Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Karadeniz inadı falan dinleme benim nişanlımda karadenizli ama her akşam dediğim yere geliyor mecbur nasıl başka türlü evimiz olabilir ki

tabi kuzum çalışcam mutlaka.yine aynı işyerimin istanbulda acentaları var eğer olursa oraya giricem:ama burdaki işyerim çok iyidi aile gibi insan kötü oluyor

tabi kuzum çalışcam mutlaka.yine aynı işyerimin istanbulda acentaları var eğer olursa oraya giricem:ama burdaki işyerim çok iyidi aile gibi insan kötü oluyor

hakkında hayırlısı olsun canım, bir süre sonra alışırsın, inşallah eski yerini aratmayacak ortama ve arkadaşlıklara sahip olursun. olumsuz düşünme

Karadeniz inadı falan dinleme benim nişanlımda karadenizli ama her akşam dediğim yere geliyor mecbur nasıl başka türlü evimiz olabilir ki
valla her aksam bastırıyorum ama sonra adım dırdırcı ve cekılmez bırı olarak kalır dıye korkuyorum bıde soyledıkce uzaklasırsa benden dıye

off Allah kolaylık versin canım, ev meselesi halledilmeli bence artık, geç olursa sıkışırsınız ama evlendikten sonra da halledilir kalanlar. sen yine nişanlına baskı yap biraz bence çünkü sıkışınca o sıkıntıyı erkekler değil kadınlar yaşıyor. bu arada ev sahibi ile ne yaptınız? itiraz ettiniz mi?

Canım üzme kendini vardır herşeyde bir hayır belki orada daha rahat edeceksin ne yapacaksın ekmek yediğimiz yer önemli
hahhah ben de karadeniz gelini oliciim :)
Bende Karadenizli sayılırım aslında dadaş kızıyım bana inatçı insan sökmez bende inadımdır daha baskınım karekterim var
valla her aksam bastırıyorum ama sonra adım dırdırcı ve cekılmez bırı olarak kalır dıye korkuyorum bıde soyledıkce uzaklasırsa benden dıye

Canım tatlılıkla söylersen nazlanarak birşey olmaz karekter meselesi ama ben her akşam yapılacakları söylüyorum öyle soğunmaz ki insan sevdiğinden ama kızarak bagırarak değil öyle bir aşılıyorum ki yapmak zorundayız böyle oluyor bu işler demeye getiriyorum haklı olan ben oluyorum

kızlarr ben geldimmm nasılsınızzzz :)))hazırlıklar nasıl gdyr canlarımm:))))

hoşgeldinnnn valla benim Allah bozmasın tıkırında gidiyor her şey, bu h sonu beyaz eşyalarım gelecek, sonraki hafta sonu yatak odası, sonraki hafta sonu da koltuk ve yemek odası, ondan bi sonraki hafta sonu da çeyiz gidecek ve bitiyor Allah'ım çok şükür sen ne yaptın ev işini? tadilat falan yazmıştın en son.

Kızlar ben geldimm bi geliyom bi gidiyom :) iş yogunluğu, kafa yogunluğu, ev telaşı bide İstanbulda şifayı kaptık üstüne bide kolumu sakatladım her bişi var şu ara üstümde, nazar mı var bilmiyom bi okuyun bana Allah rızası için :)

Canım topiğini inceledim herbişeyine yeniden yeniden bayıldım, tekrardan hayırlı uğurlu olsun.ben daha bunların yarını bile tamamlayamadım. Hemde senin gibi nişanlımdan uzak olmama rağmen bi rahatlık üzerimde hayırlısı :) daha mobilya yok ev yok yemek tabağımız bile yok. :))

Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık

Al benden de o kadar valla. Allah hayırlısını versin. sadaka vermeliyiz bence. İşlerimiz, tıkırında ilerlemesi için bol bol dua edelim kızlar. bizim bulduklarımız ya küçük ve eski oluyo yada kaynanamın evine 10-15 dk yürüme mesafesinde. bu seferde kayınvalideme yakın olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım???

