- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.501
valla sorma kuzum konusunca bıle cok heyecan yaptım bıletımı aldım ceyızlık ne gerek varsa alıcaklarmıs sanırım ınsaallah oyle olur
teşekkür ederiiimm :)hadi gözün aydın
Ben olsam daha küçük ev bakardım kesin eşyayı gözünde büyütme genel olarak evlere sığar sonuçta kiradasin bide büyük evden pişman olabilirsin ayrıca buluşma noktası olabilir aileler için herkes sende toplanıp kalır bi süre sonra zorlasabilir herşey
canım ev banada biraz büyük geldi daha uygun ve küçük bi ev baksan her açıdan sizin için daha iyi olur sanki çünkü bu devirde birikim şart bunun içinde biraz daha uygun evlere bak bence tatlım:))bide kayınvalden rahatsız etmeyebilir ama ben her durumdada ne olursa olsun uzak bi ev tercih ederdim tatlım bu söylediklerimi sakın yanlış anlama benimde kayınvaldem çok iyidir çok ta severim ama bu başka benc biraz daha uzak ol canım detaylara çok girmek istemyrm ev konusunda çünkü kayınvalde ve eve yakınlık konsu ilerde canını sıkabilir canım:))
canım oralarda kiralarda nasıl bilemiyorum ama diğer arkadaşlarda dah uygun evlere bakmanı önermişti daha küçük ve fiyat açısından biraz daha uygun bi yer bak tatlım bence :)) tabikii ilk evimiz daha çok özenmemiz gerekiyor heveslenyrz ama ilk evin bu kadar büyük olursa ilerde daha küçü-k bi eve çıkmak canını sıkar hani ben siziizn için dyrm tabi sen daha iyi bilirsin bütçenizi :)) hani çok karışmak gbi olmasında canım birikim yapamayız dyede şartlandrma kendini:)) ileride hayatın ne göstereceği belli olmazz :)))bi bakartsın herşey daha farklı olur sizler içinn:))tabi burda kirada ömür boyu kalmayacağız kendi evimize çıkacağız inşallah. ama ilk evimiz olacağı için biraz özenmek istedik. sanırım evlenince birikim yapamayacağız. Kayınvalide de anne, kötü niyetleri yoktur diyorum. ama mesele çok sık görüşmekten kaynaklanıyo.
canım bu konuda nişanlını sen yönlerdir bence erkekler çok detaylı düşünemez bu konularda :)) tabi hepsi için geçerli dğl ama genelde böyle:))onu yönlendiriirsen daha uygun bi ev bakıp birikim bile yapabilirsiniz az da olsa damlaya damlaya göl olurr:))Bende vazgeçtim canım biraz daha küçük olsun istiyorum ama nişanlım sürekli büyük ev bakıyo. kendi evleri küçük olduğu için geniş bir evde yaşamak istiyor, mesafe olarak da biraz daha uzak bakmaya başladık. nişanlımın ailesinde buluşma noktası olacak durumda değilim canım diğer kayınlarımın evi kayınvalideme daha yakın öyle diyim ama benim ki de 15 dk yürüme mesafesinde diğerleri 5 dk sürüyo
Bizim inancımızla ailemin inancı tamamen farklı, ve bizim namazımızı da giyimimizi de, diğer amellerimizi de beğenmiyor eleştiriyorlar. Tabiki biz kuran ve sunetten deliller sunuyoruz ama nefislerine ağır geliyor ve reddediyorlar. Onların inancı cami hocalarının soylediklerinen ibaret. Acıp okuyup amel etmiyorlar. ne duydularsa onu kabul ediyorlar. Adam dıyor ki bu haramdır. Hemen aa oyleyse tamam yapmayalım diyorlar. Hiç neden demiyorlar, hangi ayette hangi hadiste bu geçiyor diye sormuyorlar. Ama islam taassubu, körü örüne takip etmeyi reddeder. Zaten inanctan dolayı 2 bucuk yıldır sıkıntı yaşıyorduk evdekilerle. Bir turlu kabullenemediler, değiştirmek istediler, elalem ne der, öyle giyinme, şöyle namaz kılma vs. Ben Kuran ve sunnete sarılınca sorunlar git gide buyudu. Eee daha beni kabullenememişlerdi,ilk gunden beri nişanlımı da kabul etmiyorlar inancımız onunla aynı diye. Çok sıkıntı çektik 15 ay boyunca, kararlı olmasaydık iş buraya gelmezdi. Hala annem ayrılmamızı bekliyor düşünün. Düğün tarihi koyuldu, eşim eşyayı aldı, annem ise bir elinde el işi çeyiz, diğer taraftan da geç değil, ayrılırsan kimse birşey diyemez şeklinde çirkin ve manasız konuşmalar yapıyor. Durumlar karışık ya. Asi olduk kâr etmedi, sakin olduk kâr etmedi. Boşverdim ben de, ne yapacağımı şaşırdım artık.
bina kaç yıllık acaba? yeni yapılarda yalıtım güzel oluyor ama eski binaların hepsi yalıtımlı olmuyor. tamamen senin kararın ama bence 2 kişi için ev biraz büyük, ikiniz de çalışıyorsunuz eve geleceksiniz 1 veya 2 oda kullanacaksınız zaten diğer odaları kışın boşuna ısıtmış olacaksınız vs. vs. geniş evin rahat olduğuna kesinlikle katılıyorum ama düşün ki bu eve göre eşya aldın ve sonra bişey oldu çıktın bu evden bu ev kadar da büyük ev bulamadın, o zaman ne yapacaksın? ben dibinde oturucam nerdeyse annemlerin nasıl yaparım diye düşünüyorum, Allah sana kolaaylık versin canımbiz 1 sene kirada oturacağız kendi evimiz bitene kadar, sonrası Allah kerim. Sağol iyi dileklerin için canım benim, inşallah hem kesenize hem gönlünüze uyan bir yer bulursunuz.
