Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Göreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)
ah kuzum ah konusuyorum ama boguldum yeter dıyıp ısın ıcınden cıkan bı annem var daha ucak bıletı tarhını netlestıremeyen bı annem var ya ne dıyım ben dha gercekten cok gerıldım tef gıbı

ah kuzum ah konusuyorum ama boguldum yeter dıyıp ısın ıcınden cıkan bı annem var daha ucak bıletı tarhını netlestıremeyen bı annem var ya ne dıyım ben dha gercekten cok gerıldım tef gıbı
Canım sana para yollasa sen halletsen daha iyi olur aslında.

Canım sana para yollasa sen halletsen daha iyi olur aslında.
valla kuzum inan bana ne dıcegımı ne yapcagımı nasıl davrancagımı şaşırmıs durumdayım ya daha 2 ay var dıyıp el kol baglı oturuyorlar bı ınsan bu kadar uzulmez kı

Çeyiz hazırlığında olan kızlara bir sorum olacak, annem öyle havlusudur patiğidir oyalı yazmasıdır yatak örtüsü nevresim takımı filan bunların hepsini hazırladı.

Mutfak eşyası olarak da kenarda birikmiş eşyalarımız var. Ama mesela yemek takımımız, çatal bıçak takımlarımız, seramik tencere takımlarımız, ıvır zıvırlarımız filan, bunlar daha alınmadı. Anneme diyorum artık başlasak almaya. Diyor ki kızım panik yapma, bir avm'ye gireriz bunların hepsini bir günde, eksik kalanları da ikinci günde alır çıkarız diyor.

Öyle mi cidden? Ha bu arada düğün tarihim de 10 Mayıs. Bugunu saymazsak 46 gun kaldı düğüne. Ki bu eşyaların düğünden önce hazır olması, eve dizilmesi filan gerekiyor.

Çok iyi canım benim de istediğim böyle bişey :)))

Ayyy ne güzel yaa imrendim su an :)))

Canım bunalma herkes için çok zor bi dönem kendin üstesinden gelmeye çalış kimse yardım etmeyecek gbi düşün bazı eksikleri acele olmayanları düğün sonrasına birk güzel günlerini hiçbir şeyin zehir etmesine izin verme

Biz başka bi evi tuttukkkk Hem de çocukluk arkadaşımın karşı dairesi çok daha iyi bi yer avmnin yani site içi bir yıllık bi ev veeee 650 tl çok çok iyi denk geldi dün nisanlim diğer evi begenmemisti yeri çok ters dedi ilanlara baktım arkadaşımın evini görünce herkesi ayağa kaldırdım olduuuu

Gayet güzel canım sözün özü kısaca Zafer bizlerindir bizim dediğimiz olacak
bizim davetiyemiz de bu nişandaki de bisikletli olan modeliydi

Çok tatlı canım davetiyenizEşyalarınızda çok güzel hayırlı olsun güle güle kullanın sorunsuz inşallah
Canım inşallah geç kaldıklarını anlarlar en azından artık ev falan belli olmalı bizim Haziran kafamızı duvarlara vuruyoruz ev de ev diye
Canım bunlar biraz maddiyata bakıyor eğer dediğin eksiklerin bir tek onlar kaldıysa 1 günde alınır çıkılır yemek takımıyla tencere setiyle pek iş yok internetten modellere bak hangi marka olacağına karar ver maddi olarak rahat olduğunuz bir günde gidin alınDüğüne 1 hafta kala bile çeyiz yerleştirilebiliyor önemli olan nasıl yapmak istediğiniz

Canım hayırlı olsun çok sevindim güle güle aşkla oturun inşallahNasip diyoruz ya işte herşey kısmet

Senin de olacak kuzum az kaldı :) Ben de nikah şekerim ve davetiyemi ekledim gördün mü? :)
Gördüm fıstık nikah şekerin çok tatlı ıstanbullu olunca davetiye de bi hoş tabi

Ben de evimi tuttum nihayet hem de hiç hesapta yokken harika bi yerden çok iyi bi fiyata çok mutluyum şimdi eşya almaya geldi sıra haftaya da o işler var artık :)))

kendım ustesınden gelemıyorum kı annem maddı anlamda yardım edıcektı cunku nısanlımla bız maaslarımızı ev kırası depozıto falan ıcın ayırdık bankada druyo ozel ıhtıyacımıza bıle kullanmıyoruz e annemde ben gelmeden alma dıyo zaten ne alınır edılır bıldıgım yok e bıde calısıyorm anca haftasonları alma bakma ısı oluyo e daha ev baklmadı oyle yavastan alıyolar baya sankı bız evlenmıyoruz

Canım inşallah geç kaldıklarını anlarlar en azından artık ev falan belli olmalı bizim Haziran kafamızı duvarlara vuruyoruz ev de ev diye
inşaallah anlıcaklar ama cok gec kalıcaklar ondan sonra sunun surasında 7 hafta kaldı ya

Canım sen nişanlını sıkıştır evi halledin artık geri eksikler için annenle tekrar konuşursun ben evi hallet önce derim haftalardır arıyoruz piyasada uygun ev yok
valla kuzum dun cıngar cıkarttım zaten kızdım baya bı kımse benı dınlemıyo sadece ben mı evlenıyom ya mayısta ev mı tutulurmus dıye baya bı cemkırdım aksam bıraz etkı ettı sanırım

valla kuzum dun cıngar cıkarttım zaten kızdım baya bı kımse benı dınlemıyo sadece ben mı evlenıyom ya mayısta ev mı tutulurmus dıye baya bı cemkırdım aksam bıraz etkı ettı sanırım
Mayıs da ev mi tutmayı düşünüyorlar yok artık Sen iyi yapmışsın çemkir başka türlü hallolmayacak gibi

Canım ev parasını ayirdiysaniz ev bakın tutun biran önce temizligiyle falan ilgilenmeye başla zaman kaybetme sonra da eşya aldıkça eve konulur başlar işlerin nisanlini buna ikna et tatlı tatlı anlat ben bu şekilde yapabildim erken erken derken ev bakmaya çıkınca anladı ne olduğunu ha diyince bulunmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…