- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.421
Genelde bende sahibinden sitesinden bakıyorum aslında bir gezmek gerekir bazen vermiyorlar siteye emlakçılaraPeki 120m2 dense temiz yeni ev olsun 90-100 m2 olsun öyle kullanılmaz mı eşyalar çokmu fazla
Canının sıkıldığı durumlar var belli ki ama sakın sen kendini bırakma. ailen bırakabilr ama sen git gez bak, beğendiklerini kendin seç not al, sakın boşverme. sonra senin isteğin dışında esyalar alındığında, vakit daraldığı için gelinliğin istediğin gibi olmadığında yine sen uzüleceksin onlar değil. o yüzden netten tek tek araştır süpürgeni, mobilyanı, tarzını belli et ki süre daraldığı için satın alırken on tane dükkan gezmemiş ol ve yine senin istediğin gibi olsun. Acısını çıkarmayı boşver canım. Sen düğünün için en güzeli için elinden geldiğince uğraşmana bak.
Benim ailemden beni istemeye istemeye veriyodu başlarda ama yapacak bişi yok artık evleniyorum bunu kabul ettiler ama nasıl, evleneceğimi sürekli onlara hatırlattım. hiçbişiey hazır olmadığını laf söz olcağını söyledim.Ayıplarlar dedim. ve ne oldu elleri ayakları birbirine dolandı. Bence sende bunu yap bi derim
Sen benim dediğimi yap bak hiç tartışma ev bakıyorum önden düğün zamanı herkes ev tutuyor istediğimiz gibi bulamicaz takipteyim de arada beğendiklerini gönder mesajla göster ya da yavaş yavaş işler ona begendikceheeeh tam benımkı ıste 23 unde annesı gelıcek kvdem yanı o yuzden o gelıcek annende burda olucak hepsıyle bırlıkte tutucaz kı akıllarında bı soru kalmasın gonullerı rahat olsun hemde pazarlık yaparlar dedı ama nısan sonuda cok gec bunu ona anlatamıyorum
Ben olsam daha küçük ev bakardım kesin eşyayı gözünde büyütme genel olarak evlere sığar sonuçta kiradasin bide büyük evden pişman olabilirsin ayrıca buluşma noktası olabilir aileler için herkes sende toplanıp kalır bi süre sonra zorlasabilir herşeyCanım iki kişiden çok biz mobilyaları düşünüyorum, rahat rahat yerleştirmek istiyoruz ama mütahitler apartmandaki daire sayısını artırıp, metrekareyi düşürüyorlar hep. o zamanda odalar daracık, neyi nereye koyacağımızı şaşırıyoruz. milimlerle hareket ediyoruz. oyle olacağına geniş olsun dedik bu evde uyguna geldi. ama temizliğini ısıtmasını düşününce işin içinden çıkamıyorum. sen olsan ne yapardın???
canım ev banada biraz büyük geldi daha uygun ve küçük bi ev baksan her açıdan sizin için daha iyi olur sanki çünkü bu devirde birikim şart bunun içinde biraz daha uygun evlere bak bence tatlım:))bide kayınvalden rahatsız etmeyebilir ama ben her durumdada ne olursa olsun uzak bi ev tercih ederdim tatlım bu söylediklerimi sakın yanlış anlama benimde kayınvaldem çok iyidir çok ta severim ama bu başka benc biraz daha uzak ol canım detaylara çok girmek istemyrm ev konusunda çünkü kayınvalde ve eve yakınlık konsu ilerde canını sıkabilir canım:))Gerçekten çok zor canım kayınvalidem sakin bir kadın adı gibi ama ne biliyim diğer gelinleri ondan memnun mu bilemiyorum.
Bu arada herkese bi sorum olacakokeanoss00 nehirnil111 elmol book thief M maviyelek Aubina _Arzu_ @monarkkk @PembeLokum @MMMMerve sizlere bi konuda danışmak istiyorum. bir ev bulduk, 170 m2 3+2 ve 2 küçük terası var. 1200 kirası var. evin geniş olması dubleks olması çok güzel. lakin kayınvalideme 10-15 dk yürüme mesafesinde. Kayınvalidem öyle zırt-pırt gelecek biri değil ama biz yakın olduğumuz için bizde sık sık gitme ihtimalimiz var sonuçta. yakınız ne de olsa beklerler. ama ikimizde çalışıyoruz yorgun olacağız. eşime hizmet etmek varken ayaklarımı uzatmak varken, kayınvalideme-babama hizmetle ömür geçirmek istemiyorum, burada evin fotolarını koyuyorum netten aldığım için bekar evi gibi berbat gözüküyo onun için şimdiden kusura bakmayın.
