- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.461
bısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyı
Ama nereye koyacağız kuzucumCanım yatağınızın ölçülerini biliyorsanız beklemeye gerek yok ki. Standart oluyor onlar zaten.
Canım olur mu öyle şey sen konuştun ya herkesle ikna oldular tarihi öne çektiniz biraz da olsa. Sen araştırmalarını yap alacaklarını belirle onları bekleme Onlar geldiğinde de direk alınacak yerlere götürürsün onları alır çıkarsınız böylece zaman kaybı olmamış olur. Düğüne ne kaldı şurda pes edilir mi hiç.
eet ama cok umutsuzluga ıttıler benı zaten bıraz agladım kızdım sımdı haftasnu teyzemler ılgılenıcekler benımle antalyaya gıdıyorum yanlarına orda bı bakıcam
Canım yatağınızın ölçülerini biliyorsanız beklemeye gerek yok ki. Standart oluyor onlar zaten.
tesekkur ederım canım benım tabıkı bulusmak cok ısterım bıraz once zaten baya agladım kızdım antalyaya gıdıyorum teyzelerım dayanamadılar bu halıme ceyızlık alıcakmısız haftasonu cok sukur etkı edıyo bısılercanım benim sakın umutsuzluğa kapılma, araştırma kısmını hallet diğer arkadaşların da dediği gibi, sonra direkt gider alırsın, senle kimse gelmiyosa gezmeye tek başına git gez notlar al, bak incele. istanbul'daysan beraber de gidebiliriz aynı süreçlerden geçiyoruz sonuçta-ciddiyim bu söylediğimde. burda herkes bişeyler halledince tahmin ediyorum canın sıkılıyor, hevesin kursağında kalıyor, geç kaldığını düşünüyorsun ama bak herkesin verdiği örneklere; para olduktan sonra 1 haftalık iş hepsi, ama tabi mobilyaların siparişini vermek için baskı yap canım çünkü 1ay sürebiliyor teslim edilmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah, umudunu yitirme
Gözün aydın teyze anne yarisidir biraz da rahatla değişiklik de olur :)tesekkur ederım canım benım tabıkı bulusmak cok ısterım bıraz once zaten baya agladım kızdım antalyaya gıdıyorum teyzelerım dayanamadılar bu halıme ceyızlık alıcakmısız haftasonu cok sukur etkı edıyo bısıler
evet sonunda bısıler oluyo artık heyecanlandım annemde gelıcekmıs antalyaya :)Gözün aydın teyze anne yarisidir biraz da rahatla değişiklik de olur :)
Ooo süper canım hadi bakalım herşey bi şekilde başlıyor endişelenmeevet sonunda bısıler oluyo artık heyecanlandım annemde gelıcekmıs antalyaya :)
tazminat yok :) Ama evlilik izni olması lazım 7 gün.Şimdi ise yeni başlıyorum evlilik izni veya bi tazminat söz konusu mu benim için ?
Çok sevindim :) Kıyamam sana hiç. Üzülme bak her şey yoluna giriyor :)tesekkur ederım canım benım tabıkı bulusmak cok ısterım bıraz once zaten baya agladım kızdım antalyaya gıdıyorum teyzelerım dayanamadılar bu halıme ceyızlık alıcakmısız haftasonu cok sukur etkı edıyo bısıler
Evinize gelince mobilyalarınız o zaman alırsınızAma nereye koyacağız kuzucum
Ooo süper canım hadi bakalım herşey bi şekilde başlıyor endişelenme
Çok sevindim :) Kıyamam sana hiç. Üzülme bak her şey yoluna giriyor :)
cok guzel hangı marka bu benımde aslında aklımda boyle bısı vardı ne kadar bıde fıyatı kuzumVee istediğim köşe takımı da bu.
Nasıl?
cok guzel hangı marka bu benımde aslında aklımda boyle bısı vardı ne kadar bıde fıyatı kuzum
Evet kuzum en mantıklısı sanırımEvinize gelince mobilyalarınız o zaman alırsınız
hayırlı olsun canımMondi canım. İndirimli fiyatı 3097 tl. Şuan kampanyadaymış.
hayırlı olsun canım fiyatıda gayet uygunmjuş iyi günlerde kullan:))Hayalimdeki yatak odası takımını da buldumm
Vee istediğim köşe takımı da bu.
Nasıl?
Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)Hayalimdeki yatak odası takımını da buldumm
Ne demek şeker biz burada bu yüzden varız :) Git ve haftasonu cicilerini al gel :)kızlar hepınıze destegınız ıcın tesekkur ederım evet teyzemler benı cagırınca bı heyecan yaptım sevındım annemde gelıcekmıs haftasonu alısverıs yapıcaz cok heyecanlandım gercekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?