Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım davetiyeyi önümüzdeki hafta halledicem büyük ihtimal nikah şekerinide daha sonralarda:)))üzüldüm canım senin adına ama acısı çıkar kimsenin hakkı kimsede kalmaz ne burda nede öteki tarafta allah yedirmez canım (

yok canımcım persembe son ayrılıyorum cteside istanbula geçicem ev için.sıkma canını ya benim evim bayadır hazırdı ama hayırlısıyla bulursunuz inşallah dualarım seninlee
iyi canım ya şimdi nasıl heyecanlı ve telaşlısındır yaa çok mükemmmel bi duygu bi:)) rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inş:)))

canım bende mobi,lyada modern tarzı tercih ettim sadece yatak odam country ondada pişman oldum ama olsun y7inede herşey genel anlamda istediğim gibi oldu tatlım sen nasıl bişeyler bakacaksıun:)))

anladım canım saırım biçok şeyini ikeadan almışsın:)) hayırlı olsun :)))

iyi canım ya şimdi nasıl heyecanlı ve telaşlısındır yaa çok mükemmmel bi duygu bi:)) rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inş:)))
hemde nasılll kuzummm su son günler bitmiyor nişanlım elektrik su doğalgaz açtırıyo sen gelmeye hazır olsun diye böyle ufacık ayrıntılar bile nasılll hoşuma gidiyo bi bilsen..Rabiim herkese nasip etsin herkesee

amin canım inş çok heyecanlı ve çokta stresli off off(

Ne tadilati yaptiriyorsunuz canim? Ev temizligi bitmiyor yaoww temizle tmizle bitmiyor (sanki ben yapiyorum da)
Ama bitmedi daha
canım inşaattayken ev almıştık tüm bina bitti bizim daire hala duruyor banyo mutfak kapı buralar için farklı projeler verdik onlar daha bitmedi bide ufak tefek eksikleri var onları halletmeye çalışıyoruz:)))

Ne tadilati yaptiriyorsunuz canim? Ev temizligi bitmiyor yaoww temizle tmizle bitmiyor (sanki ben yapiyorum da)
Ama bitmedi daha
sen yapmıyormusun canım:) hadi ya vala bende çok didik didik temizlerim heralde:))bendede bitmezz temizlikkk:))

sen yapmıyormusun canım:) hadi ya vala bende çok didik didik temizlerim heralde:))bendede bitmezz temizlikkk:))

Ha anladim biz evi aldigimizda bitmis haldeydi o yuzden cok ekstra bir sey yaptirmaya gerek kalmadi birkac raf dolap attirdik sadece

Ben yapmiyorum birilerini ayarladik onlar yapiyor :) yardimci teyzeler yani :)

Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Monarkkk'cım çok üzüldüm ama bırak boşver Allah sorsun onlara hesabını. Kimsenin yanına yaptıkları kar kalmaz.
Ama bitmedi daha
pazar günü temizlettim ben de :) Bir yandan da yerleştirdik bitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…