- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.541
Araba yoksa zaten hiç düşünme mahvolursunuz canımaslında bende sıze katılıyordum ama ne blıyım bıan ıcın oyle bı fıkır geldı aklıma cynku bız aslında zaten otele gıdıcez ama altımızda araba olmıcak en azından otobusle bulundugumuz yerden karadenız turu ıyı olur dıye de dusunmedım degıl hanı
bazen bırakıp gıdesım gelıyo herseyı bırakasım gelıyo nısanlımı aılemı hepsını bırakmak ıstıyorum uzaklasmak ıstıyorm
ayrılcam bu gıdısle kuzum dayanamıyorum herkes hevesımı kırıyo yeter yaAy canım ne olduu??
ayrılcam bu gıdısle kuzum dayanamıyorum herkes hevesımı kırıyo yeter ya
ya bı balayınıda bı kız dusunur mu ya gercekten dayanamıyorum oturup da dugun ıcın hayatımız ıcın hıcbısı konusmuyoruz sogudum resmen ya yeter gercekten ne duygusal oluyo ne dugunumuzden ondan bundan konusuyo valla sıkıldım annem babam desen heyecanlanamam tansıyonum var dıye bı trıplerde valla sıkıldım ya ayrılcam bırakıp gıdıcem hepsınıCanım sakin ol lütfen, bu dönemde çok hassas ve gergin oluyoruz seni anlıyorum ama bak geçecek ben de sık sık 'yeteeer!' oluyorum ama bi durup düşünmek iyi geliyor. Hevesini kimsenin kırmasına izin verme duyma kimseyi ne istiyorsan onu yap içinde kalmasın hiç bişey.
ya bı balayınıda bı kız dusunur mu ya gercekten dayanamıyorum oturup da dugun ıcın hayatımız ıcın hıcbısı konusmuyoruz sogudum resmen ya yeter gercekten ne duygusal oluyo ne dugunumuzden ondan bundan konusuyo valla sıkıldım annem babam desen heyecanlanamam tansıyonum var dıye bı trıplerde valla sıkıldım ya ayrılcam bırakıp gıdıcem hepsını
cıkolataya bastım kendımı zaten mahvoldum sınırlerım yıprandı duzgun dusunemıyorum ya yeter artk valla bıktımahahaha kıyamam ya canım benim aynı durumdayız inan bana, erkekler öyle işte bizim gibi ayrıntıcı oamaz onlar yapı işte yapacak bişey yok. Aileni de anlayabiliyorum, annem ilk zamanlar bana sürekli kızgın davranıyordu bi gün oturdum konuştum o zaman ortaya çıktı, kabullenemiyor evlenecek olmamı, kıskanıyor üzülüyor. Bunlar doğal süreçler kuzum benim, abim hala nişanlımdan kıskanır beni gerilir her bir araya gelişimizde. Sen de sakin olamıyorsun haliyle stres stres üstüne biniyor, bu gibi durumlarda hafif soğuk bi duş iyi gelir kan dolaşımını hızlandırır sağlıklı düşünmene yardımcı olur. Ben genelde çikolata yerim
ya annemın kızdıgı yok nısanlımı daha ılk gunden tanır sever ama cok farklılar 49 gun kaldı herkes acaıp rahat benım uykularım kacıyo ne nasıl olcak bu cocuk neden boyle demekten ama kımse benım gıbı degıl acaıp rahatlar herseyı benden beklıyo gıbıler hayır bu bızım evımız bızım dugunumuz bızım balayımız olcak ama beyefendı benı sımdıden yalnız bırakıyo valla ona karsı suan sadece ofke hıssedıyorum sevgıımı bıle hıssedemıyorumahahaha kıyamam ya canım benim aynı durumdayız inan bana, erkekler öyle işte bizim gibi ayrıntıcı oamaz onlar yapı işte yapacak bişey yok. Aileni de anlayabiliyorum, annem ilk zamanlar bana sürekli kızgın davranıyordu bi gün oturdum konuştum o zaman ortaya çıktı, kabullenemiyor evlenecek olmamı, kıskanıyor üzülüyor. Bunlar doğal süreçler kuzum benim, abim hala nişanlımdan kıskanır beni gerilir her bir araya gelişimizde. Sen de sakin olamıyorsun haliyle stres stres üstüne biniyor, bu gibi durumlarda hafif soğuk bi duş iyi gelir kan dolaşımını hızlandırır sağlıklı düşünmene yardımcı olur. Ben genelde çikolata yerim
ya annemın kızdıgı yok nısanlımı daha ılk gunden tanır sever ama cok farklılar 49 gun kaldı herkes acaıp rahat benım uykularım kacıyo ne nasıl olcak bu cocuk neden boyle demekten ama kımse benım gıbı degıl acaıp rahatlar herseyı benden beklıyo gıbıler hayır bu bızım evımız bızım dugunumuz bızım balayımız olcak ama beyefendı benı sımdıden yalnız bırakıyo valla ona karsı suan sadece ofke hıssedıyorum sevgıımı bıle hıssedemıyorum
yok anlamıyo daha erken dıyıp ısın ıcınden cıkıyoKonuşmayı dene canım bi ben böyle böyle düşünüyorum sinirlerim yıprandı destek bekliyorum senden yardımcı ol bana de.
