- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.441
Biz aldık Bellona'dan anti stress mi ne öyle bir şey. Ben hiç ilgilenmedim bu konuyla eşim seçti 1600 lira verdi yatağabir sorum daha var, yataklarınızı aldınız mı? ne aldınız?
Bence çok güzel. Benim holüm de rengarenk çok da güzel oldu. Ben olsam değiştirmezdim.
Biz aldık Bellona'dan anti stress mi ne öyle bir şey. Ben hiç ilgilenmedim bu konuyla eşim seçti 1600 lira verdi yatağa
inşaalllaaahhhhBence halledilecek canım derin bir nefes al olacak de kendine dua et bol bol
selam kızlar renkli renkli olan halıyı girişe, diğer halıyı da yatak odasına aldım. girişe aldığım halı çok mu göz yorar sizce? koltuk takımım hardal rengi olacak ve evin her tarafı renkli renkli, bu halıda da tüm renkler var. aldım ama iade edebilirim. sizce nasıl? halı da yatak odasına uyuyor mu sizce?
Göz yormaz canım sanırım soft gibi renkleri eğer çok ışıl ışıl olsaydı ondan dolayı yorabilirdi yatak odası halında mobilyana uygun şık aşkla kullanınbir sorum daha var, yataklarınızı aldınız mı? ne aldınız?
Kuzum Bellona iyimi yatak konusunda anannem ilal tutturdu istikbal bellona al diye sanki bir tek onlar yatak üretiyor gibi şaşırdım kaldım sende almışsın oradan fiyatı daha uyguna yokmu yaBiz aldık Bellona'dan anti stress mi ne öyle bir şey. Ben hiç ilgilenmedim bu konuyla eşim seçti 1600 lira verdi yatağa
hepinize hayırlı ugurlu olsun kızlar gelınlerım benden bukadar yoruldum daha da ugrasmıcam artık
bısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyıGöz yormaz canım sanırım soft gibi renkleri eğer çok ışıl ışıl olsaydı ondan dolayı yorabilirdi yatak odası halında mobilyana uygun şık aşkla kullanın
Almadık hiç araştırmadım da uygun birşey istiyorum ama yataş aklımda yakınlarımda istikbal bellona öneriyor bilemiyorum
Kuzum Bellona iyimi yatak konusunda anannem ilal tutturdu istikbal bellona al diye sanki bir tek onlar yatak üretiyor gibi şaşırdım kaldım sende almışsın oradan fiyatı daha uyguna yokmu ya
Ne oldu canım ya
Canım lütfen moralini bozma herkesin farklıdır bir anda alan herşeyini çok tanıdık biliyorum biz taksit taksit aldığımızdan böyle ben senelerdir yapıyorum çeyiz mesela ama param olsaydı anında alırdım beklemezdim senelerdirbısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyı
Çok güzel ben renkli şeyleri sevdiğimden benim tarzıma hitap ediyor. Ben hol avizesini beyaz aldım. Zaten halı cıvıl cıvıl dengelemek adına beyaz seçtik :)senin holündeki halıya bayıldım zaten :) ama bu da güzel geldi aldım gitti vallabuna ne renk avize alsam acaba?
Valla kuzum ben anlamıyorum o işlerden dediğim gibi eşim seçti. Daha uygun fiyatlıları da vardı bizimki abarttı sadece özelliklerinden ötürü :) Bellona'da her bütçeye uygun yatak varGöz yormaz canım sanırım soft gibi renkleri eğer çok ışıl ışıl olsaydı ondan dolayı yorabilirdi yatak odası halında mobilyana uygun şık aşkla kullanın
Almadık hiç araştırmadım da uygun birşey istiyorum ama yataş aklımda yakınlarımda istikbal bellona öneriyor bilemiyorum
Kuzum Bellona iyimi yatak konusunda anannem ilal tutturdu istikbal bellona al diye sanki bir tek onlar yatak üretiyor gibi şaşırdım kaldım sende almışsın oradan fiyatı daha uyguna yokmu ya
Ne oldu canım ya
Canım olur mu öyle şey sen konuştun ya herkesle ikna oldular tarihi öne çektiniz biraz da olsa. Sen araştırmalarını yap alacaklarını belirle onları bekleme Onlar geldiğinde de direk alınacak yerlere götürürsün onları alır çıkarsınız böylece zaman kaybı olmamış olur. Düğüne kaldı şurda pes edilir mi hiç.hepinize hayırlı ugurlu olsun kızlar gelınlerım benden bukadar yoruldum daha da ugrasmıcam artık
Bakmak gerek kuzum yatak odası eve gelsinde öyle alalım bakalım dedik daha mantıklı dimi hemen alıp getiriyorlarmı peki beklemen gerekiyormu yatağıValla kuzum ben anlamıyorum o işlerden dediğim gibi eşim seçti. Daha uygun fiyatlıları da vardı bizimki abarttı sadece özelliklerinden ötürü :) Bellona'da her bütçeye uygun yatak var
Canım yaaa neden pes ediyorsun anlıyorum seni burda hazırlıkları görünce de telaş yapıyosun ama gerçekten bir ayda herşeyini yapan var geçen seneden benim arkadaşım nerdeyse bir haftada halletti herşeyi başka şehir olduğu için gitti halledip geldi bu kadar sıkıntı yapma benim de daha ortada ne esyam var ne de ceyizim tam mutfak eşyası ıvır zıvır hicbisey yok ve ise başlamak üzereyim ne kadar vaktim olacaksa halletmeye calisicam pes etme zaman dar gec kaldım diye kesinlikle düşünme lutfenbısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyı
Canım cıvıl cıvıl bi giriş yapabilirsin içinden bir ya da iki renk seçip geri kalan aksesuarini o şekilde seç bian aklıma bi avize geldi dur bulabilirsem paylasicamselam kızlar renkli renkli olan halıyı girişe, diğer halıyı da yatak odasına aldım. girişe aldığım halı çok mu göz yorar sizce? koltuk takımım hardal rengi olacak ve evin her tarafı renkli renkli, bu halıda da tüm renkler var. aldım ama iade edebilirim. sizce nasıl? halı da yatak odasına uyuyor mu sizce?
Canım olur mu öyle şey sen konuştun ya herkesle ikna oldular tarihi öne çektiniz biraz da olsa. Sen araştırmalarını yap alacaklarını belirle onları bekleme Onlar geldiğinde de direk alınacak yerlere götürürsün onları alır çıkarsınız böylece zaman kaybı olmamış olur. Düğüne ne kaldı şurda pes edilir mi hiç.hepinize hayırlı ugurlu olsun kızlar gelınlerım benden bukadar yoruldum daha da ugrasmıcam artık
Canım yatağınızın ölçülerini biliyorsanız beklemeye gerek yok ki. Standart oluyor onlar zaten.Bakmak gerek kuzum yatak odası eve gelsinde öyle alalım bakalım dedik daha mantıklı dimi hemen alıp getiriyorlarmı peki beklemen gerekiyormu yatağı
Hangi tür hakları soruyorsun canım? Ben memurum.Kizlaaaar merhaba :) bi sorum var özellikle memur arkadaşlar ben muhtemelen düğünden önce işe başlıyorum haklarim nelerdir size de sorayım ?
Şimdi ise yeni başlıyorum evlilik izni veya bi tazminat söz konusu mu benim için ?Hangi tür hakları soruyorsun canım? Ben memurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?