Evin ferahlığı, kullanışlığı ve bu yukarda bahsettiği konu hakkında fikirlerinizi söylerseniz çok çok çok sevinirim. (iki odanın fotosunu bulamadım ama nişanlım evi gezdi, videoda ortalama ölçüde gözüküyor)
Ben ağzımı açsam suç oluyor. Tek başıma dışarı çıkmama laf ediyorlar. Burada birkaç arkadaşım var, onlarla görüşmemi istemiyorlar, düğünüme bile çağıramazmışım onları. Kapıdan kovarız içeri sokmayız diyorlar. Eşim desen onunla da evlerimiz epey uzak. Sürekli gelip gidemiyor. Gelip gitse bile beraber çıkmamıza izin vermiyorlar. Ailem eşimi hiç sevmez. İnancımızdan dolayı. O arkadaşlarımı da inançlarından dolayı istemiyorlar zaten. Çıkıp bakmaya da hevesimi bırakmadılar. Hiçbir şeyin tadı kalmadı. Bi yatak odası beğendim, 1 aydır gidip bakacaklar, alacaklar. Hergün başka bir bahane. Ertelemekle ellerine ne geçiyor bilmiyorum hiç. Düğüntarihini koydunuz, eşim evin tadilatını badanasını yaptı. Beyaz eşyam alındı. Daha neyin peşindeler bilmiyorum. İnsanlar güle oynaya, heyecanla evleniyorlar ev diziyorlar dugun hazırlığı yapıyorlar. Benim ailem buna izin vermedi. Şimdi susuyorum. Herşeyime karışsınlar, ertelesinler, kendi istediklerini yapsınlar. Ben cidden bunların acısını çıkaracağım. O kadar doluyum ki anlatamam.
Canim yalnis anlamazsan ailenin canini sikacak bisey mi oldu ki boyledavraniyorlar. Birde inanctan bahsetmissin. Sakincasi yoksa biraz daha acarmisin. Nisanlinla ayni sehirdeyseniz eger uzak olsaniz bile iki gunde bi gorusebilirsiniz bence ama ayri sehirlerde iseniz tabi gorusememeniz cok normal. belliki seni cok bunaltmislar. Biraz asi olmani tavsiye ederim. Cunku bir zamanlar ayni seyi bende yasadim. Sert cikinca evlilik heyecanimi begendigim aldigim seylerle gosterince hicbisi yapamadilar. Tabi ayni taktikler sende olacak diye bisi yok tabi. Ama denemende fayda var.
Canım sadece ikimiz yaşayacağız, bende evi ilk görür görmez, nasıl ısınacağız dedim benim akıllı nişanlım evde yaşayanlara sormamış, ev sahibine sorduğunda da yalıtımı olan bir bina sıcaklıkta sorun yaşamazsınız demiş ama yinede insan emin olamıyor. Canım ben Ankara'dan İstanbula gelin geliyorum. o yüzden benim senin gibi deme sansım yok maalesef. o yüzden en çok kayınvalidemleri göreceğim. bundan rahatsız değilim tabiki de o da anne sonuçta ama kendi düzenimi bozacak duruma getirmek istemiyorum bu yüzden işi baştan sağlama almak için birazcık uzak olmasını istiyorum.
Siz kendi evinizde yaşayacaksınız sanırım değil mi? Kendi evini düzmek değişiklik yapmak daha güzeldir eminim Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.
Canım çok teşekkür ederim aşağıdaki postunda gördüm evinizi alıyormuşsunuz inşallah sen de bundan sonrasını kolay halledersin :) Şimdiden hayırlı olsun.Okeanoss cum hayırlı olsun maaşallah tamamlamışsın herşeyi hepsi çok güzel çok beğendim iyi mutlu günlerde kullan inşallah...benim henüz evim bile yokkafayı yicem artık çadır kurup oturcaz biz bu gidişle :)))
Yeni bir hayata başlangıç yapıyorsun, bundan sonraki iş yerinde daha mutlu ve huzurlu olursun inşallah tatlım :)günaydınnn kızlarrr yarın işte son günüm hem heyecanlı hemde buruğum
Teşekkür ederim tatlım tez zamanda darısı başına :)Canım topiğini inceledim herbişeyine yeniden yeniden bayıldım, tekrardan hayırlı uğurlu olsun.ben daha bunların yarını bile tamamlayamadım. Hemde senin gibi nişanlımdan uzak olmama rağmen bi rahatlık üzerimde hayırlısı :) daha mobilya yok ev yok yemek tabağımız bile yok. :))
Evinizi bulup tutmanıza çok sevindim canım. Her şey yolunda gidiyor maşallah diyelim de kimseciklerin nazarı değmesin :)Benim için hala herşey hayal gibi senelerdir girdiğim sınavı kazanıyorum iki hafta ev ararken tam tutucaz sorun çıktı tam ev bulduk nisanlim beğenmedi en son resimlerini de paylaştım evi tutucaktik artık adam eşine sorup haber verecekti ilanlara baktım koca şehirde arkadaşımın karşı dairesi onun o şehire evlenmesi bile bize büyük sansken kapı komşu olduk Allah bozmasın evlilikte keramet var artık sonsuz inanıyorum buna hepimize hayırlara vesile olsun inşallahBen hala inanamicak kadar mutluyum
Canım bayıldım nikah şekerine çok güzel olmuş mor mor nefisssdavetiyelerde kız kulesi çok güzel düşünülmüş bence. Bende öyle bişi düşünüyodum ama vazgeçtim geçen bişi gördüm ama çiçekli bişi o olacak sanırım. Bu arada ayıptır sorması davetiyenin tanesi ne kadar canım??