Canım iki kişi için bu ev fazla büyük. Senin için hem temizlemesi zor olur, hem de ısıtması. Teyzemin evi dubleks iki kişi kaç günde temizliyorlar. Bir de bu tarz evlerin üst katı yazın çok sıcak kışın da soğuk olur. Daha yeni ve küçük bir daireye bakmanızda yarar var bence.
Canım mutfak önemli pişman olma elbet karşınıza çıkacaktır sakin olun diyen kişi panikli olsada
selam kızlar renkli renkli olan halıyı girişe, diğer halıyı da yatak odasına aldım. girişe aldığım halı çok mu göz yorar sizce? koltuk takımım hardal rengi olacak ve evin her tarafı renkli renkli, bu halıda da tüm renkler var. aldım ama iade edebilirim. sizce nasıl? halı da yatak odasına uyuyor mu sizce?
Hayalimdeki yatak odası takımını da buldumm
Fotoğraf çekimi için saç-makyaj, kına için saç-makyaj, düğün için saç-makyaj 450 tl. Beğenirsem yaptıkları makyajı anlaşacağım bu akşam. Bunlar porselen makyaj bilmiyorlar sorun orada. Normal makyaj denemesi yapacağız yani.
canım oralarda kiralarda nasıl bilemiyorum ama diğer arkadaşlarda dah uygun evlere bakmanı önermişti daha küçük ve fiyat açısından biraz daha uygun bi yer bak tatlım bence :)) tabikii ilk evimiz daha çok özenmemiz gerekiyor heveslenyrz ama ilk evin bu kadar büyük olursa ilerde daha küçü-k bi eve çıkmak canını sıkar hani ben siziizn için dyrm tabi sen daha iyi bilirsin bütçenizi :)) hani çok karışmak gbi olmasında canım birikim yapamayız dyede şartlandrma kendini:)) ileride hayatın ne göstereceği belli olmazz :)))bi bakartsın herşey daha farklı olur sizler içinn:))
canım bu konuda nişanlını sen yönlerdir bence erkekler çok detaylı düşünemez bu konularda :)) tabi hepsi için geçerli dğl ama genelde böyle:))onu yönlendiriirsen daha uygun bi ev bakıp birikim bile yapabilirsiniz az da olsa damlaya damlaya göl olurr:))
anladım canım:)) inş gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulursunuz inş:))Bizimki detaydan hiç anlamaz. o koca eve bakıp "ısıtırız ne olacak" diyo. bide evi ısıtmak için daha fazla gaz parası ödeyecez dünya kadar harcamamız olacak. Artık tatlı tatlı anlatıyorum. neden olmayacağını anladı sanırım. başka evler bakmaya başladı şükür. fiyat konusunda düşük bulamıyoruz pek. 1100 tl, 1000 tl, şöyle 800-900 tl kira verebileceğim istediğimiz konumlarda evler pek yok gibi. olanlarda çok eski. Artık kısmet diyoruz :)
Canım yatak odanı ve L grubunu çok beğendim güle güle kullan markalarını öğrenebilir miyim??
hayırlı olsun canım fiyatıda gayet uygunmjuş iyi günlerde kullan:))
hayırlı olsun canım
Çok güzeller canım iyi günlerde kullanın :)
bence hol için ideal, yatak odası içinde çok güzel uymuş halın. Sanırım yatak odan enzadan değil mi??
Canım bina 7 yıllık bir binaymış, yalıtımı varmış. evin alt katı, bir ev için gerekti tüm odaları mevcut iki odası bir salonu mutfağı banyosu, wcsi, üst katta ise bir oda ve salon birde banyosu mevcut. alt katta yaşayıp, üst katta misafir geldiğinde kullanma, depo gibi işlevi olsun diye düşündük ama işte nedense bir türlü içim sinmedi eve. o yüzden sizlere danışmak istedim.
Ailemden kimseye göstermiyorum çnkü her gösterdiğim ev için bi laf söylüyolar, burun kıvırıyorlar bende onların fikirlerini almaktan vazgeçtim. moralimin bozulmasın istiyom. Rabbim Herkesin gönlüne göre sıcak bir yuva kurabileceği, için huzurunun eksik olmayacağı evler nasip etsin :)
Yine çıktı aksilikCanım çok teşekkür ederim aşağıdaki postunda gördüm evinizi alıyormuşsunuz inşallah sen de bundan sonrasını kolay halledersin :) Şimdiden hayırlı olsun.
Yeni bir hayata başlangıç yapıyorsun, bundan sonraki iş yerinde daha mutlu ve huzurlu olursun inşallah tatlım :)
Teşekkür ederim tatlım tez zamanda darısı başına :)
Evinizi bulup tutmanıza çok sevindim canım. Her şey yolunda gidiyor maşallah diyelim de kimseciklerin nazarı değmesin :)
Davetiyeleri beğenmene çok sevindim tatlım :) Merak etme kısa zamanda sen de evinin tüm eksiklerini halledeceksin :)
Canım iki kişi için bu ev fazla büyük. Senin için hem temizlemesi zor olur, hem de ısıtması. Teyzemin evi dubleks iki kişi kaç günde temizliyorlar. Bir de bu tarz evlerin üst katı yazın çok sıcak kışın da soğuk olur. Daha yeni ve küçük bir daireye bakmanızda yarar var bence.
Hadi hayırlısı :) Çıkmasın aksilikler inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?