Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bende vazgeçtim canım biraz daha küçük olsun istiyorum ama nişanlım sürekli büyük ev bakıyo. kendi evleri küçük olduğu için geniş bir evde yaşamak istiyor, mesafe olarak da biraz daha uzak bakmaya başladık. nişanlımın ailesinde buluşma noktası olacak durumda değilim canım diğer kayınlarımın evi kayınvalideme daha yakın öyle diyim ama benim ki de 15 dk yürüme mesafesinde diğerleri 5 dk sürüyo

tabi burda kirada ömür boyu kalmayacağız kendi evimize çıkacağız inşallah. ama ilk evimiz olacağı için biraz özenmek istedik. sanırım evlenince birikim yapamayacağız. Kayınvalide de anne, kötü niyetleri yoktur diyorum. ama mesele çok sık görüşmekten kaynaklanıyo.

canım oralarda kiralarda nasıl bilemiyorum ama diğer arkadaşlarda dah uygun evlere bakmanı önermişti daha küçük ve fiyat açısından biraz daha uygun bi yer bak tatlım bence :)) tabikii ilk evimiz daha çok özenmemiz gerekiyor heveslenyrz ama ilk evin bu kadar büyük olursa ilerde daha küçü-k bi eve çıkmak canını sıkar hani ben siziizn için dyrm tabi sen daha iyi bilirsin bütçenizi :)) hani çok karışmak gbi olmasında canım birikim yapamayız dyede şartlandrma kendini:)) ileride hayatın ne göstereceği belli olmazz :)))bi bakartsın herşey daha farklı olur sizler içinn:))

canım bu konuda nişanlını sen yönlerdir bence erkekler çok detaylı düşünemez bu konularda :)) tabi hepsi için geçerli dğl ama genelde böyle:))onu yönlendiriirsen daha uygun bi ev bakıp birikim bile yapabilirsiniz az da olsa damlaya damlaya göl olurr:))

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun. annene ne denilir ki en iyi sen tanırsın. Onun kalbini yumuşatacak olanda yine sensin. Daha önce yazdığım asilik flan onları aklından çıkar çnkü konuyu şimdi yeni anladım. nişanlını ne kadar sevdiğini, onun da seni ne kadar mutlu edeceğini,sana sahip çıktığını, ailene her defasında vurgula. Belki o zaman ailen kabul etmek durumunda kalır. çnkü aileler, evlatlarının doğru seçim yapamadığını düşünüp böyle davranabiliyor. ama sen onları haksız çıkar ki onlarda bu söylemlerinden yavaş yavaş vazgeçsinler

Nişanlılık öncesi görüşmeniz varsa eğer belki ailen buna da çok kızmış olabilir. biz ankara-istanbul arasında 8 yıllık birlikteğin ardından nişanlanbildik. düşün liseden beri görüşüyorduk ama hep uzaktık. doğal olarak ailemde kızlarının kandırıldığını, aslında bunun bir sevgi değil, gönül eğlendirme zannediyorlardı. nişanlının sabırlı olsun. sakın ailen hakkında nişanlına kötü birşey söyleme her ne kadar kötü şeyler yapmış olsalar dahi. Ailenden nefret etmesin.

Canım bina 7 yıllık bir binaymış, yalıtımı varmış. evin alt katı, bir ev için gerekti tüm odaları mevcut iki odası bir salonu mutfağı banyosu, wcsi, üst katta ise bir oda ve salon birde banyosu mevcut. alt katta yaşayıp, üst katta misafir geldiğinde kullanma, depo gibi işlevi olsun diye düşündük ama işte nedense bir türlü içim sinmedi eve. o yüzden sizlere danışmak istedim.
Ailemden kimseye göstermiyorum çnkü her gösterdiğim ev için bi laf söylüyolar, burun kıvırıyorlar bende onların fikirlerini almaktan vazgeçtim. moralimin bozulmasın istiyom. Rabbim Herkesin gönlüne göre sıcak bir yuva kurabileceği, için huzurunun eksik olmayacağı evler nasip etsin :)

temizlik ve ısınma benimde evi görür görmek aklıma gelen sorulardı ama niyeyse erkekler hiç bunlara bakmıyo. Daha küçük ara kat bir eve baksak daha iyi olacak tüm arkadaşların ortalama fikri bu yönde. Bende aynı kanatteyim artık :)

Canım mutfak önemli pişman olma elbet karşınıza çıkacaktır sakin olun diyen kişi panikli olsada

İşte anca diğerlerine sakin ol halledilir diyoz ama kendimize gelince panik yapıyoz dimi, Bende öyleyim valla hehehe

bence hol için ideal, yatak odası içinde çok güzel uymuş halın. Sanırım yatak odan enzadan değil mi??

