Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyı

canım benim sakın umutsuzluğa kapılma, araştırma kısmını hallet diğer arkadaşların da dediği gibi, sonra direkt gider alırsın, senle kimse gelmiyosa gezmeye tek başına git gez notlar al, bak incele. istanbul'daysan beraber de gidebiliriz aynı süreçlerden geçiyoruz sonuçta-ciddiyim bu söylediğimde. burda herkes bişeyler halledince tahmin ediyorum canın sıkılıyor, hevesin kursağında kalıyor, geç kaldığını düşünüyorsun ama bak herkesin verdiği örneklere; para olduktan sonra 1 haftalık iş hepsi, ama tabi mobilyaların siparişini vermek için baskı yap canım çünkü 1ay sürebiliyor teslim edilmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah, umudunu yitirme

tesekkur ederım canım benım tabıkı bulusmak cok ısterım bıraz once zaten baya agladım kızdım antalyaya gıdıyorum teyzelerım dayanamadılar bu halıme ceyızlık alıcakmısız haftasonu cok sukur etkı edıyo bısıler

Gözün aydın teyze anne yarisidir biraz da rahatla değişiklik de olur :)

Çok sevindim :) Kıyamam sana hiç. Üzülme bak her şey yoluna giriyor :)

Ooo süper canım hadi bakalım herşey bi şekilde başlıyor endişelenme

Çok sevindim :) Kıyamam sana hiç. Üzülme bak her şey yoluna giriyor :)

kızlar hepınıze destegınız ıcın tesekkur ederım evet teyzemler benı cagırınca bı heyecan yaptım sevındım annemde gelıcekmıs haftasonu alısverıs yapıcaz cok heyecanlandım gercekten :)

slm kızlarr bugün kına ve düğün için yaptıracağım makyajı ayarladım ama öyle çok uçuk fiyat istemediler benden yada buralardamı öyle bilemedim:))

Vee istediğim köşe takımı da bu.

Nasıl?

Hayalimdeki yatak odası takımını da buldumm

Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)

kızlar hepınıze destegınız ıcın tesekkur ederım evet teyzemler benı cagırınca bı heyecan yaptım sevındım annemde gelıcekmıs haftasonu alısverıs yapıcaz cok heyecanlandım gercekten :)
Ne demek şeker biz burada bu yüzden varız :) Git ve haftasonu cicilerini al gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…