Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

slm kızlarr bugün kına ve düğün için yaptıracağım makyajı ayarladım ama öyle çok uçuk fiyat istemediler benden yada buralardamı öyle bilemedim:))
Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)

evet sonunda bısıler oluyo artık heyecanlandım annemde gelıcekmıs antalyaya :)
canım ben forumdan baya bi uzak kaldım bu aralar tam bilmiyorum konuyu ama sorun herneyse canını cok sıkma canım hepimiz bıugünlerde inanılmaz gergin ve hassas oluyoruz herşey bi şekilde oluyor ve düzene giriyor canım :))

kendini yalnız hissetmen çok kötü bu durumlarda canım :)) insan mutluluğunu paylaşmak istiyor tabiki en doğal hakkımız da bu:)) ama maalesef bu süreçten geçmeyenler bizi anlayamıyorlar yada büyüklerimiz:)) umutsuzluğa düşme canım canını çok sıkma herşey hallolur inş en kısa zamanda:))

Hadi hayırlı olsun canım. Ben de bu akşam makyaj denemesi için gidiyorum beğenirsem anlaşıcam :)
canım ben deneme yaptırmadım zaten yapılan makyajı gördüm bi başkasına ben porselen yaptırcam kınada ve düğünde:)) normal yapılan makyajı bile çok beğendim:)))

Dün gece şu ipten ve dantelden yapılan avizeleri araştırdım. Basit gözüküyor.
Yapmaya niyetlendim. Beyaz tutkal ve balon aldırayım. Çok şık gözüküyor baksanıza.
Acaba aranızda yapan var mı?

canım ben deneme yaptırmadım zaten yapılan makyajı gördüm bi başkasına ben porselen yaptırcam kınada ve düğünde:)) normal yapılan makyajı bile çok beğendim:)))

inş kafana göre bi yer bulursun canım ne kadar fiyat verdiler sana canım:)))
Fotoğraf çekimi için saç-makyaj, kına için saç-makyaj, düğün için saç-makyaj 450 tl. Beğenirsem yaptıkları makyajı anlaşacağım bu akşam. Bunlar porselen makyaj bilmiyorlar sorun orada. Normal makyaj denemesi yapacağız yani.

Çok güzel duruyor da ampulün ısısından balon patlamasın sonra

sağol kuzum baya bagırdım agladım falan teyzemler dayanamadı haftasonu antalyaya yanlarına ceyız alısverısı yapmaya gıdıyorum kısaca ozetle bu bıde nısanlım nısanın ortasında tutmaya karar verdı evı yavas yavas alısıyolar artık :)

canım çok iyi fiyatı:))evet porselen makyajın ürünleri her yerde olmaya biliyor:))) ama beğenirsen sorunda olmaz bence hadi bakalım inş hayırlısı olur senin için:))

canım iyi yapmışsın ya çok geriliyoruz zaten sanki herşey o anda hallolmycakmış gbi panik oluyorum bende ertelemelere tahammulum kalmadı benimde ama artık benim düğünüme çok az kaldı kimse istesede erteleyemez:)))

artık olması gerekiyor canım zaten bi zahmet başlasınlar :))

valla sorma kuzum konusunca bıle cok heyecan yaptım bıletımı aldım ceyızlık ne gerek varsa alıcaklarmıs sanırım ınsaallah oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…