- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.481
çok hoşş tatlımm hayırlı olsunnn:))))Vee istediğim köşe takımı da bu.
Nasıl?
Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)slm kızlarr bugün kına ve düğün için yaptıracağım makyajı ayarladımama öyle çok uçuk fiyat istemediler benden yada buralardamı öyle bilemedim:))
hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım fiyatıda gayet uygunmjuş iyi günlerde kullan:))
ayyy boyle deyınce bı degısık hıssettım heyecanlandım bılıyomusun :)Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)
Ne demek şeker biz burada bu yüzden varız :) Git ve haftasonu cicilerini al gel :)
canım ben forumdan baya bi uzak kaldım bu aralar tam bilmiyorum konuyu ama sorun herneyse canını cok sıkma canım hepimiz bıugünlerde inanılmaz gergin ve hassas oluyoruz herşey bi şekilde oluyor ve düzene giriyor canım :))evet sonunda bısıler oluyo artık heyecanlandım annemde gelıcekmıs antalyaya :)
Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)
çok hoşş tatlımm hayırlı olsunnn:))))
Güzel şeyler bunlar sakın üzülme tadını çıkar :)ayyy boyle deyınce bı degısık hıssettım heyecanlandım bılıyomusun :)
kendini yalnız hissetmen çok kötü bu durumlarda canım :)) insan mutluluğunu paylaşmak istiyor tabiki en doğal hakkımız da bu:)) ama maalesef bu süreçten geçmeyenler bizi anlayamıyorlar yada büyüklerimiz:)) umutsuzluğa düşme canım canını çok sıkma herşey hallolur inş en kısa zamanda:))tesekkur ederım canım benım tabıkı bulusmak cok ısterım bıraz once zaten baya agladım kızdım antalyaya gıdıyorum teyzelerım dayanamadılar bu halıme ceyızlık alıcakmısız haftasonu cok sukur etkı edıyo bısıler
canım ben deneme yaptırmadım zaten yapılan makyajı gördüm bi başkasına ben porselen yaptırcam kınada ve düğünde:)) normal yapılan makyajı bile çok beğendim:)))Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)
inş kafana göre bi yer bulursun canım ne kadar fiyat verdiler sana canım:)))Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)
tesekkr ederim canım:)))Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)
canım ben deneme yaptırmadım zaten yapılan makyajı gördüm bi başkasına ben porselen yaptırcam kınada ve düğünde:)) normal yapılan makyajı bile çok beğendim:)))
Fotoğraf çekimi için saç-makyaj, kına için saç-makyaj, düğün için saç-makyaj 450 tl. Beğenirsem yaptıkları makyajı anlaşacağım bu akşam. Bunlar porselen makyaj bilmiyorlar sorun orada. Normal makyaj denemesi yapacağız yani.inş kafana göre bi yer bulursun canım ne kadar fiyat verdiler sana canım:)))
Çok güzel duruyor da ampulün ısısından balon patlamasın sonraDün gece şu ipten ve dantelden yapılan avizeleri araştırdım. Basit gözüküyor.
Yapmaya niyetlendim. Beyaz tutkal ve balon aldırayım. Çok şık gözüküyor baksanıza.
Acaba aranızda yapan var mı?
Çok güzel duruyor da ampulün ısısından balon patlamasın sonra
sağol kuzum baya bagırdım agladım falan teyzemler dayanamadı haftasonu antalyaya yanlarına ceyız alısverısı yapmaya gıdıyorum kısaca ozetle bu bıde nısanlım nısanın ortasında tutmaya karar verdı evı yavas yavas alısıyolar artık :)kendini yalnız hissetmen çok kötü bu durumlarda canım :)) insan mutluluğunu paylaşmak istiyor tabiki en doğal hakkımız da bu:)) ama maalesef bu süreçten geçmeyenler bizi anlayamıyorlar yada büyüklerimiz:)) umutsuzluğa düşme canım canını çok sıkma herşey hallolur inş en kısa zamanda:))
canım çok iyi fiyatı:))evet porselen makyajın ürünleri her yerde olmaya biliyor:))) ama beğenirsen sorunda olmaz bence hadi bakalım inş hayırlısı olur senin için:))Fotoğraf çekimi için saç-makyaj, kına için saç-makyaj, düğün için saç-makyaj 450 tl. Beğenirsem yaptıkları makyajı anlaşacağım bu akşam. Bunlar porselen makyaj bilmiyorlar sorun orada. Normal makyaj denemesi yapacağız yani.
canım iyi yapmışsın ya çok geriliyoruz zaten sanki herşey o anda hallolmycakmış gbi panik oluyorum bende ertelemelere tahammulum kalmadı benimde ama artık benim düğünüme çok az kaldı kimse istesede erteleyemez:)))sağol kuzum baya bagırdım agladım falan teyzemler dayanamadı haftasonu antalyaya yanlarına ceyız alısverısı yapmaya gıdıyorum kısaca ozetle bu bıde nısanlım nısanın ortasında tutmaya karar verdı evı yavas yavas alısıyolar artık :)
artık olması gerekiyor canım zaten bi zahmet başlasınlar :))sağol kuzum baya bagırdım agladım falan teyzemler dayanamadı haftasonu antalyaya yanlarına ceyız alısverısı yapmaya gıdıyorum kısaca ozetle bu bıde nısanlım nısanın ortasında tutmaya karar verdı evı yavas yavas alısıyolar artık :)
valla sorma kuzum konusunca bıle cok heyecan yaptım bıletımı aldım ceyızlık ne gerek varsa alıcaklarmıs sanırım ınsaallah oyle olurcanım iyi yapmışsın ya çok geriliyoruz zaten sanki herşey o anda hallolmycakmış gbi panik oluyorum bende ertelemelere tahammulum kalmadı benimde ama artık benim düğünüme çok az kaldı kimse istesede erteleyemez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?