Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Biz aldık Bellona'dan anti stress mi ne öyle bir şey. Ben hiç ilgilenmedim bu konuyla eşim seçti 1600 lira verdi yatağa

ben de yataş'ın wedding premium yatağı var onu istiyorum, hem yumuş yumuş hem de yay sistemi ayrıymış yanındaki dönünce sen uyanmıyomuşsun falan, benim uykum hafiftir uyanırım hemen. o yüzden çok güzel geldi bana. onun fiyatı da şu an 1700lerde alsak mı almasak mı diye düşünüyorum

hepinize hayırlı ugurlu olsun kızlar gelınlerım benden bukadar yoruldum daha da ugrasmıcam artık

bir sorum daha var, yataklarınızı aldınız mı? ne aldınız?
Göz yormaz canım sanırım soft gibi renkleri eğer çok ışıl ışıl olsaydı ondan dolayı yorabilirdi yatak odası halında mobilyana uygun şık aşkla kullanın

Almadık hiç araştırmadım da uygun birşey istiyorum ama yataş aklımda yakınlarımda istikbal bellona öneriyor bilemiyorum

Biz aldık Bellona'dan anti stress mi ne öyle bir şey. Ben hiç ilgilenmedim bu konuyla eşim seçti 1600 lira verdi yatağa
Kuzum Bellona iyimi yatak konusunda anannem ilal tutturdu istikbal bellona al diye sanki bir tek onlar yatak üretiyor gibi şaşırdım kaldım sende almışsın oradan fiyatı daha uyguna yokmu ya
hepinize hayırlı ugurlu olsun kızlar gelınlerım benden bukadar yoruldum daha da ugrasmıcam artık

Ne oldu canım ya

bısı yok kuzum ben bırakıyorum herseyı

Canım lütfen moralini bozma herkesin farklıdır bir anda alan herşeyini çok tanıdık biliyorum biz taksit taksit aldığımızdan böyle ben senelerdir yapıyorum çeyiz mesela ama param olsaydı anında alırdım beklemezdim senelerdir

senin holündeki halıya bayıldım zaten :) ama bu da güzel geldi aldım gitti valla buna ne renk avize alsam acaba?
Çok güzel ben renkli şeyleri sevdiğimden benim tarzıma hitap ediyor. Ben hol avizesini beyaz aldım. Zaten halı cıvıl cıvıl dengelemek adına beyaz seçtik :)

Valla kuzum ben anlamıyorum o işlerden dediğim gibi eşim seçti. Daha uygun fiyatlıları da vardı bizimki abarttı sadece özelliklerinden ötürü :) Bellona'da her bütçeye uygun yatak var

Canım olur mu öyle şey sen konuştun ya herkesle ikna oldular tarihi öne çektiniz biraz da olsa. Sen araştırmalarını yap alacaklarını belirle onları bekleme Onlar geldiğinde de direk alınacak yerlere götürürsün onları alır çıkarsınız böylece zaman kaybı olmamış olur. Düğüne kaldı şurda pes edilir mi hiç.

Valla kuzum ben anlamıyorum o işlerden dediğim gibi eşim seçti. Daha uygun fiyatlıları da vardı bizimki abarttı sadece özelliklerinden ötürü :) Bellona'da her bütçeye uygun yatak var
Bakmak gerek kuzum yatak odası eve gelsinde öyle alalım bakalım dedik daha mantıklı dimi hemen alıp getiriyorlarmı peki beklemen gerekiyormu yatağı

Kizlaaaar merhaba :) bi sorum var özellikle memur arkadaşlar ben muhtemelen düğünden önce işe başlıyorum haklarim nelerdir size de sorayım ?

Canım yaaa neden pes ediyorsun anlıyorum seni burda hazırlıkları görünce de telaş yapıyosun ama gerçekten bir ayda herşeyini yapan var geçen seneden benim arkadaşım nerdeyse bir haftada halletti herşeyi başka şehir olduğu için gitti halledip geldi bu kadar sıkıntı yapma benim de daha ortada ne esyam var ne de ceyizim tam mutfak eşyası ıvır zıvır hicbisey yok ve ise başlamak üzereyim ne kadar vaktim olacaksa halletmeye calisicam pes etme zaman dar gec kaldım diye kesinlikle düşünme lutfen

Canım cıvıl cıvıl bi giriş yapabilirsin içinden bir ya da iki renk seçip geri kalan aksesuarini o şekilde seç bian aklıma bi avize geldi dur bulabilirsem paylasicam

Aklıma bu tarzlar geldi aradığımı bulamadım ama aşağı yukarı benzerdi

Canım olur mu öyle şey sen konuştun ya herkesle ikna oldular tarihi öne çektiniz biraz da olsa. Sen araştırmalarını yap alacaklarını belirle onları bekleme Onlar geldiğinde de direk alınacak yerlere götürürsün onları alır çıkarsınız böylece zaman kaybı olmamış olur. Düğüne ne kaldı şurda pes edilir mi hiç.
Bakmak gerek kuzum yatak odası eve gelsinde öyle alalım bakalım dedik daha mantıklı dimi hemen alıp getiriyorlarmı peki beklemen gerekiyormu yatağı
Canım yatağınızın ölçülerini biliyorsanız beklemeye gerek yok ki. Standart oluyor onlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…