- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.281
aynen oyle kuzum bılıyosun pazar gunu zaten mobılya baktık ama herkes ev olmadan mobılya alınmaz dıyo e haklılarda zaten o yuzden kızdım dun baya nısanda tutulması gerek evın olcu alıncak esyalar yapılcak edılcek dıye bırsuru sey dedım etkı ettı sanıırm :)Hazırlıklar konusunda mı?
Canım çok üzüldüm burada söylemiştik ama olsun inanmayı tercih etmişsin denemiş oldun kimseye güvenmemek gerek bu hayatta Rabbim çıkarır elbet onlardandaben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)
artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum
Kızlar davetiyeye karar verdik, içine sade güzel bir söz arıyorum, bugün günlerden davetiye sözleri günü hadi bakalım
Çok sevindim canım. İnşallah çabucak tutarsınız evi.aynen oyle kuzum bılıyosun pazar gunu zaten mobılya baktık ama herkes ev olmadan mobılya alınmaz dıyo e haklılarda zaten o yuzden kızdım dun baya nısanda tutulması gerek evın olcu alıncak esyalar yapılcak edılcek dıye bırsuru sey dedım etkı ettı sanıırm :)
Seçtik de iç dizaynı değişecek canım birazdan koyacağım arkadaşlara da fikir olsun :)Kuzum hallettiniz mi çok sevindim ki
Benim nikahım önce olduğundan nikah şekeri dağıttım. Kendi nikah şekerimi koyuyorum sizlere de fikir olur :)ben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)
artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum
Oyy kuzum hayırlı olsun bir büyük derdi daha geride bıraktınız içi halledilir elbetSeçtik de iç dizaynı değişecek canım birazdan koyacağım arkadaşlara da fikir olsun :)
Şekerine zaten bayılmıştım önceden de söylemiştim davetiye de seçtik diyince içime ilk model doğdu biliyor musun konuşmamızdan çokta güzel olmuş kuzumBenim nikahım önce olduğundan nikah şekeri dağıttım. Kendi nikah şekerimi koyuyorum sizlere de fikir olur :)
Eki Görüntüle 1466674
Davetiyeye de dün karar verdik. İç dizaynı değişecek ailelerimizin isim ve soy isimleri açık açık yazacak ve iç yazısı değişecek. Davetiye tamamiyle örnek isimler bize ait değil
Eki Görüntüle 1466677
Sağol kuzum benim siz de çabucak halledersiniz inşallah :)Oyy kuzum hayırlı olsun bir büyük derdi daha geride bıraktınız içi halledilir elbet
Amin kuzucum inşallahSağol kuzum benim siz de çabucak halledersiniz inşallah :)
Canım farklı bir şey görürüz diye baktık bir sürü katalog inceledik ama içime sinmedi. Ya çok kırolar ya çok çocuksu biz de buna karar verdik senle konuşmuştuk biliyorsun zaten buna içim ısınmıştı benim :)Şekerine zaten bayılmıştım önceden de söylemiştim davetiye de seçtik diyince içime ilk model doğdu biliyor musun konuşmamızdan çokta güzel olmuş kuzum
Evet bence sizi anımsatıyor çok şık ben çok beğendim şahsen çok kibar duruyor kuzumCanım farklı bir şey görürüz diye baktık bir sürü katalog inceledik ama içime sinmedi. Ya çok kırolar ya çok çocuksu biz de buna karar verdik senle konuşmuştuk biliyorsun zaten buna içim ısınmıştı benim :)
Ayy ne zaman göndermiştin bir daha gönder hele benim kafa bir milyonEvet bence sizi anımsatıyor çok şık ben çok beğendim şahsen çok kibar duruyor kuzumBenim gösterdiklerimi de gördün mü dün göndermiştim gerçi sana çok şey gönderiyorum kafanıda karıştırdım ama
Biliyorum kuzucum olsun ben gönderirim tekrardan bir klasör oluşturmuşum baktım da bak bakalım en güzeli hangisiAyy ne zaman göndermiştin bir daha gönder hele benim kafa bir milyon
Eminönü'nden bakmak da lazım. Kadıköy'e baktık biz dün uygun değil fiyatları gayet pahalılar. Gerçi çok dükkan gezemedik belki uygun olanları da vardır. Bizim akrabamızın tanıdığı varmış ona bastırıyoruz. Piyasadan biraz daha uyguna geldi. İnternetten bakıp beğenip, fiyat öğrendikten sonra Kadıköy ve Eminönü'nü gezer sonra da internetten de sipariş verebilirsin kuzum.Biliyorum kuzucum olsun ben gönderirim tekrardan bir klasör oluşturmuşum baktım da bak bakalım en güzeli hangisiBir de sence davetiye nereden bakılmalı neresi uygundur eminönü kadıköy gibi rekabetli yerlerdenmi bakalım yoksa aynımıdır geneli farketmez mi
Öyle yapalım kuzum Kadıköye gideceğiz zaten Eminönüne de diğer ihtiyaçlar için gitmişken bir göz gezidiririz sonra internete saldırırızEminönü'nden bakmak da lazım. Kadıköy'e baktık biz dün uygun değil fiyatları gayet pahalılar. Gerçi çok dükkan gezemedik belki uygun olanları da vardır. Bizim akrabamızın tanıdığı varmış ona bastırıyoruz. Piyasadan biraz daha uyguna geldi. İnternetten bakıp beğenip, fiyat öğrendikten sonra kadıköy ve Eminönü'nü gezer sonra da internetten de sipariş verebilirsin kuzum.
Amin kuzum inşallah :)Öyle yapalım kuzum Kadıköye gideceğiz zaten Eminönüne de diğer ihtiyaçlar için gitmişken bir göz gezidiririz sonra internete saldırırızTeşekkür ederim inşallah hepimizin içine sinsin
Gördün mü benim seçtiklerimi? Nasıl seçtiğime gelecek olursak hoşuma gideni seçiyorum. Biraz da ön araştırmayla gitmek işi kolaylaştırıyor. Gitmeden önce internetten ufak çaplı bakınabilirsin :)kızlar bunlara nasıl karar verıyosunuz ben hıc karar veremıyorum benımkıde sen sec dıyp durunca kafam bulanıyo
ikiside çok güzeliş canım özellikle nikah şekerin çok hoşşşş bayıldm.davetiye içinde biz kurtulduk ama yazı kısmı en zor kısımBenim nikahım önce olduğundan nikah şekeri dağıttım. Kendi nikah şekerimi koyuyorum sizlere de fikir olur :)
Eki Görüntüle 1466674
Davetiyeye de dün karar verdik. İç dizaynı değişecek ailelerimizin isim ve soy isimleri açık açık yazacak ve iç yazısı değişecek. Davetiye tamamiyle örnek isimler bize ait değil
Eki Görüntüle 1466677
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?