- 5 Mart 2014
- 298
- 120
- 83
- 35
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.561
bılmıyorum dogru duzgun konusamıyoruz hep kavga eder olduk tukenmıslık sendromuna gırıcem bu gıdısle bıde herseyde kardesı yanında oluyo napcam bılmıyorum artık ya
Hakkında hayırlısı olsun canım düğün aşamasında bunu yapmışsa en doğru kararı vermissindir bencekızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
Çok yiprattin kendini canım anlattıklarından nerdeyse nişanlımı görüyorum ite kaka söyleye söyleye yaptırıyorum evi tuttuk abinelikler alır bi ara şimdi acelesi yok mobilya e ışte haftaya bakarız bu hafta hiç gelmiyor yalnız valla çoğumuz yaşıyoruz bunuhiç kendine alma sorunu sinirler yıprandı adamlar arastirmiyor bilmiyor hallederiz bi ara ne var havasindalarbılmıyorum dogru duzgun konusamıyoruz hep kavga eder olduk tukenmıslık sendromuna gırıcem bu gıdısle bıde herseyde kardesı yanında oluyo napcam bılmıyorum artık ya
canım çok üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsun ama üzülmediğinede sevindim :))bundan sonraki hayatın dilediğin gbi olur umarım canım :))kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
kuzum nısandan once hıc boyle degıldı ben bu kadar rahat umursamaz oldugunu hıc bılmezdım ve gercekten pes ettım yanı bıktım ya heves meves kalmadıÇok yiprattin kendini canım anlattıklarından nerdeyse nişanlımı görüyorum ite kaka söyleye söyleye yaptırıyorum evi tuttuk abinelikler alır bi ara şimdi acelesi yok mobilya e ışte haftaya bakarız bu hafta hiç gelmiyor yalnız valla çoğumuz yaşıyoruz bunuhiç kendine alma sorunu sinirler yıprandı adamlar arastirmiyor bilmiyor hallederiz bi ara ne var havasindalar
Canım bak bide benim ise başlama durumum var hala saviyo ileriherşeyi artık olduğu kadar diyorum sonradan da çözülebilir diyorum sadece düğün organizasyonu düşündüğüm olan da olacak zaten bakalımkuzum nısandan once hıc boyle degıldı ben bu kadar rahat umursamaz oldugunu hıc bılmezdım ve gercekten pes ettım yanı bıktım ya heves meves kalmadı
ya ben artık hcbıseyı dusunmıcem bu haftasonu ceyızlerımı alayım da sonra kendı ugrassın daha bır suru sey duruyo durdugu yerde daral geldı yemınle dusunmekten baska bısı dusunemez oldum bılmıyorum huzursuz hıssedıyorum sankı yanında mutlu olamıyorum artık korkuyorumCanım bak bide benim ise başlama durumum var hala saviyo ileriherşeyi artık olduğu kadar diyorum sonradan da çözülebilir diyorum sadece düğün organizasyonu düşündüğüm olan da olacak zaten bakalım
Biz de bu kendini kurma işi de var kurup kurup kendimize ediyoruz adamlar bakiyo isine telaşına boşver sen olanın aldıklarının keyfini çıkarmaya bakya ben artık hcbıseyı dusunmıcem bu haftasonu ceyızlerımı alayım da sonra kendı ugrassın daha bır suru sey duruyo durdugu yerde daral geldı yemınle dusunmekten baska bısı dusunemez oldum bılmıyorum huzursuz hıssedıyorum sankı yanında mutlu olamıyorum artık korkuyorum
sence kurdugum ıcın mı boyle dusunuyorum yoksa cıdden ıstemıyormuyum artık?bunu da dusunuyorum ama bulamadım bence acılen yalnız kalmaya ıhtıyacım varBiz de bu kendini kurma işi de var kurup kurup kendimize ediyoruz adamlar bakiyo isine telaşına boşver sen olanın aldıklarının keyfini çıkarmaya bak
Bence bu rahatlık seni istememeye sürüklemiş bi süre sesini çıkarma nisanlina alışverişini yap biraz bekle bakalım o başlayacak mi sana sormaya ne yaptın falan diyesence kurdugum ıcın mı boyle dusunuyorum yoksa cıdden ıstemıyormuyum artık?bunu da dusunuyorum ama bulamadım bence acılen yalnız kalmaya ıhtıyacım var
Hosgeldiiiin :) kaç mayıs dugununuz ?Ben de mayıstaaayıımmmmmYaşasın bahar gelini olmak
heh aynen dedıgın gıbı haftasonu gıdıcem ıste antalyaya bakalım nolucak nısan geldı ama nısanın sonunda ev tutucaz dıyıp duruyo bılmıyorumBence bu rahatlık seni istememeye sürüklemiş bi süre sesini çıkarma nisanlina alışverişini yap biraz bekle bakalım o başlayacak mi sana sormaya ne yaptın falan diye
Aynen öyle canım yaklaştıkça hicbisey yetismicek hep aksilik hep istediğin gibi olmadvhissi çoğu zaman heyecan bi evin işleri sana bakacak bi adamın bütün ihtiyacı sana bakacak az daha korkutayim mi :)09.05.2015 inşallahh.... heycan var çok korku var :) tarih yaklaştıkça tüm duygular karmakarışık oluyor :)
Desin sen şimdi ilgilenmeyince onu saracak telaş benim nisanlim da nisan 10 15 den sonra bakiyodu evi ama iki haftada zor tuttuk bırak halletsin yapacak mecbur bunaheh aynen dedıgın gıbı haftasonu gıdıcem ıste antalyaya bakalım nolucak nısan geldı ama nısanın sonunda ev tutucaz dıyıp duruyo bılmıyorum
inşaallah dediğin gbi olurDesin sen şimdi ilgilenmeyince onu saracak telaş benim nisanlim da nisan 10 15 den sonra bakiyodu evi ama iki haftada zor tuttuk bırak halletsin yapacak mecbur buna
inşaallah dediğin gbi olur
dogru dıyosun bı ınsan mustakbel karısıyla gecırcegı balayını yada oturcagı evı dusunmez mı hıc mı heyecanlanmaz yaerkek dediğin varlık rahat zaten... Her iş bize düşüyor kızlar.. erkek olmak varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?