Canım ne güzel kullanacak kadar herşey tamam Allah bize de nasip eder inşallah valla imrendim sana
Canım iki kişi için bu ev fazla büyük. Senin için hem temizlemesi zor olur, hem de ısıtması. Teyzemin evi dubleks iki kişi kaç günde temizliyorlar. Bir de bu tarz evlerin üst katı yazın çok sıcak kışın da soğuk olur. Daha yeni ve küçük bir daireye bakmanızda yarar var bence.Gerçekten çok zor canım kayınvalidem sakin bir kadın adı gibi ama ne biliyim diğer gelinleri ondan memnun mu bilemiyorum.
Bu arada herkese bi sorum olacakokeanoss00 nehirnil111 elmol book thief M maviyelek Aubina _Arzu_ @monarkkk @PembeLokum @MMMMerve sizlere bi konuda danışmak istiyorum. bir ev bulduk, 170 m2 3+2 ve 2 küçük terası var. 1200 kirası var. evin geniş olması dubleks olması çok güzel. lakin kayınvalideme 10-15 dk yürüme mesafesinde. Kayınvalidem öyle zırt-pırt gelecek biri değil ama biz yakın olduğumuz için bizde sık sık gitme ihtimalimiz var sonuçta. yakınız ne de olsa beklerler. ama ikimizde çalışıyoruz yorgun olacağız. eşime hizmet etmek varken ayaklarımı uzatmak varken, kayınvalideme-babama hizmetle ömür geçirmek istemiyorum, burada evin fotolarını koyuyorum netten aldığım için bekar evi gibi berbat gözüküyo onun için şimdiden kusura bakmayın.
Evin ferahlığı, kullanışlığı ve bu yukarda bahsettiği konu hakkında fikirlerinizi söylerseniz çok çok çok sevinirim. (iki odanın fotosunu bulamadım ama nişanlım evi gezdi, videoda ortalama ölçüde gözüküyor)
Hadi hayırlısı :) Çıkmasın aksilikler inşallah :)Kızlarrrrr yarın bi aksilik çıkmaz ise evimizi alıyoruz inşallah...
Canım mutfak önemli pişman olma elbet karşınıza çıkacaktır sakin olun diyen kişi panikli olsada90'da olur 100 de olur eşyalarda da bişi yok aslında çnkü ortada eşyada yokyatak odası-salon-yemek takımı belki bi de L grubu bu kadar. mesele evin geniş olması değil de. fiyatı makul dediğimiz evler çok eski. ilk baktığımız evi tutmadığımıza çok pişman oluyorum, fiyatıda makuldu 110 metre yeni binaydı, ama mutfağı o kadar dardı ki bi kişi anca girebilirdi. sırf bu yüzden beğenmedim ve ev elimizden kaçtı gitti nişanlımda sürekli onu söylüyo keşke tutsaydık diye. Haklıda . Şimdi buraya hayır dediğim de zıvanadan çıkacak biliyom. "Herşeye hayır diyosun bi şeyi de beğen" diye tartışmaya başladık bile
Biraz daha bakınalım diyecem artık tatlı dille inşallah sinirlenmezde şu günleri güzel atlatırız
benım artık panıgım falan kalmadı nasılsa tutusucaklar artık son haftayı saymazsak 50 gunum kaldı ve elımızde sadece dugun salonu gelınlık ve nıkah tarıhımız var halaCanım mutfak önemli pişman olma elbet karşınıza çıkacaktır sakin olun diyen kişi panikli olsada
Bence halledilecek canım derin bir nefes al olacak de kendine dua et bol bolbenım artık panıgım falan kalmadı nasılsa tutusucaklar artık son haftayı saymazsak 50 gunum kaldı ve elımızde sadece dugun salonu gelınlık ve nıkah tarıhımız var hala
Bence çok güzel. Benim holüm de rengarenk çok da güzel oldu. Ben olsam değiştirmezdim.selam kızlar renkli renkli olan halıyı girişe, diğer halıyı da yatak odasına aldım. girişe aldığım halı çok mu göz yorar sizce? koltuk takımım hardal rengi olacak ve evin her tarafı renkli renkli, bu halıda da tüm renkler var. aldım ama iade edebilirim. sizce nasıl? halı da yatak odasına uyuyor mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?