Fiyat olarak çok uygunmuş 3 kez saç-makyaj yapılacak belki porselen olmayacak ama bence fiyat olarak ideal. umarım istediğin gibi yaparlarda anlaşırsın canım :)

Saol canım benim güzel düşüncelerin için. Ev konusunda fikir değiştirdim artık, büyüklüğünü gözüm yemedi dediğin gibi kendi evim nasıl olur o eşyaları sonra nasıl yerleştiririm bilemiyorum tabi. o yüzden yeniden ev bakmaya başladık. Allahtan bu aylarda kiracılar evleri boşaltıyo da beğendiğimiz ev sayısı artmaya başladı :) inşallah gönlümüze göre ev bulabiliriz.
İnş. birikim yaparız canım nişanlım parayı elinde pek tutamaz, Bende daha çok birikim yaparım. Şimdiden onun birikimden fazla birikim yapmışım. o paraya dokunmamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye.

Bizimki detaydan hiç anlamaz. o koca eve bakıp "ısıtırız ne olacak" diyo. bide evi ısıtmak için daha fazla gaz parası ödeyecez dünya kadar harcamamız olacak. Artık tatlı tatlı anlatıyorum. neden olmayacağını anladı sanırım. başka evler bakmaya başladı şükür. fiyat konusunda düşük bulamıyoruz pek. 1100 tl, 1000 tl, şöyle 800-900 tl kira verebileceğim istediğimiz konumlarda evler pek yok gibi. olanlarda çok eski. Artık kısmet diyoruz :)

anladım canım:)) inş gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulursunuz inş:))

Canım yatak odanı ve L grubunu çok beğendim güle güle kullan markalarını öğrenebilir miyim??

hayırlı olsun canım fiyatıda gayet uygunmjuş iyi günlerde kullan:))

hayırlı olsun canım

Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)

Kızlar hepinize toplu bir cevap yazayım ben. Bu baktıklarımın markası Mondi'ydi. İnternetten bakmıştım, mağazasına gidip görmek istemiştim ama başka şubemizde kurulu ikisi de demişlerdi.

Kesin gözüyle bakıyordum, birkaç saat öncesine kadar...

Bugun gittik baktık. Gardrop inanılmaz küçüktü ya. Benim elbiselerimi ayakkabılarımı anca alır. Eşiminkine yer kalmaz. O derece küçüktü. Vazgeçmek zorunda kaldık. Köşe takımımız da yoktu.2 şubeden birinde zaten hiç yoktu, diğerinde kuruluydu. Bugun gidebildik, onu da satmışlar. ( Ellerindeki son ürünmüş, daha gelmeyecekmiş filan. Öyle bi hayal kırıklığım oldu. (

Ve oradan çıkıp İpek'e gittik. Orada bir köşe takımı beğendim, farklı renk ve desenlerde kumaşlar seçtim, bir de berjer kombinledik.
Yatak odası da, tabi içime sinmedi pek benim ama güzeldi.

Allah nasip ederse evi kurduğumuzda fotoğraflarını çekip buraya koyarım.
Hayırlısı olsun. Aklım diğer yatak odasında kaldı, ama olsun napalım :)

Nasip bu işler. Son ana kadar ne olacağı belli olmuyor.

Ha bir de o fotoğrafını paylaştığım ipten avize vardı ya, onun için tutkal aldık çıktığımda.
Eve gelince yaptım onu. Şimdi astım kuruyor. İpi tutkallayıp balona sarması biraz zor oldu. Bakalım nasıl olacak . Onu da paylaşırım bir iki güne.

Oncelikle amin canim. Ailelerin fikrini almak guzel tabi ki ama sonuc olarak orada yasayacak olan sizsiniz, kendi fikirleriniz istekleriniz ailelerinkilerden onde olmali. Gerci onlar da ya hep en iyisini istediklerinden ya da kendi yapamadiklarini cocuklari yapsin diye istemekten. Biraz daha kucuk bir ev daha samimi bir ortam olusturur benim fikrim hem de 2 kisi olacaksiniz, ve ikiniz de calisiyorsunuz o kadar buyuk bakmak yerine kucuk ama kullanisli evlere yonelin benim fikrim. Allah kolayliklar versin canim benim

Yine çıktı aksilik evin kredi borcu kapanmış fakat hala ipotek görünüyormuş yazının gelmeside 1 hafta sürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…