- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.321
ah kuzum ah konusuyorum ama boguldum yeter dıyıp ısın ıcınden cıkan bı annem var daha ucak bıletı tarhını netlestıremeyen bı annem var ya ne dıyım ben dha gercekten cok gerıldım tef gıbıGöreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)
Canım sana para yollasa sen halletsen daha iyi olur aslında.ah kuzum ah konusuyorum ama boguldum yeter dıyıp ısın ıcınden cıkan bı annem var daha ucak bıletı tarhını netlestıremeyen bı annem var ya ne dıyım ben dha gercekten cok gerıldım tef gıbı
valla kuzum inan bana ne dıcegımı ne yapcagımı nasıl davrancagımı şaşırmıs durumdayım ya daha 2 ay var dıyıp el kol baglı oturuyorlarCanım sana para yollasa sen halletsen daha iyi olur aslında.
Çok iyi canım benim de istediğim böyle bişey :)))Az önce iç yazıya ben de karar verdim. Paylaşıyorum sizlerle de hemen :) Ben de abartı şeylerden hiç hoşlanmıyorum :) Nikah şekerimi kendim tasarladım :)
"Beraberliğe adım atacağımız bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız."
Çok çiviler :)) Bisikletliyi ben de çok beğenmiştim ismin elif mi adas miyiz yani :)))bizim davetiyemiz de bunişandaki de bisikletli olan modeliydi
Ayyy ne güzel yaa imrendim su an :)))Göreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)
Kayınvalidemle görümcem geldi. Ben nereye dersem oraya koydular. Yani emir vermedim okeaonosscum nereye koyalım diye sordular hep sorunsuz hallettik :) İç çamaşırı kısmını götürmedim zaten onları son zamanda götüreceğim kimse görmediGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım :)
Hem de ne sabırsızlanma :)) Dün gittik oturduk bile. Sonra annemle babamı çağırdık çay demledik babamda gelirken tatlı almış eşyaları kullandık bileSonra da yıkadık geri yerine koyduk
Yerleştirirsin tatlım zaman azaldı zaten bir bakmışsın yerleşmiş bile :)
Canım bunalma herkes için çok zor bi dönem kendin üstesinden gelmeye çalış kimse yardım etmeyecek gbi düşün bazı eksikleri acele olmayanları düğün sonrasına birk güzel günlerini hiçbir şeyin zehir etmesine izin vermeah kuzum ah konusuyorum ama boguldum yeter dıyıp ısın ıcınden cıkan bı annem var daha ucak bıletı tarhını netlestıremeyen bı annem var ya ne dıyım ben dha gercekten cok gerıldım tef gıbı
Çok çiviler :)) Bisikletliyi ben de çok beğenmiştim ismin elif mi adas miyiz yani :)))
Hee tarih 2015 diye senin sandım ama güzellerteşekkür ederimyok örnek davetiye bunlar, internetten modellerini göstermek için aldım :)
Az önce iç yazıya ben de karar verdim. Paylaşıyorum sizlerle de hemen :) Ben de abartı şeylerden hiç hoşlanmıyorum :) Nikah şekerimi kendim tasarladım :)
"Beraberliğe adım atacağımız bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız."
Gayet güzel canım sözün özü kısacaCanım olsun o kadar adam 8 yıldır hayatımda ince ince işledim benErkekleri konuşa konuşa ikna etmek zorundayız. Yeri geldiğinde çıkışarak yeri geldiğinde tatlı tatlı söylerek ikna edeceğiz yapacak bir şey yok. Ama ne olursa olsun sonunda kadın kazanır
bizim davetiyemiz de bunişandaki de bisikletli olan modeliydi
Çok tatlı canım davetiyenizbunlar da benim beyaz eşyalarımavizeler ben yokken takılmış hafta sonu ama daha bakma fırsatım olmadı, sadece giriş için halım var şu an :) büyük eksiğimiz bir tek TV kaldı onu da evlendikten sonra alacağız sanırım bakalım
Canım inşallah geç kaldıklarını anlarlar en azından artık ev falan belli olmalı bizim Haziran kafamızı duvarlara vuruyoruz ev de ev diyeoffff kızlar ne mutlu sıze ya benım aılem cok rahat annemle yazısıyorum halletmeye calısıyorum offf boguldum dıe cevap atıyo bana ıyıde sen ılgılenmezsen o ılgılenmezse nasıl yetısıcez bızaglamak ıstıyorum
Canım bunlar biraz maddiyata bakıyor eğer dediğin eksiklerin bir tek onlar kaldıysa 1 günde alınır çıkılır yemek takımıyla tencere setiyle pek iş yok internetten modellere bak hangi marka olacağına karar ver maddi olarak rahat olduğunuz bir günde gidin alınÇeyiz hazırlığında olan kızlara bir sorum olacak, annem öyle havlusudur patiğidir oyalı yazmasıdır yatak örtüsü nevresim takımı filan bunların hepsini hazırladı.
