- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.521
anladım canım:)) inş gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulursunuz inş:))
Kızlar hepinize toplu bir cevap yazayım ben. Bu baktıklarımın markası Mondi'ydi. İnternetten bakmıştım, mağazasına gidip görmek istemiştim ama başka şubemizde kurulu ikisi de demişlerdi.
Kesin gözüyle bakıyordum, birkaç saat öncesine kadar...
Bugun gittik baktık. Gardrop inanılmaz küçüktü ya. Benim elbiselerimi ayakkabılarımı anca alır. Eşiminkine yer kalmaz. O derece küçüktü. Vazgeçmek zorunda kaldık. Köşe takımımız da yoktu.2 şubeden birinde zaten hiç yoktu, diğerinde kuruluydu. Bugun gidebildik, onu da satmışlar.( Ellerindeki son ürünmüş, daha gelmeyecekmiş filan. Öyle bi hayal kırıklığım oldu. (
Ve oradan çıkıp İpek'e gittik. Orada bir köşe takımı beğendim, farklı renk ve desenlerde kumaşlar seçtim, bir de berjer kombinledik.
Yatak odası da, tabi içime sinmedi pek benim ama güzeldi.
Allah nasip ederse evi kurduğumuzda fotoğraflarını çekip buraya koyarım.
Hayırlısı olsun. Aklım diğer yatak odasında kaldı, ama olsun napalım :)
Nasip bu işler. Son ana kadar ne olacağı belli olmuyor.
canım gardrobu görür görmez çok küçük gelmişti benim gözüme ama ne kadar büyüklüklte istediğini bilmediğimden bişi demek istemedim. sürgülüsü 2 metre falan. bundan sonra genşliği 2.40 metre ve daha fazla olanlara bak. Ben yatak odasında önceliği gardrobun genişliğine ve iç dizaynına veriyorum. birde sürgülü kapalı oluşuna. Eğer country tarzı beğeniyosan, istikbal ve bellonanın da bu tarz modelleri var. bak derim ben İstikbalinkini düşünüyorum
Bir haftadan bir şey olmaz canım hallolsun da 1 hafta sonra olsun :)Yine çıktı aksilikevin kredi borcu kapanmış fakat hala ipotek görünüyormuş yazının gelmeside 1 hafta sürüyormuş
gunaydııın hayırlı cumalarrr bugun antalyaya gıdıyorum yuppiii heyoooooogünaydınnnnn, nihayet cumaaaaaa
gunaydııın hayırlı cumalarrr bugun antalyaya gıdıyorum yuppiii heyoooooo
amiiiinnnn inşaallaaaahh :)oh maşallah, her şeyini halledersin inşallah
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Canım henüz ayarlanmadı duruma göre rüzgar bizi nereye götürürse ama &90 epilasyon randevum var cumartesi oraya gideceğim akşamına da arkadaşımızın düğünü var oraya geçeceğiz pazar için güzel planlarım vargünaydınnnnlar, hafta sonu programınız nedir? neleri hallediyorsunuz?
Canım ben tur olaylarına balayında karşıyım niyeyse çünkü çok yorulacağız dinlenmelik bir yere gidip yiyip için güneşlenmek falan yeterli gibi ama tur tabi ki olur neden olmasın ama sonraki tatillerde dinlenmiş vücutla yapılırsa daha keyifli olurkızlar balayında karadenız turu nasıl olur sızce ? bunun ıcın onceden rezervasyon mu olmalı ?
kızlar balayında karadenız turu nasıl olur sızce ? bunun ıcın onceden rezervasyon mu olmalı ?
Canım henüz ayarlanmadı duruma göre rüzgar bizi nereye götürürse ama &90 epilasyon randevum var cumartesi oraya gideceğim akşamına da arkadaşımızın düğünü var oraya geçeceğiz pazar için güzel planlarım var
Canım ben tur olaylarına balayında karşıyım niyeyse çünkü çok yorulacağız dinlenmelik bir yere gidip yiyip için güneşlenmek falan yeterli gibi ama tur tabi ki olur neden olmasın ama sonraki tatillerde dinlenmiş vücutla yapılırsa daha keyifli olurMuhakkak bir otel bulmak gerek tabi o mevsimlerde nasıl olur ben kestiremiyorum ama sıkıntı yaşamamalısınız
Ben de nehir gibi düşünüyorum canım, ye iç yat tatili olmalı balayı zaten düğün stresi yorgunluğu üstüne tekrar yorgunluğa gerek yok diye düşünüyorum.
aslında bende sıze katılıyordum ama ne blıyım bıan ıcın oyle bı fıkır geldı aklıma cynku bız aslında zaten otele gıdıcez ama altımızda araba olmıcak en azından otobusle bulundugumuz yerden karadenız turu ıyı olur dıye de dusunmedım degıl hanı
ya oylede hanı bulundugumuz yerı gezmek ıstesek otobusle mı gezıcez kı ? neyse dedıgınız dogru kuzum bencede tur yorucu olucak gıbı duruyoCanım arabaya gerek yok ki otobüsle git otobüsle gel zaten otelde vakit geçirirsiniz çıkmazsınız.
ya oylede hanı bulundugumuz yerı gezmek ıstesek otobusle mı gezıcez kı ? neyse dedıgınız dogru kuzum bencede tur yorucu olucak gıbı duruyo
Biz öyle yaptık yan gel yat osman yapcazCanım oteli her şey dahil ayarlayın hiç de çıkmayın derim ben, ben öyle yapmayı düşünüyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?