yok anlamıyo daha erken dıyıp ısın ıcınden cıkıyo
gercekten cok sıkıldım yeter yanı evlılık kararımı suaralar baya bı sorguluyorum yanı buara gercekten cok sıkıldım bu kadar umursamaz olması cok sacma sende bende ılk defa evlenıyoruz ya boyle sacma davranılınır mı fotografcı bıle hazır dıyıl ya dusunsene foto cekınmek ıstıcez fotografcı bulamıcaz neymıs son hafta gıder halledermısız ya gorende zorla evlendırıyolar sanıcakSana destek olsun birlikte halledersiniz canım ya
yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum. öncelikle bu kadar telaş yaparsanız çok zorluk çekersiniz. hiç bir şeyi yapacağınız varsada yapamazsınız. benim nışanlım uzakta buradaki herşeyi kendim yapmak durumundayım mesela elektirik suyumu bile ben açtırdım bayan işi değildir genelde. önce kendinize bir liste yapın. neler yapmanız gerektiğini belirleyin. kuaförden randevu alın. fotoğrafçınızı seçin nışanlınıza seçtiğinizi beraber gidip kapora vermek istediğinizi söyleyin. balayını ben seçmeye başladım. sonra skype'dan çağırıdm gösterdim belirledik. gidip ödememizi yaptık. mobilyalarını seçin. gelinliğinizi diktireceğinizi söyleyin hızlandırısınız. zorlayın nışanlınızı bildiğim kadarıyla hafta sonu alışverişe çıkıyonuz çeyiz diye. bence beğenin almaya çalışın ailenizi tekrar alışverişe götürmekte zorlanabilirsiniz. kalitesi nasıldır bir bakalım diyip çıkmayın tencere tabak sizinle bir ömür yaşamaz. alın bir tanesini. mesela halı perdeyi ben seçeceğim nışanlım gelince gösterip alacağım. bende isterim gidip beraber bakalım alalım ama imkanlar öyle şuanda. kiraladığım evi nışanlım görmedi henüz. benimki uzakta sizinki birazcık hevezsin aslında benzer sıkıntılar yaşıyoruz.gercekten cok sıkıldım yeter yanı evlılık kararımı suaralar baya bı sorguluyorum yanı buara gercekten cok sıkıldım bu kadar umursamaz olması cok sacma sende bende ılk defa evlenıyoruz ya boyle sacma davranılınır mı fotografcı bıle hazır dıyıl ya dusunsene foto cekınmek ıstıcez fotografcı bulamıcaz neymıs son hafta gıder halledermısız ya gorende zorla evlendırıyolar sanıcak
ya bızım maddı sıkıntımızda var aıleler karsılıcak yanı cogu seyı ve bıde nısanlımla aynı mahalledeyız ama aılelerımız sehır dısında ve dugunde sehır dısında o yuzden oyle rahat hareket edemıyorum ortada ne ev var ne esyayazılarınızın hemen hemen hepsini okudum. öncelikle bu kadar telaş yaparsanız çok zorluk çekersiniz. hiç bir şeyi yapacağınız varsada yapamazsınız. benim nışanlım uzakta buradaki herşeyi kendim yapmak durumundayım mesela elektirik suyumu bile ben açtırdım bayan işi değildir genelde. önce kendinize bir liste yapın. neler yapmanız gerektiğini belirleyin. kuaförden randevu alın. fotoğrafçınızı seçin nışanlınıza seçtiğinizi beraber gidip kapora vermek istediğinizi söyleyin. balayını ben seçmeye başladım. sonra skype'dan çağırıdm gösterdim belirledik. gidip ödememizi yaptık. mobilyalarını seçin. gelinliğinizi diktireceğinizi söyleyin hızlandırısınız. zorlayın nışanlınızı bildiğim kadarıyla hafta sonu alışverişe çıkıyonuz çeyiz diye. bence beğenin almaya çalışın ailenizi tekrar alışverişe götürmekte zorlanabilirsiniz. kalitesi nasıldır bir bakalım diyip çıkmayın tencere tabak sizinle bir ömür yaşamaz. alın bir tanesini. mesela halı perdeyi ben seçeceğim nışanlım gelince gösterip alacağım. bende isterim gidip beraber bakalım alalım ama imkanlar öyle şuanda. kiraladığım evi nışanlım görmedi henüz. benimki uzakta sizinki birazcık hevezsin aslında benzer sıkıntılar yaşıyoruz.
ya bu dönemde böyle şeyler çok oluyo galiba...benim nişanlım böyle biri değildi ama aynen bizde düğünle kınayla alakalı hiçbirşey konuşmuyoruz. herşey kendim seçiyorum yapıyorum...sanki kendimle evlenicem. sorunca da yuvarlak cevaplar veriyo. sanırım sabretmek zorundayız. kimseyi düşünme, kimseden birşey bekleme kendi yoluna bak. kendi mutluluğunu düşün sadece. ona göre davran, boş ver canım. kendini şımartherşeyın derdını ben alıyorum ustlenıyorum kendıme dur dıyemıyorum ev tutulcak derdı bende esya alıncak derdı bende ceyız duzulcek derdı bende davetıyesıydı nıkah sekerı kınalıgı o su busu vallahı hepsı bende bıktım ya
bılmıyorum dogru duzgun konusamıyoruz hep kavga eder olduk tukenmıslık sendromuna gırıcem bu gıdısle bıde herseyde kardesı yanında oluyo napcam bılmıyorum artık yaya bu dönemde böyle şeyler çok oluyo galiba...benim nişanlım böyle biri değildi ama aynen bizde düğünle kınayla alakalı hiçbirşey konuşmuyoruz. herşey kendim seçiyorum yapıyorum...sanki kendimle evlenicem. sorunca da yuvarlak cevaplar veriyo. sanırım sabretmek zorundayız. kimseyi düşünme, kimseden birşey bekleme kendi yoluna bak. kendi mutluluğunu düşün sadece. ona göre davran, boş ver canım. kendini şımart
gecmıs olsun canım hakkında hayırlısı olsun eger cıdden ıcın rahatsa dahada bıseye gerek yok :)kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?