Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Mayıs da ev mi tutmayı düşünüyorlar yok artık Sen iyi yapmışsın çemkir başka türlü hallolmayacak gibi
aynen kuzum mayısın basında tutarız evı dedı şoka gırdım dun delırdım resmen
valla kuzum ben işte elimden geldıgınce bakıyorum sıteden kaydedıyorum ama ıstanbul yanı hemencık tutuluyo kendıde bıluyo ama herkes cok rahat yanı anlamıyorum

Sanırım boğazlarına yapışmıştım iyi sabırlısın
ya bıde kız tarafı yatak odasını yapıcak nasıl bısı dusunuyosun gonderdıgınız takımı begenmedım dedı baska yerden alalım dedı bende dedım anne markalılarda acaip pahalı dedım hem param yok dıyo sonrada pahalı olursa olsun dıyo olur mu boyle sey mantıgım elvermıyo anlamak ıcın artık

O zaman anne bütçemiz nedir yatak odası için ona göre bakayım de canım bakalım ne diyecek

nekadar olursa yapmaya calısırız dedı :S
O zaman yapacak canım sen beğendiğin bir kaç model daha sırala bakalım farklı markaları hangisini begenecek zaten sizin begenmeniz önemli siz begendiyseniz almak düşmez mi ailelere eğer onlar yapacaksa şahsen biz kendimiz aldık kendimiz ödüyoruz bunu beğendik dedik herkes onayladı zevklerimiz aynımıydı yoksa kırmak mı istemediler bilemiyorum ama önemli olan çiftlerin beğenmesidir zatenMarka istersen sana Teleset, Enza home, Doğtaş bunları öneririm sonrasında Tepehome, İder geliyor böyle devam eder listem eğer bütçeniz daha yüksek olsaydı Lazzoni ve Saloni markalarını tek geçebilirdim

valla kuzum haftasonu ıstıkbalede bı gırelım dedık fıyatlar dudaklarımızı ucuklattı ben bıraz ucuz olsun yatagını yuksek alırız ortopedık falan olur dıye dusunuyorum bıde yarın bı gun evımız olursa yanı kı olana kadar kac kere tasıncaz Allah bılır ondan degıstırırz demıstı nısanlım o yuzden ucuza bakalım dedım annemede

Anladım canım İstikbal, Bellona hiç bakmadım fiyatları aşağı yukarı hepsinin aynı tabi ama biraz daha pahalı gibi ama şöyle birşey var taşınsanız bile bir yatak odası takımını kaldırıp atamazsınız ki yine iyisi olacak size bir kaç sene dayansın bence kötüsü olursa da dayanıksız paranız çöpe gider

evet haklısın kuzum bısıler yapıcam artık

Valla biz misafir odasını yapıyoruz çift kişilik yatak olan köşe koltuk puff halısı perdeleri olacak yatak odası onlardan olacak sen beğen canım annen niye karisiyoki

Ev tutan kizceler abonelikler ne kadar a geldi üzerinize alması ?

Ahah cok tatlisiniz valla bugun niz de cay demledik doner yedik heheh sonra da yikayip geri koyduk bardaklari

canım bizimd öyle aslında işte nişanlım mobilya dekorasyon işi bu zaten onun için herşeyini kendi kafamıza gre yaptırıyoruz :)) anladım canım ohhh miss gbi temiz eve geçeceksin desene:))

Ooo dekorasyondan anliyor demek ki nisanlin cok iyi :)
Bizim dekorator de benim annem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…