Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

baktım kuzum ama ben buaralar farkettım kı benımkıyle zevkımız pek bırbırıne uymuyo ben bısı begensem o begenmıyo nasıl olcak o yuzden bılemıyorum

Az önce iç yazıya ben de karar verdim. Paylaşıyorum sizlerle de hemen :) Ben de abartı şeylerden hiç hoşlanmıyorum :) Nikah şekerimi kendim tasarladım :)
"Beraberliğe adım atacağımız bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız."

evetttt iştee buuuu bende aynen bu şekilde yazdırdımm canım en mantıklısı

Bizim de uymuyor pek ama ben ne dersem o oluyor
hahaha :) o otorite bende daha olmadı ben bastan vermısım ıplerı :) ama dun baya ıyı hasladım yanı :) sonra senın ıstedıgın gıbı olsun o zaman dedı pekı dedı cunku herseyde ben dusundum sunu yapcam dusundum bunu yapcam ıyıde arkadasım bız olduk artık bız olucaz yanı bızım yapmamız lazım neden hep ben dıyosun

günaydın kızlar, iyi haftalar.. geçen hafta komple fuardaydım hiç gelemedim herkes 1 haftada almış başını gitmiş valla ne güzel ben olduğum yerde sayıyorum

günaydın kızlar, iyi haftalar.. geçen hafta komple fuardaydım hiç gelemedim herkes 1 haftada almış başını gitmiş valla ne güzel ben olduğum yerde sayıyorum
Hoş geldin canım :) Daha vakit var no panic :) Çeyiz topiğime bir sürü şeyler ekledim. bir iki parça alınacak şey dışında çeyizleri ve eve alınacakları tamamladım çok şükür :) Bakıp fikrini söylersen sevinirim :)

evetttt iştee buuuu bende aynen bu şekilde yazdırdımm canım en mantıklısı
Sağol canım hem beğenmene hem de aynı olmasına sevindim :)
Canım olsun o kadar adam 8 yıldır hayatımda ince ince işledim ben Erkekleri konuşa konuşa ikna etmek zorundayız. Yeri geldiğinde çıkışarak yeri geldiğinde tatlı tatlı söylerek ikna edeceğiz yapacak bir şey yok. Ama ne olursa olsun sonunda kadın kazanır

evet zaten kazanmalıda :)

hoşbuldukkk, bakıyorum hemen :) sen çeyizi yerleştirdin galiba dimi

Tamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)

erkek tarafından birileri geldi mi yerleştirmeye? ben nasıl halletsem diye düşünüyorum biraz gıcık bir durum sonuçta başkalarının evini yerleştirmesi falan, gerçi sonradan kendi düzenine göre yine ayarlar insan ama niye iki iş olsun. Allah mutlu mesut oturmayı güzel günler görmeyi nasip etsin canım, her şeyin çok güzel

bunlar da benim beyaz eşyalarım avizeler ben yokken takılmış hafta sonu ama daha bakma fırsatım olmadı, sadece giriş için halım var şu an :) büyük eksiğimiz bir tek TV kaldı onu da evlendikten sonra alacağız sanırım bakalım

Eklentiler

• MCSA036335_NGU4021LT_def.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 85
  • MCSA053279_HBN331W0T_def.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 85
  • MCSA00594479_D8431_KDN56AW35N_231547__def.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 82
  • MCSA00788378_WAT24480TR_def.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 94
  • MCSA00796022_E8591_SMS63M32TR_442495_def.webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
offff kızlar ne mutlu sıze ya benım aılem cok rahat annemle yazısıyorum halletmeye calısıyorum offf boguldum dıe cevap atıyo bana ıyıde sen ılgılenmezsen o ılgılenmezse nasıl yetısıcez bız aglamak ıstıyorum

Oh ohh ne guzell :)) simdi yerlesince de insan icinde oturmak icin sabirsizlaniyor oyle degil mi:)

Ha anladim biz evi aldigimizda bitmis haldeydi o yuzden cok ekstra bir sey yaptirmaya gerek kalmadi birkac raf dolap attirdik sadece

Ben yapmiyorum birilerini ayarladik onlar yapiyor :) yardimci teyzeler yani :)
canım bizimd öyle aslında işte nişanlım mobilya dekorasyon işi bu zaten onun için herşeyini kendi kafamıza gre yaptırıyoruz :)) anladım canım ohhh miss gbi temiz eve geçeceksin desene:))

Tamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)
ohhh ohhh miss gbidir şimdi canım yaa çok sevindimm herşeyin hallolmuş hemen hemen inş bende biran önce evimi yerleştirmeye başalrım tatlım çok gerdi artık ya( bir an önce olsun bitsin istiyorum :))

kuzum bende bugunler gorebılcekmıyım acaba sence ?
Göreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)
Kayınvalidemle görümcem geldi. Ben nereye dersem oraya koydular. Yani emir vermedim okeaonosscum nereye koyalım diye sordular hep sorunsuz hallettik :) İç çamaşırı kısmını götürmedim zaten onları son zamanda götüreceğim kimse görmedi Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım :)
Oh ohh ne guzell :)) simdi yerlesince de insan icinde oturmak icin sabirsizlaniyor oyle degil mi:)
Hem de ne sabırsızlanma :)) Dün gittik oturduk bile. Sonra annemle babamı çağırdık çay demledik babamda gelirken tatlı almış eşyaları kullandık bile Sonra da yıkadık geri yerine koyduk
ohhh ohhh miss gbidir şimdi canım yaa çok sevindimm herşeyin hallolmuş hemen hemen inş bende biran önce evimi yerleştirmeye başalrım tatlım çok gerdi artık ya( bir an önce olsun bitsin istiyorum :))
Yerleştirirsin tatlım zaman azaldı zaten bir bakmışsın yerleşmiş bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…