- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.301
baktım kuzum ama ben buaralar farkettım kı benımkıyle zevkımız pek bırbırıne uymuyoGördün mü benim seçtiklerimi? Nasıl seçtiğime gelecek olursak hoşuma gideni seçiyorum. Biraz da ön araştırmayla gitmek işi kolaylaştırıyor. Gitmeden önce internetten ufak çaplı bakınabilirsin :)
Az önce iç yazıya ben de karar verdim. Paylaşıyorum sizlerle de hemen :) Ben de abartı şeylerden hiç hoşlanmıyorum :) Nikah şekerimi kendim tasarladım :)ikiside çok güzeliş canım özellikle nikah şekerin çok hoşşşş bayıldm.davetiye içinde biz kurtulduk ama yazı kısmı en zor kısımben hiç öyle özlü söz falan yazdırmadıım.çok samimi gelmiyor bana tabi benim fikrimce yani...ayrıca evet eminönüü biraz daha uygun bende ordan yaptırdım.isteyenlere tel no verebilirim.ve evet kesinlikle araştırıp gidin çünkü yüzlerce modelin içinde kalakalıyosunuz
Bizim de uymuyor pek ama ben ne dersem o oluyorbaktım kuzum ama ben buaralar farkettım kı benımkıyle zevkımız pek bırbırıne uymuyoben bısı begensem o begenmıyo nasıl olcak o yuzden bılemıyorum
evetttt iştee buuuuAz önce iç yazıya ben de karar verdim. Paylaşıyorum sizlerle de hemen :) Ben de abartı şeylerden hiç hoşlanmıyorum :) Nikah şekerimi kendim tasarladım :)
"Beraberliğe adım atacağımız bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız."
hahaha :) o otorite bende daha olmadı ben bastan vermısım ıplerı :) ama dun baya ıyı hasladım yanı :) sonra senın ıstedıgın gıbı olsun o zaman dedı pekı dedı cunku herseyde ben dusundum sunu yapcam dusundum bunu yapcam ıyıde arkadasım bız olduk artık bız olucaz yanı bızım yapmamız lazım neden hep ben dıyosunBizim de uymuyor pek ama ben ne dersem o oluyor
Hoş geldin canım :) Daha vakit var no panic :) Çeyiz topiğime bir sürü şeyler ekledim. bir iki parça alınacak şey dışında çeyizleri ve eve alınacakları tamamladım çok şükür :) Bakıp fikrini söylersen sevinirim :)günaydın kızlar, iyi haftalar.. geçen hafta komple fuardaydım hiç gelemedimherkes 1 haftada almış başını gitmiş valla ne güzel ben olduğum yerde sayıyorum
Sağol canım hem beğenmene hem de aynı olmasına sevindim :)evetttt iştee buuuubende aynen bu şekilde yazdırdımm canım en mantıklısı
Canım olsun o kadar adam 8 yıldır hayatımda ince ince işledim benhahaha :) o otorite bende daha olmadı ben bastan vermısım ıplerı :) ama dun baya ıyı hasladım yanı :) sonra senın ıstedıgın gıbı olsun o zaman dedı pekı dedı cunku herseyde ben dusundum sunu yapcam dusundum bunu yapcam ıyıde arkadasım bız olduk artık bız olucaz yanı bızım yapmamız lazım neden hep ben dıyosun
evet zaten kazanmalıda :)Sağol canım hem beğenmene hem de aynı olmasına sevindim :)
Canım olsun o kadar adam 8 yıldır hayatımda ince ince işledim benErkekleri konuşa konuşa ikna etmek zorundayız. Yeri geldiğinde çıkışarak yeri geldiğinde tatlı tatlı söylerek ikna edeceğiz yapacak bir şey yok. Ama ne olursa olsun sonunda kadın kazanır
Hoş geldin canım :) Daha vakit var no panic :) Çeyiz topiğime bir sürü şeyler ekledim. bir iki parça alınacak şey dışında çeyizleri ve eve alınacakları tamamladım çok şükür :) Bakıp fikrini söylersen sevinirim :)
Tamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)hoşbuldukkk, bakıyorum hemen :) sen çeyizi yerleştirdin galiba dimi
kuzum bende bugunler gorebılcekmıyım acaba sence ?Tamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)
Tamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)
Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Monarkkk'cım çok üzüldüm ama bırak boşver Allah sorsun onlara hesabını. Kimsenin yanına yaptıkları kar kalmaz.
pazar günü temizlettim ben de :) Bir yandan da yerleştirdik bitti benim
canım bizimd öyle aslında işte nişanlım mobilya dekorasyon işi bu zaten onun için herşeyini kendi kafamıza gre yaptırıyoruz :)) anladım canım ohhh miss gbi temiz eve geçeceksin desene:))Ha anladim biz evi aldigimizda bitmis haldeydi o yuzden cok ekstra bir sey yaptirmaya gerek kalmadi birkac raf dolap attirdik sadece
Ben yapmiyorum birilerini ayarladik onlar yapiyor :) yardimci teyzeler yani :)
ohhh ohhh miss gbidir şimdi canım yaa çok sevindimm herşeyin hallolmuş hemen hemen inş bende biran önce evimi yerleştirmeye başalrım tatlım çok gerdi artık yaTamam canım bekliyorum. Evet pazar günü yerleştirdik. Yerlerinde oynama yapacağım şeyler var tabiki ama genel anlamda yaşanacak bir eve dönüştü halıları da serdik :)
Göreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)kuzum bende bugunler gorebılcekmıyım acaba sence ?
Kayınvalidemle görümcem geldi. Ben nereye dersem oraya koydular. Yani emir vermedim okeaonosscum nereye koyalım diye sordular hep sorunsuz hallettik :) İç çamaşırı kısmını götürmedim zaten onları son zamanda götüreceğim kimse görmedierkek tarafından birileri geldi mi yerleştirmeye? ben nasıl halletsem diye düşünüyorum biraz gıcık bir durum sonuçta başkalarının evini yerleştirmesi falan, gerçi sonradan kendi düzenine göre yine ayarlar insan ama niye iki iş olsun. Allah mutlu mesut oturmayı güzel günler görmeyi nasip etsin canım, her şeyin çok güzel
Hem de ne sabırsızlanma :)) Dün gittik oturduk bile. Sonra annemle babamı çağırdık çay demledik babamda gelirken tatlı almış eşyaları kullandık bileOh ohh ne guzell :)) simdi yerlesince de insan icinde oturmak icin sabirsizlaniyor oyle degil mi:)
Yerleştirirsin tatlım zaman azaldı zaten bir bakmışsın yerleşmiş bile :)ohhh ohhh miss gbidir şimdi canım yaa çok sevindimm herşeyin hallolmuş hemen hemen inş bende biran önce evimi yerleştirmeye başalrım tatlım çok gerdi artık ya( bir an önce olsun bitsin istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?