Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlar herkese ii geceler ..bizim.burda kiz tarafi yatak odasi ve beyaz esyayi alir ama benim nisanlim tum odalari aldi .bizde bekledik ki babam yatak odasi almadi die kiyak yapar tv yi alir dedik ama onuda yapmio. Benim sorum su televizyonu kim alir genelde ????

İyi geceler canımm (; o eşya alımı sizin aranızdaki anlaşmaya kalmıs bence yani bizde öyle oldu. Benimde nisanlım aldı herseyi . Biz beyaz esyaları aldık. Nisanlım 2 sene once falan 107 ekran tv almstı kendine onu getiricek ama ben yine de 82. Ekran aldırdım babama bi tane daha. Anlican konusulup karar vermeniz gerek.

Hadi bakalım canım inşallah sen onu ortalarına doğru yaparsın
valla ona zor geldık sanmıyorum nısan ortasına tasımaz ama ben ev bakmaya devam edıcem kı nısanın sonunada 3 hafta kaldı en azından gıdıp bakma konusuna ıkna etmeye calısrım dıye dusunuyorum :) bıraz olsun ıcım rahatladı

Evet canım sen bulduğunda kaçıramayız bakmalıyız falan diye gazı ver bakarsınız

Evet canım sen bulduğunda kaçıramayız bakmalıyız falan diye gazı ver bakarsınız
evet oyle yapmayı dusunuyorum ama cok dedıgım dedık caldıgım duduk baskasının fıkrı dogruysa bıle ona gore dogru degılse bıtıyo yanı ben dun cok guzel bı ev buldum fıyatımız sınırlı ve baktıgımız yerlerde sınırlı o fıyata hemde mesafe ıle falan cok ıyıydı 2+1 90mkare ama beyefendı cok kucuk dedı cıktı ısın ıcınden ya ısyerıme 15 dakıka yurume mesafesınde ve ben normalde suan da oturdugum yerden dolayı nısanlımdan 1bucuk saat snra gelıyorum e halıyle ne yemek ne de baska bısı yapabılıyorm bazen bu yuzden sorun cıkarıyo e sımdıde ev buluyorum begenmıyo :s

Senin çalıştığın çevreden bakman mantıklı canım sen bak bakalım oldukça beğendiğin evi şöyle sun çok açılmayalım bize uygun minik sevimli bir evimiz olsun nasılsa kira uygun fiyatlı başımızı sokalım temiz ev olsun yeter diye ikna etmeye çalış derim

evet kuzum sanırım oyle demem lazım ben bıraz fevrı cıkıstım buara sanırım bıde kardesıde bızımle kalcagı ıcın onuda dusunuyor sanırım

evet kuzum sanırım oyle demem lazım ben bıraz fevrı cıkıstım buara sanırım bıde kardesıde bızımle kalcagı ıcın onuda dusunuyor sanırım
Anladım canım o da stresli tabi bir de sıkışacağınız bir ev olmamalı herkes haklı kendi açısından 90m2 eğer netiyse gayet ideal bir ev ama brüt ise neti 70m2 falan gelir o 2+1 olsa kapalı mutfaklı ufak kalır 3 kişi için

nettı sanırım bıde mutfak gırı kapısından gırınce hemen ondan ıstemedı sanırım bırazda

bu arada annemın bıletını aldım sonunda 17 nısanda gelıyoooo cok sukur bırılerı bıseylere baslamaya basladı :)

nettı sanırım bıde mutfak gırı kapısından gırınce hemen ondan ıstemedı sanırım bırazda
Genelde ilanlarda brütünü yazıyorlar canım satılıklarda en azından öyle gösteriyorlar yine de sorarsınız tabi ki bir de dediğin gibi giriş önemli direk mutfağa girilebilir ama şekil açısından nasıl duruyor hol varmı rahatlıkla geçilebilecek falan ev bulmak zor zanaat ya bizde kararsız mükemmelliyetçi detaycı yapımız var düşün halimizi 1 aya yakındır ev bakıyoruz tabi geneli hafta sonları
günaydınnn kızlarrr yarın işte son günüm hem heyecanlı hemde buruğum

Canım evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyor musun

Çok şükür canım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
inşaallah kuzum ya bak dusun sız bı aydır ev bakıyosunuz bızım nısan sonunda tutulması gerekıyosa 3 haftamız falan kaldı valla nısanlım gercekten karadenız ınatlı :) ama son zamanlarda gorucem ben onu cok fena tutusucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…