Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hazırlıklar konusunda mı?
aynen oyle kuzum bılıyosun pazar gunu zaten mobılya baktık ama herkes ev olmadan mobılya alınmaz dıyo e haklılarda zaten o yuzden kızdım dun baya nısanda tutulması gerek evın olcu alıncak esyalar yapılcak edılcek dıye bırsuru sey dedım etkı ettı sanıırm :)

Canım çok üzüldüm burada söylemiştik ama olsun inanmayı tercih etmişsin denemiş oldun kimseye güvenmemek gerek bu hayatta Rabbim çıkarır elbet onlardanda

Nikah şekerimiz hazır içine şekeri koyup dağıtacağız gerçi az almışız fazla kişi gelirse ne olacak bilmiyorum düğünde olacak nikah çünküDavetiyeyi bizde düşünüyoruz kafamda model var ama gidip fiyat alınacak bir kaç davetiyeciyi ziyaret etmek gerek acaba uygun yerler neresidir eminönü kadıköy gibi yerler uygun mudur

Çok sevindim canım. İnşallah çabucak tutarsınız evi.

Benim nikahım önce olduğundan nikah şekeri dağıttım. Kendi nikah şekerimi koyuyorum sizlere de fikir olur :)

Davetiyeye de dün karar verdik. İç dizaynı değişecek ailelerimizin isim ve soy isimleri açık açık yazacak ve iç yazısı değişecek. Davetiye tamamiyle örnek isimler bize ait değil

Şekerine zaten bayılmıştım önceden de söylemiştim davetiye de seçtik diyince içime ilk model doğdu biliyor musun konuşmamızdan çokta güzel olmuş kuzum

Şekerine zaten bayılmıştım önceden de söylemiştim davetiye de seçtik diyince içime ilk model doğdu biliyor musun konuşmamızdan çokta güzel olmuş kuzum
Canım farklı bir şey görürüz diye baktık bir sürü katalog inceledik ama içime sinmedi. Ya çok kırolar ya çok çocuksu biz de buna karar verdik senle konuşmuştuk biliyorsun zaten buna içim ısınmıştı benim :)

Evet bence sizi anımsatıyor çok şık ben çok beğendim şahsen çok kibar duruyor kuzum Benim gösterdiklerimi de gördün mü dün göndermiştim gerçi sana çok şey gönderiyorum kafanıda karıştırdım ama

Ayy ne zaman göndermiştin bir daha gönder hele benim kafa bir milyon

Ayy ne zaman göndermiştin bir daha gönder hele benim kafa bir milyon
Biliyorum kuzucum olsun ben gönderirim tekrardan bir klasör oluşturmuşum baktım da bak bakalım en güzeli hangisi Bir de sence davetiye nereden bakılmalı neresi uygundur eminönü kadıköy gibi rekabetli yerlerdenmi bakalım yoksa aynımıdır geneli farketmez mi

Eminönü'nden bakmak da lazım. Kadıköy'e baktık biz dün uygun değil fiyatları gayet pahalılar. Gerçi çok dükkan gezemedik belki uygun olanları da vardır. Bizim akrabamızın tanıdığı varmış ona bastırıyoruz. Piyasadan biraz daha uyguna geldi. İnternetten bakıp beğenip, fiyat öğrendikten sonra Kadıköy ve Eminönü'nü gezer sonra da internetten de sipariş verebilirsin kuzum.

Öyle yapalım kuzum Kadıköye gideceğiz zaten Eminönüne de diğer ihtiyaçlar için gitmişken bir göz gezidiririz sonra internete saldırırız Teşekkür ederim inşallah hepimizin içine sinsin

kızlar bunlara nasıl karar verıyosunuz ben hıc karar veremıyorum benımkıde sen sec dıyp durunca kafam bulanıyo

kızlar bunlara nasıl karar verıyosunuz ben hıc karar veremıyorum benımkıde sen sec dıyp durunca kafam bulanıyo
Gördün mü benim seçtiklerimi? Nasıl seçtiğime gelecek olursak hoşuma gideni seçiyorum. Biraz da ön araştırmayla gitmek işi kolaylaştırıyor. Gitmeden önce internetten ufak çaplı bakınabilirsin :)

ikiside çok güzeliş canım özellikle nikah şekerin çok hoşşşş bayıldm.davetiye içinde biz kurtulduk ama yazı kısmı en zor kısım ben hiç öyle özlü söz falan yazdırmadıım.çok samimi gelmiyor bana tabi benim fikrimce yani...ayrıca evet eminönüü biraz daha uygun bende ordan yaptırdım.isteyenlere tel no verebilirim.ve evet kesinlikle araştırıp gidin çünkü yüzlerce modelin içinde kalakalıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…