Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

@minimalist2 canım gerçekten ne üzüldüm diyebilirim ne de üzülmedim... Allah her zaman herşeyin hayırlısını versin. Şanslısın ki bunu evlenmeden gördün bu sebeple senin ve ailen adına mutluyum. Allah seni senin gibi fedakar, düşünceli ve de sadık insanlarla karşılaştırsın.

bılmıyorum dogru duzgun konusamıyoruz hep kavga eder olduk tukenmıslık sendromuna gırıcem bu gıdısle bıde herseyde kardesı yanında oluyo napcam bılmıyorum artık ya

kardeşine ne oluyorsa :) ne biliyim canım yaa bende de verecek akıl kalmadı kafam patlıycak sankiii para olsa diycem kimseye sorma git yap ne istiyosan(hatta kendim de öyle yapıcam) ama yok

Hakkında hayırlısı olsun canım düğün aşamasında bunu yapmışsa en doğru kararı vermissindir bence uzulmemene de sevindim inşallah yeni hayatında çok daha mutlu olursun hayırlara vesile olsun bu durum ne kadar olsa kötü bi tecrübe

bılmıyorum dogru duzgun konusamıyoruz hep kavga eder olduk tukenmıslık sendromuna gırıcem bu gıdısle bıde herseyde kardesı yanında oluyo napcam bılmıyorum artık ya
Çok yiprattin kendini canım anlattıklarından nerdeyse nişanlımı görüyorum ite kaka söyleye söyleye yaptırıyorum evi tuttuk abinelikler alır bi ara şimdi acelesi yok mobilya e ışte haftaya bakarız bu hafta hiç gelmiyor yalnız valla çoğumuz yaşıyoruz bunuhiç kendine alma sorunu sinirler yıprandı adamlar arastirmiyor bilmiyor hallederiz bi ara ne var havasindalar

canım çok üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsun ama üzülmediğinede sevindim :))bundan sonraki hayatın dilediğin gbi olur umarım canım :))

kuzum nısandan once hıc boyle degıldı ben bu kadar rahat umursamaz oldugunu hıc bılmezdım ve gercekten pes ettım yanı bıktım ya heves meves kalmadı

kuzum nısandan once hıc boyle degıldı ben bu kadar rahat umursamaz oldugunu hıc bılmezdım ve gercekten pes ettım yanı bıktım ya heves meves kalmadı
Canım bak bide benim ise başlama durumum var hala saviyo ileriherşeyi artık olduğu kadar diyorum sonradan da çözülebilir diyorum sadece düğün organizasyonu düşündüğüm olan da olacak zaten bakalım

Canım bak bide benim ise başlama durumum var hala saviyo ileriherşeyi artık olduğu kadar diyorum sonradan da çözülebilir diyorum sadece düğün organizasyonu düşündüğüm olan da olacak zaten bakalım
ya ben artık hcbıseyı dusunmıcem bu haftasonu ceyızlerımı alayım da sonra kendı ugrassın daha bır suru sey duruyo durdugu yerde daral geldı yemınle dusunmekten baska bısı dusunemez oldum bılmıyorum huzursuz hıssedıyorum sankı yanında mutlu olamıyorum artık korkuyorum

Biz de bu kendini kurma işi de var kurup kurup kendimize ediyoruz adamlar bakiyo isine telaşına boşver sen olanın aldıklarının keyfini çıkarmaya bak

Biz de bu kendini kurma işi de var kurup kurup kendimize ediyoruz adamlar bakiyo isine telaşına boşver sen olanın aldıklarının keyfini çıkarmaya bak
sence kurdugum ıcın mı boyle dusunuyorum yoksa cıdden ıstemıyormuyum artık?bunu da dusunuyorum ama bulamadım bence acılen yalnız kalmaya ıhtıyacım var

sence kurdugum ıcın mı boyle dusunuyorum yoksa cıdden ıstemıyormuyum artık?bunu da dusunuyorum ama bulamadım bence acılen yalnız kalmaya ıhtıyacım var
Bence bu rahatlık seni istememeye sürüklemiş bi süre sesini çıkarma nisanlina alışverişini yap biraz bekle bakalım o başlayacak mi sana sormaya ne yaptın falan diye

Bence bu rahatlık seni istememeye sürüklemiş bi süre sesini çıkarma nisanlina alışverişini yap biraz bekle bakalım o başlayacak mi sana sormaya ne yaptın falan diye
heh aynen dedıgın gıbı haftasonu gıdıcem ıste antalyaya bakalım nolucak nısan geldı ama nısanın sonunda ev tutucaz dıyıp duruyo bılmıyorum

09.05.2015 inşallahh.... heycan var çok korku var :) tarih yaklaştıkça tüm duygular karmakarışık oluyor :)

09.05.2015 inşallahh.... heycan var çok korku var :) tarih yaklaştıkça tüm duygular karmakarışık oluyor :)
Aynen öyle canım yaklaştıkça hicbisey yetismicek hep aksilik hep istediğin gibi olmadvhissi çoğu zaman heyecan bi evin işleri sana bakacak bi adamın bütün ihtiyacı sana bakacak az daha korkutayim mi :)

heh aynen dedıgın gıbı haftasonu gıdıcem ıste antalyaya bakalım nolucak nısan geldı ama nısanın sonunda ev tutucaz dıyıp duruyo bılmıyorum
Desin sen şimdi ilgilenmeyince onu saracak telaş benim nisanlim da nisan 10 15 den sonra bakiyodu evi ama iki haftada zor tuttuk bırak halletsin yapacak mecbur buna

erkek dediğin varlık rahat zaten... Her iş bize düşüyor kızlar.. erkek olmak varmış :)
dogru dıyosun bı ınsan mustakbel karısıyla gecırcegı balayını yada oturcagı evı dusunmez mı hıc mı heyecanlanmaz ya nasıl bıseye bulastım ben anlamıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…