- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.341
aynen kuzum mayısın basında tutarız evı dedı şoka gırdım dun delırdım resmenMayıs da ev mi tutmayı düşünüyorlar yok artıkSen iyi yapmışsın çemkir başka türlü hallolmayacak gibi
valla kuzum ben işte elimden geldıgınce bakıyorum sıteden kaydedıyorum ama ıstanbul yanı hemencık tutuluyo kendıde bıluyo ama herkes cok rahat yanı anlamıyorumCanım ev parasını ayirdiysaniz ev bakın tutun biran önce temizligiyle falan ilgilenmeye başla zaman kaybetme sonra da eşya aldıkça eve konulur başlar işlerin nisanlini buna ikna et tatlı tatlı anlat ben bu şekilde yapabildim erken erken derken ev bakmaya çıkınca anladı ne olduğunu ha diyince bulunmuyor malesef
İyi yapmışsın canım ya nedir o öyleaynen kuzum mayısın basında tutarız evı dedı şoka gırdım dun delırdım resmen
aynen oyle yaaa dalga gecıyolar sankı benımleİyi yapmışsın canım ya nedir o öyle
Sanırım boğazlarına yapışmıştım iyi sabırlısınaynen oyle yaaa dalga gecıyolar sankı benımle
ya sorma kuzum artık benımde sabrım tasıyo dalga gecer gıbı 2 ay var bısı olmaz dıyıp duruyolar delırıcem yaSanırım boğazlarına yapışmıştım iyi sabırlısın
ya bıde kız tarafı yatak odasını yapıcak nasıl bısı dusunuyosun gonderdıgınız takımı begenmedım dedı baska yerden alalım dedı bende dedım anne markalılarda acaip pahalı dedım hem param yok dıyo sonrada pahalı olursa olsun dıyo olur mu boyle sey mantıgım elvermıyo anlamak ıcın artıkSanırım boğazlarına yapışmıştım iyi sabırlısın
ya sorma kuzum artık benımde sabrım tasıyo dalga gecer gıbı 2 ay var bısı olmaz dıyıp duruyolar delırıcem ya
O zaman anne bütçemiz nedir yatak odası için ona göre bakayım de canım bakalım ne diyecekya bıde kız tarafı yatak odasını yapıcak nasıl bısı dusunuyosun gonderdıgınız takımı begenmedım dedı baska yerden alalım dedı bende dedım anne markalılarda acaip pahalı dedım hem param yok dıyo sonrada pahalı olursa olsun dıyo olur mu boyle sey mantıgım elvermıyo anlamak ıcın artık
nekadar olursa yapmaya calısırız dedı :SO zaman anne bütçemiz nedir yatak odası için ona göre bakayım de canım bakalım ne diyecek
O zaman yapacak canım sen beğendiğin bir kaç model daha sırala bakalım farklı markaları hangisini begenecek zaten sizin begenmeniz önemli siz begendiyseniz almak düşmez mi ailelere eğer onlar yapacaksa şahsen biz kendimiz aldık kendimiz ödüyoruz bunu beğendik dedik herkes onayladı zevklerimiz aynımıydı yoksa kırmak mı istemediler bilemiyorum ama önemli olan çiftlerin beğenmesidir zatennekadar olursa yapmaya calısırız dedı :S
valla kuzum haftasonu ıstıkbalede bı gırelım dedık fıyatlar dudaklarımızı ucuklattı ben bıraz ucuz olsun yatagını yuksek alırız ortopedık falan olur dıye dusunuyorum bıde yarın bı gun evımız olursa yanı kı olana kadar kac kere tasıncaz Allah bılır ondan degıstırırz demıstı nısanlım o yuzden ucuza bakalım dedım annemedeO zaman yapacak canım sen beğendiğin bir kaç model daha sırala bakalım farklı markaları hangisini begenecek zaten sizin begenmeniz önemli siz begendiyseniz almak düşmez mi ailelere eğer onlar yapacaksa şahsen biz kendimiz aldık kendimiz ödüyoruz bunu beğendik dedik herkes onayladı zevklerimiz aynımıydı yoksa kırmak mı istemediler bilemiyorum ama önemli olan çiftlerin beğenmesidir zatenMarka istersen sana Teleset, Enza home, Doğtaş bunları öneririm sonrasında Tepehome, İder geliyor böyle devam eder listem eğer bütçeniz daha yüksek olsaydı Lazzoni ve Saloni markalarını tek geçebilirdim
Anladım canım İstikbal, Bellona hiç bakmadım fiyatları aşağı yukarı hepsinin aynı tabi ama biraz daha pahalı gibi ama şöyle birşey var taşınsanız bile bir yatak odası takımını kaldırıp atamazsınız ki yine iyisi olacak size bir kaç sene dayansın bence kötüsü olursa da dayanıksız paranız çöpe gidervalla kuzum haftasonu ıstıkbalede bı gırelım dedık fıyatlar dudaklarımızı ucuklattı ben bıraz ucuz olsun yatagını yuksek alırız ortopedık falan olur dıye dusunuyorum bıde yarın bı gun evımız olursa yanı kı olana kadar kac kere tasıncaz Allah bılır ondan degıstırırz demıstı nısanlım o yuzden ucuza bakalım dedım annemede
evet haklısın kuzum bısıler yapıcam artıkAnladım canım İstikbal, Bellona hiç bakmadım fiyatları aşağı yukarı hepsinin aynı tabi ama biraz daha pahalı gibi ama şöyle birşey var taşınsanız bile bir yatak odası takımını kaldırıp atamazsınız ki yine iyisi olacak size bir kaç sene dayansın bence kötüsü olursa da dayanıksız paranız çöpe gider
Valla biz misafir odasını yapıyoruz çift kişilik yatak olan köşe koltuk puff halısı perdeleri olacak yatak odası onlardan olacak sen beğen canım annen niye karisiyokiya bıde kız tarafı yatak odasını yapıcak nasıl bısı dusunuyosun gonderdıgınız takımı begenmedım dedı baska yerden alalım dedı bende dedım anne markalılarda acaip pahalı dedım hem param yok dıyo sonrada pahalı olursa olsun dıyo olur mu boyle sey mantıgım elvermıyo anlamak ıcın artık
Göreceksin tabiki kuzum aaa stres yok anneyle konuşmaya devam :)
Kayınvalidemle görümcem geldi. Ben nereye dersem oraya koydular. Yani emir vermedim okeaonosscum nereye koyalım diye sordular hep sorunsuz hallettik :) İç çamaşırı kısmını götürmedim zaten onları son zamanda götüreceğim kimse görmediGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım :)
Hem de ne sabırsızlanma :)) Dün gittik oturduk bile. Sonra annemle babamı çağırdık çay demledik babamda gelirken tatlı almış eşyaları kullandık bileSonra da yıkadık geri yerine koyduk
Yerleştirirsin tatlım zaman azaldı zaten bir bakmışsın yerleşmiş bile :)
Cnm eletirik 134 tuttu .su da 64 tl tuttuEv tutan kizceler abonelikler ne kadar a geldi üzerinize alması ?
canım bizimd öyle aslında işte nişanlım mobilya dekorasyon işi bu zaten onun için herşeyini kendi kafamıza gre yaptırıyoruz :)) anladım canım ohhh miss gbi temiz eve geçeceksin desene:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?