Canım ev çok güzel 90 m2ye göre çok geniş ve ferah duruyo kullanışlı yapmış mimar, fiyatıda 700 için çok ideal bence

Geçmiş olsun canım, Allah acil sifa versin. İnşallah güzel haberler alırsın. Mobilya işini artık bitirmemiz lazım. Bende geçen hafta istanbuldaydım baktım ama hangilerini seçeceğimize karar veremedim Ankara'ya dönmek durumunda kaldım. Şimdi karar verdim ama bu seferde koltuk kumaşı-renk konusunda kararsızım. doğal olarak yine gitmem gerekecek. Ömrüm yollarda geçti valla. Mobilya bitince halısı perdesi çıkacak sonra avizesi ooyy oyyy :) BİTMEZ BU ÇİLE :)

Canım bende country tarzı mobilyaları çok beğeniyorum. Hatta bende tam senin dediğin gibi evimi döşemeyi düşünüyorum. L koltuk bence küçük olduğu için evinin o country havasını biraz olsun sporluk kadar, yani countryden sıkıltıdında bir kaçış yerin olur :)) yani ben öyle düşünüyorum. inşalah gönlümüze göre de olur :)

Allah yardımcın olsun, Bıraz boşver adaletsiz insanları, Allahlarından bulsun. Sen hakkını öbür dünyada ara. Şimdi bu konuları unut ve müstakbel eşine nikahına düğününe odaklan mutluluğunu düşün. Bi iş gider diğer iş gelir.

canım bende mobi,lyada modern tarzı tercih ettim sadece yatak odam country ondada pişman oldum ama olsun y7inede herşey genel anlamda istediğim gibi oldu tatlım sen nasıl bişeyler bakacaksıun:)))

Canım yatak odan için pişman oldum demişsin dikkatımı çekti de neden pişman oldun. country olduğu için mi??

Evet dua etmeliyiz bol bol işlerimiz rast gider inşallahEv derdi büyük Rabbim yardımcımız olsun canımKayınvalidenin yapısına göre değişir bu sürekli çat kapı gelecek biriyse ve rahatsızlık duyarsan bundan o sebepten yakın mesafe iyi olmaz canım ama zamanını saatini biliyorsa oradan içinize siniyorsa öyle yaparsınız

Maşallah herkes genel olarak çok iyi düğün yaklaşıyor ve en sevdiğim zamanlardayiz kostur kostur evler duzulsun hazırlıklar yogunlassin çok şükür :)

Benim için hala herşey hayal gibi senelerdir girdiğim sınavı kazanıyorum iki hafta ev ararken tam tutucaz sorun çıktı tam ev bulduk nisanlim beğenmedi en son resimlerini de paylaştım evi tutucaktik artık adam eşine sorup haber verecekti ilanlara baktım koca şehirde arkadaşımın karşı dairesi onun o şehire evlenmesi bile bize büyük sansken kapı komşu olduk Allah bozmasın evlilikte keramet var artık sonsuz inanıyorum buna hepimize hayırlara vesile olsun inşallah Ben hala inanamicak kadar mutluyum

maşallah canım en çok sana yaramış gibi duruyor, Allah bozmasın

ne mutlu kuzum sana hayırlısıyla bende sag salım cıkabılsem su duygusal bozuklugumdan ve ev hazırlıgından

Canım bayıldım nikah şekerine çok güzel olmuş mor mor nefisss davetiyelerde kız kulesi çok güzel düşünülmüş bence. Bende öyle bişi düşünüyodum ama vazgeçtim geçen bişi gördüm ama çiçekli bişi o olacak sanırım. Bu arada ayıptır sorması davetiyenin tanesi ne kadar canım??

Bizim de uymuyor pek ama ben ne dersem o oluyor

aynı ben

kesinlikle katılıyorum canım, ince ince işleyeceksin erkekleri :))

hayırlı olsun canım, hepsi sanırım bosh marka. kaliteli seçmişsin :) evin hazır ne güzel :))

Canım ne güzel kullanacak kadar herşey tamam Allah bize de nasip eder inşallah valla imrendim sana

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldin, Bence o ıvırzıvırlar para olduğu müddetçe ve evlendikten sonra taksit ödemek zor gelmeyecekse bir anda olu veriyor. yeterki sen hemen beğenebil. ben mesela yemek takımımı, çatal bıçağımı beğendim ama almıyorum çnkü onu koyacak yerim yok. hem belki indirime girer diye bekliyorum çnkü fiyatı çok yüksek. haa inmezse yine alacam o ayrı bi konu :)

Canıımm ne güzel bi ev gitti diğeri geldi, hemde içine sinmiş Allah bizede öyle tam içimize sinen bir ev nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…