- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.381
Karadeniz inadı falan dinleme benim nişanlımda karadenizli ama her akşam dediğim yere geliyor mecbur nasıl başka türlü evimiz olabilir kiinşaallah kuzum ya bak dusun sız bı aydır ev bakıyosunuz bızım nısan sonunda tutulması gerekıyosa 3 haftamız falan kaldı valla nısanlım gercekten karadenız ınatlı :) ama son zamanlarda gorucem ben onu cok fena tutusucak :)
tabi kuzum çalışcam mutlaka.yine aynı işyerimin istanbulda acentaları var eğer olursa oraya giricem:ama burdaki işyerim çok iyidi aile gibi insan kötü oluyorGenelde ilanlarda brütünü yazıyorlar canım satılıklarda en azından öyle gösteriyorlar yine de sorarsınız tabi ki bir de dediğin gibi giriş önemli direk mutfağa girilebilir ama şekil açısından nasıl duruyor hol varmı rahatlıkla geçilebilecek falan ev bulmak zor zanaat ya bizde kararsız mükemmelliyetçi detaycı yapımız var düşün halimizi 1 aya yakındır ev bakıyoruz tabi geneli hafta sonları
Canım evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyor musun
Karadeniz inadı falan dinleme benim nişanlımda karadenizli ama her akşam dediğim yere geliyor mecbur nasıl başka türlü evimiz olabilir ki
tabi kuzum çalışcam mutlaka.yine aynı işyerimin istanbulda acentaları var eğer olursa oraya giricem:ama burdaki işyerim çok iyidi aile gibi insan kötü oluyor
valla her aksam bastırıyorum ama sonra adım dırdırcı ve cekılmez bırı olarak kalır dıye korkuyorum bıde soyledıkce uzaklasırsa benden dıyeKaradeniz inadı falan dinleme benim nişanlımda karadenizli ama her akşam dediğim yere geliyor mecbur nasıl başka türlü evimiz olabilir ki
evet oyle yapmayı dusunuyorum ama cok dedıgım dedık caldıgım duduk baskasının fıkrı dogruysa bıle ona gore dogru degılse bıtıyo yanı ben dun cok guzel bı ev buldum fıyatımız sınırlı ve baktıgımız yerlerde sınırlı o fıyata hemde mesafe ıle falan cok ıyıydı 2+1 90mkare ama beyefendı cok kucuk dedı cıktı ısın ıcınden ya ısyerıme 15 dakıka yurume mesafesınde ve ben normalde suan da oturdugum yerden dolayı nısanlımdan 1bucuk saat snra gelıyorum e halıyle ne yemek ne de baska bısı yapabılıyorm bazen bu yuzden sorun cıkarıyo e sımdıde ev buluyorum begenmıyo :s
Canım üzme kendini vardır herşeyde bir hayır belki orada daha rahat edeceksin ne yapacaksın ekmek yediğimiz yer önemlitabi kuzum çalışcam mutlaka.yine aynı işyerimin istanbulda acentaları var eğer olursa oraya giricem:ama burdaki işyerim çok iyidi aile gibi insan kötü oluyor
Bende Karadenizli sayılırım aslında dadaş kızıyım bana inatçı insan sökmez bende inadımdır daha baskınım karekterim varhahhah ben de karadeniz gelini oliciim :)
valla her aksam bastırıyorum ama sonra adım dırdırcı ve cekılmez bırı olarak kalır dıye korkuyorum bıde soyledıkce uzaklasırsa benden dıye
kızlarr ben geldimmm nasılsınızzzz :)))hazırlıklar nasıl gdyr canlarımm:))))
kuzum valla gıtmıyooooo hergun aynı sey yuzunden tartısır olduk neysekı nısanın son 10gunu tutucakmıs evımızı beyefendı sende nasılkızlarr ben geldimmm nasılsınızzzz :)))hazırlıklar nasıl gdyr canlarımm:))))
Kızlar ben büyük parça alışverişlerini bitirdim çok şükür :) Yarın evi temizletip, çeyizlerimi yerleştiriyoruz çok şükür. Çeyiz topiğime son aldıklarımı ekledim bakmak isterseniz linkini koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okeanoss00un-ceyizleri.708600/page-60
Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık
Evin resimlerini atayım kızlar
Eki Görüntüle 1465618 Eki Görüntüle 1465619 Eki Görüntüle 1465620 Eki Görüntüle 1465621
sağol kuzum ya tansıyonum falan dusuyordu ya bıde hıpoglısemı vardı bu sıkayetlerle gıttım ama sanırım seker dıcek doktor cunku baska belırtıler de vardı seker tahlılı yaptıralım dedı bakalım nolcak :)
kızlar bısı sorucam bu country vıntage modern tarz mobılyaların ne farkı var bıkac sene oncesıne kadar boyle seyler yoktu yanı bıde bız sımdı 2+1 ev tutucaz buyuk ıhtımalle salona oturma ve yemek takımı bı odaya l takımı dusunuyoruz ama sızce olur mu dun guzel bıtane bulduk hemde seklınıde degıstırebılıyomussun duvarına gore sızce olur mu ?
