne güzel ev yerleştirmeye başlamışsınız biz daha başlayamadık evdeki tadilat işleri uzadı tatlımNolsun canim ev yerlestiriyoruz :)
Sen nelee yapiyosun
amin canım inş çok heyecanlı ve çokta stresli off offhemde nasılll kuzummm su son günler bitmiyor nişanlım elektrik su doğalgaz açtırıyo sen gelmeye hazır olsun diye böyle ufacık ayrıntılar bile nasılll hoşuma gidiyo bi bilsen..Rabiim herkese nasip etsin herkesee
aa ne güzel ev yerleştirmeye başlamışsınız biz daha başlayamadık evdeki tadilat işleri uzadı tatlım(
canım inşaattayken ev almıştık tüm bina bitti bizim daire hala duruyor banyo mutfak kapı buralar için farklı projeler verdik onlar daha bitmedi bide ufak tefek eksikleri var onları halletmeye çalışıyoruz:)))Ne tadilati yaptiriyorsunuz canim? Ev temizligi bitmiyor yaoww temizle tmizle bitmiyor (sanki ben yapiyorum da)
Ama bitmedi daha
sen yapmıyormusun canım:) hadi ya vala bende çok didik didik temizlerim heralde:))bendede bitmezz temizlikkk:))Ne tadilati yaptiriyorsunuz canim? Ev temizligi bitmiyor yaoww temizle tmizle bitmiyor (sanki ben yapiyorum da)
Ama bitmedi daha
sen yapmıyormusun canım:) hadi ya vala bende çok didik didik temizlerim heralde:))bendede bitmezz temizlikkk:))
Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...sağol kuzum ya tansıyonum falan dusuyordu ya bıde hıpoglısemı vardı bu sıkayetlerle gıttım ama sanırım seker dıcek doktor cunku baska belırtıler de vardı seker tahlılı yaptıralım dedı bakalım nolcak :)
Monarkkk'cım çok üzüldüm ama bırak boşver Allah sorsun onlara hesabını. Kimsenin yanına yaptıkları kar kalmaz.ben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)
artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum
pazar günü temizlettim ben de :) Bir yandan da yerleştirdik bitti benimNe tadilati yaptiriyorsunuz canim? Ev temizligi bitmiyor yaoww temizle tmizle bitmiyor (sanki ben yapiyorum da)
Ama bitmedi daha
aldık kuzum cok sukur :)aradan zaman geçti naptınız aldınız mı? :)
sağol kuzucum yarın oglen sonu sonuclar cıkıcakmıs bılmıyorum bakalım nolcakTatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
İnşallah temiz çıkar sen gönlünü ferah tut :)sağol kuzucum yarın oglen sonu sonuclar cıkıcakmıs bılmıyorum bakalım nolcak
inşaallah kuzum akşamda baya ortalıgı velveleye verdm kızdım etkı ettı sanıırım bırazİnşallah temiz çıkar sen gönlünü ferah tut :)
Hazırlıklar konusunda mı?inşaallah kuzum akşamda baya ortalıgı velveleye verdm kızdım etkı ettı sanıırım bıraz
Sorun değil kızlar 90 m2 yeterli petek sıkıntısı yok evde mutfağı sorun değil sadece birinci kat diye takıldım ama 700 tl 35 aidat bu fiyata da bulmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?