Mutfak eşyası olarak da kenarda birikmiş eşyalarımız var. Ama mesela yemek takımımız, çatal bıçak takımlarımız, seramik tencere takımlarımız, ıvır zıvırlarımız filan, bunlar daha alınmadı. Anneme diyorum artık başlasak almaya. Diyor ki kızım panik yapma, bir avm'ye gireriz bunların hepsini bir günde, eksik kalanları da ikinci günde alır çıkarız diyor.
Öyle mi cidden? Ha bu arada düğün tarihim de 10 Mayıs. Bugunu saymazsak 46 gun kaldı düğüne. Ki bu eşyaların düğünden önce hazır olması, eve dizilmesi filan gerekiyor.
Biz başka bi evi tuttukkkkHem de çocukluk arkadaşımın karşı dairesi çok daha iyi bi yer avmnin yani site içi bir yıllık bi ev veeee 650 tl çok çok iyi denk geldi dün nisanlim diğer evi begenmemisti yeri çok ters dedi ilanlara baktım arkadaşımın evini görünce herkesi ayağa kaldırdım olduuuu
Senin de olacak kuzum az kaldı :) Ben de nikah şekerim ve davetiyemi ekledim gördün mü? :)Ayyy ne güzel yaa imrendim su an :)))
Gördüm fıstık nikah şekerin çok tatlı ıstanbullu olunca davetiye de bi hoş tabiSenin de olacak kuzum az kaldı :) Ben de nikah şekerim ve davetiyemi ekledim gördün mü? :)
kendım ustesınden gelemıyorum kı annem maddı anlamda yardım edıcektı cunku nısanlımla bız maaslarımızı ev kırası depozıto falan ıcın ayırdık bankada druyo ozel ıhtıyacımıza bıle kullanmıyoruz e annemde ben gelmeden alma dıyo zaten ne alınır edılır bıldıgım yok e bıde calısıyorm anca haftasonları alma bakma ısı oluyo e daha ev baklmadı oyle yavastan alıyolar baya sankı bız evlenmıyoruzCanım bunalma herkes için çok zor bi dönem kendin üstesinden gelmeye çalış kimse yardım etmeyecek gbi düşün bazı eksikleri acele olmayanları düğün sonrasına birk güzel günlerini hiçbir şeyin zehir etmesine izin verme
inşaallah anlıcaklar ama cok gec kalıcaklar ondan sonra sunun surasında 7 hafta kaldı yaCanım inşallah geç kaldıklarını anlarlar en azından artık ev falan belli olmalı bizim Haziran kafamızı duvarlara vuruyoruz ev de ev diye
Canım sen nişanlını sıkıştır evi halledin artık geri eksikler için annenle tekrar konuşursun ben evi hallet önce derim haftalardır arıyoruz piyasada uygun ev yokinşaallah anlıcaklar ama cok gec kalıcaklar ondan sonra sunun surasında 7 hafta kaldı ya
valla kuzum dun cıngar cıkarttım zaten kızdım baya bı kımse benı dınlemıyo sadece ben mı evlenıyom ya mayısta ev mı tutulurmus dıye baya bı cemkırdım aksam bıraz etkı ettı sanırımCanım sen nişanlını sıkıştır evi halledin artık geri eksikler için annenle tekrar konuşursun ben evi hallet önce derim haftalardır arıyoruz piyasada uygun ev yok
Mayıs da ev mi tutmayı düşünüyorlar yok artıkvalla kuzum dun cıngar cıkarttım zaten kızdım baya bı kımse benı dınlemıyo sadece ben mı evlenıyom ya mayısta ev mı tutulurmus dıye baya bı cemkırdım aksam bıraz etkı ettı sanırım
Canım ev parasını ayirdiysaniz ev bakın tutun biran önce temizligiyle falan ilgilenmeye başla zaman kaybetme sonra da eşya aldıkça eve konulur başlar işlerin nisanlini buna ikna et tatlı tatlı anlat ben bu şekilde yapabildim erken erken derken ev bakmaya çıkınca anladı ne olduğunu ha diyince bulunmuyor malesefkendım ustesınden gelemıyorum kı annem maddı anlamda yardım edıcektı cunku nısanlımla bız maaslarımızı ev kırası depozıto falan ıcın ayırdık bankada druyo ozel ıhtıyacımıza bıle kullanmıyoruz e annemde ben gelmeden alma dıyo zaten ne alınır edılır bıldıgım yok e bıde calısıyorm anca haftasonları alma bakma ısı oluyo e daha ev baklmadı oyle yavastan alıyolar baya sankı bız evlenmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?