ben geri geldim kızlarrr :) işten ayrıldım. ve kandırıldım. bana söz verdi tüm haklarını vericem diye ben de imzaladım kağıdı fakat sözünü tutmadı. aslında herşeyin bilincindeydim ama ben ona güvenmeyi inanmayı seçtim. şimdi beş parasız ortada kaldım. Allah yardımcım olur inşallah. Hakkımı yiyenlerden gani gani çıksın inşallah. diğer yandan nikah elbisemi kapkamı falan hallettim. şimdi bizi nikah şekeri ve davetiye telaşı sardı :)
artık evde olduğuma göre sık sık görüşürüz canlar. sizler davetiye ve nikah şekerini naptınız? fikirlerinizi bekliyorum
canım bende mobi,lyada modern tarzı tercih ettim sadece yatak odam country ondada pişman oldum ama olsun y7inede herşey genel anlamda istediğim gibi oldu tatlım sen nasıl bişeyler bakacaksıun:)))
Evet dua etmeliyiz bol bol işlerimiz rast gider inşallahAl benden de o kadar valla. Allah hayırlısını versin. sadaka vermeliyiz bence. İşlerimiz, tıkırında ilerlemesi için bol bol dua edelim kızlar. bizim bulduklarımız ya küçük ve eski oluyo yada kaynanamın evine 10-15 dk yürüme mesafesinde. bu seferde kayınvalideme yakın olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım???
Benim için hala herşey hayal gibi senelerdir girdiğim sınavı kazanıyorum iki hafta ev ararken tam tutucaz sorun çıktı tam ev bulduk nisanlim beğenmedi en son resimlerini de paylaştım evi tutucaktik artık adam eşine sorup haber verecekti ilanlara baktım koca şehirde arkadaşımın karşı dairesi onun o şehire evlenmesi bile bize büyük sansken kapı komşu olduk Allah bozmasın evlilikte keramet var artık sonsuz inanıyorum buna hepimize hayırlara vesile olsun inşallahBen hala inanamicak kadar mutluyum
ne mutlu kuzum sana hayırlısıyla bende sag salım cıkabılsem su duygusal bozuklugumdan ve ev hazırlıgındanBenim için hala herşey hayal gibi senelerdir girdiğim sınavı kazanıyorum iki hafta ev ararken tam tutucaz sorun çıktı tam ev bulduk nisanlim beğenmedi en son resimlerini de paylaştım evi tutucaktik artık adam eşine sorup haber verecekti ilanlara baktım koca şehirde arkadaşımın karşı dairesi onun o şehire evlenmesi bile bize büyük sansken kapı komşu olduk Allah bozmasın evlilikte keramet var artık sonsuz inanıyorum buna hepimize hayırlara vesile olsun inşallahBen hala inanamicak kadar mutluyum
Benim nikahım önce olduğundan nikah şekeri dağıttım. Kendi nikah şekerimi koyuyorum sizlere de fikir olur :)
Eki Görüntüle 1466674
Davetiyeye de dün karar verdik. İç dizaynı değişecek ailelerimizin isim ve soy isimleri açık açık yazacak ve iç yazısı değişecek. Davetiye tamamiyle örnek isimler bize ait değil
Eki Görüntüle 1466677
Bizim de uymuyor pek ama ben ne dersem o oluyor
Canım olsun o kadar adam 8 yıldır hayatımda ince ince işledim benErkekleri konuşa konuşa ikna etmek zorundayız. Yeri geldiğinde çıkışarak yeri geldiğinde tatlı tatlı söylerek ikna edeceğiz yapacak bir şey yok. Ama ne olursa olsun sonunda kadın kazanır
bunlar da benim beyaz eşyalarımavizeler ben yokken takılmış hafta sonu ama daha bakma fırsatım olmadı, sadece giriş için halım var şu an :) büyük eksiğimiz bir tek TV kaldı onu da evlendikten sonra alacağız sanırım bakalım
Kayınvalidemle görümcem geldi. Ben nereye dersem oraya koydular. Yani emir vermedim okeaonosscum nereye koyalım diye sordular hep sorunsuz hallettik :) İç çamaşırı kısmını götürmedim zaten onları son zamanda götüreceğim kimse görmediGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım :)
Hem de ne sabırsızlanma :)) Dün gittik oturduk bile. Sonra annemle babamı çağırdık çay demledik babamda gelirken tatlı almış eşyaları kullandık bileSonra da yıkadık geri yerine koyduk
Çeyiz hazırlığında olan kızlara bir sorum olacak, annem öyle havlusudur patiğidir oyalı yazmasıdır yatak örtüsü nevresim takımı filan bunların hepsini hazırladı.
Mutfak eşyası olarak da kenarda birikmiş eşyalarımız var. Ama mesela yemek takımımız, çatal bıçak takımlarımız, seramik tencere takımlarımız, ıvır zıvırlarımız filan, bunlar daha alınmadı. Anneme diyorum artık başlasak almaya. Diyor ki kızım panik yapma, bir avm'ye gireriz bunların hepsini bir günde, eksik kalanları da ikinci günde alır çıkarız diyor.
Öyle mi cidden? Ha bu arada düğün tarihim de 10 Mayıs. Bugunu saymazsak 46 gun kaldı düğüne. Ki bu eşyaların düğünden önce hazır olması, eve dizilmesi filan gerekiyor.
Biz başka bi evi tuttukkkkHem de çocukluk arkadaşımın karşı dairesi çok daha iyi bi yer avmnin yani site içi bir yıllık bi ev veeee 650 tl çok çok iyi denk geldi dün nisanlim diğer evi begenmemisti yeri çok ters dedi ilanlara baktım arkadaşımın evini görünce herkesi ayağa kaldırdım olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?