- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.581
Aynen öyle zannediyoki ben gidip gelip sadece evle ilgilenicem başka hiç isim yok evimde ayrı swhirdeyim git gel her zaman yapicam ise baslicam diyorum is çıkışı hallederiz yaa böylede bi insan ışte sen alican illa eline işi konussun dursun dediğini yaptirican her yolu deniceksin isteerkek dediğin varlık rahat zaten... Her iş bize düşüyor kızlar.. erkek olmak varmış :)
Bir balayı planımız bile yok hemen istemiyofum ama hiç istemiyorum dememistim keyfi bilir napim yanidogru dıyosun bı ınsan mustakbel karısıyla gecırcegı balayını yada oturcagı evı dusunmez mı hıc mı heyecanlanmaz yanasıl bıseye bulastım ben anlamıyorum kı
Kesinlikle sevgi saygı varsa gerisi teferruat erkeklerin geneli böyle son dkkada hakedecek ince kısmı düşünmedikleri için herşey çok basitcanım ya ben dün nişanlıma ilk dans şarkısı seçelim dedim bana Ankaranın bağları olmaz mı dedi... ciddi ciddi dedi adam bunu.. Sen keyfine bak istediklerini sakin sakin yaptır. Onlar bizim kadar olayın partili eğlenceli kısımlarına inan kafa yormuyorlar. Ahmet olsun mehmet olsun bu konuda hepsinin aynı olduğuna eminim...Ama ev kısmına gelirsek o sıkıntılı tabii...gerçi bak bizim evi de netten ben buldum.o gitti baktı tuttu..çok birşey beklememk lazım..Sana sadıksa seni sevdiğine eminsen aranızda saygı varsa gerisi zamanla oturur umarım...
dusuncek bıseyım kalmadı ne dusunucem bılmıyorumcanım ya ben dün nişanlıma ilk dans şarkısı seçelim dedim bana Ankaranın bağları olmaz mı dedi... ciddi ciddi dedi adam bunu.. Sen keyfine bak istediklerini sakin sakin yaptır. Onlar bizim kadar olayın partili eğlenceli kısımlarına inan kafa yormuyorlar. Ahmet olsun mehmet olsun bu konuda hepsinin aynı olduğuna eminim...Ama ev kısmına gelirsek o sıkıntılı tabii...gerçi bak bizim evi de netten ben buldum.o gitti baktı tuttu..çok birşey beklememk lazım..Sana sadıksa seni sevdiğine eminsen aranızda saygı varsa gerisi zamanla oturur umarım...
aynen ya bugun soruyorum soyle boyle balayı dıyorum ya bosver son bı hafta buluruz dedı ben de kızdım ya gelmıyom ben balayına falan dedım ıyı sen bılırsın gıtmeyelım o zaman dedıBir balayı planımız bile yok hemen istemiyofum ama hiç istemiyorum dememistim keyfi bilir napim yani
sevgı saygıdanda emın degılım ben uzucu ama gercekKesinlikle sevgi saygı varsa gerisi teferruat erkeklerin geneli böyle son dkkada hakedecek ince kısmı düşünmedikleri için herşey çok basit
dogru dıyosun bı ınsan mustakbel karısıyla gecırcegı balayını yada oturcagı evı dusunmez mı hıc mı heyecanlanmaz yanasıl bıseye bulastım ben anlamıyorum kı
canım ya ben dün nişanlıma ilk dans şarkısı seçelim dedim bana Ankaranın bağları olmaz mı dedi... ciddi ciddi dedi adam bunu.. Sen keyfine bak istediklerini sakin sakin yaptır. Onlar bizim kadar olayın partili eğlenceli kısımlarına inan kafa yormuyorlar. Ahmet olsun mehmet olsun bu konuda hepsinin aynı olduğuna eminim...Ama ev kısmına gelirsek o sıkıntılı tabii...gerçi bak bizim evi de netten ben buldum.o gitti baktı tuttu..çok birşey beklememk lazım..Sana sadıksa seni sevdiğine eminsen aranızda saygı varsa gerisi zamanla oturur umarım...
bak o başka ama gülüm... şuan kafan bulanmış..Biraz kendini dinleyebileceğin ortamlarda olmaya çalış..Özlesin/Özle..Evlilik dünyanın en önemli kararı değil belki ama hayatını seni sevmediğini düşündüğün bir insana emanet etmen hayal kırıklığı boşluk yaratır..sevgı saygıdanda emın degılım ben uzucu ama gercek
Işte bu konudan emin olman gerekli bi süre bekle bakalım tepkisi ne olacak canım biraz özlet kısacası ikiniz de karşılıklı düşünün bencesevgı saygıdanda emın degılım ben uzucu ama gercek
Umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Allah mutlu mesut eylesin hepimizi..İçini ferah tutIşte bu konudan emin olman gerekli bi süre bekle bakalım tepkisi ne olacak canım biraz özlet kısacası ikiniz de karşılıklı düşünün bence
ya sevıyo bılıyorum ama hıc gosteremıyo ben gostersemde tepkısız kalıyo o da benı umutsuzluga ıtıyo ne yapmam gerektıgını sasırdım artık oturup aglamak ıstıyrum aılemdende manevı destek goremeyınce pılım bıtıyo halıyle bende ınsanım cunku ve cok zor guvenıp sevdım ama sevdıgım ılk gunden berı ben bu cocukla evlenıcem gorursunuz bak demıstım ama bılmıyorum sımdı noluyobak o başka ama gülüm... şuan kafan bulanmış..Biraz kendini dinleyebileceğin ortamlarda olmaya çalış..Özlesin/Özle..Evlilik dünyanın en önemli kararı değil belki ama hayatını seni sevmediğini düşündüğün bir insana emanet etmen hayal kırıklığı boşluk yaratır..
antalyaya gıdıcem ya ozlesın o zaman ısteIşte bu konudan emin olman gerekli bi süre bekle bakalım tepkisi ne olacak canım biraz özlet kısacası ikiniz de karşılıklı düşünün bence
Aminn hepimizi inşallah surec çok sıkıntılı gercektenUmarım hakkımızda hayırlısı olur.. Allah mutlu mesut eylesin hepimizi..İçini ferah tut
kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Allahin sevgili kulusun ki evlenmeden ortaya cikmis nasil bir insan oldugu. Rabbim senin gibi sadik iyi kalpli ince fikirli insanlarla karsilastirsin. Yoktur ama varsa hakkim helal olsun sen de et emi. Arada ugra seni seviyoruz...kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
Aramiza hos geldin :) Nerdensin?Ben de mayıstaaayıımmmmmYaşasın bahar gelini olmak
Canım tek değilsin İnan benimki de çok rahattı.bizim nikah 5 Mayıs'ta düğünden önce olacak nikah.geçen tepem attı. 5 Mayıs'tan önce ev bulunup eşyalar alınıp herşey hazır olmaz ise nikah falan yok dedim valla haftasına evi buldu biraz sert çık istisnalar hariç hepsi öyle canımcıkolataya bastım kendımı zaten mahvoldum sınırlerım yıprandı duzgun dusunemıyorum ya yeter artk valla bıktım
Gardrobum da böyle:
Çok güzelmiş canım güle güle kullan.benim dediğim modelin adı romance yatak odası takımı. internet sitesinde var. ama gidip kendi gözlerimde görme fırsatım olmadı. Seninkinin sifonyerin yanındaki o büyük bolmeli dolap çok iş görür canım kullanışlı bir modelmiş. Hayırlı uğurlu olsun :))
hayırlı olsun canım:)) herşey ayrı bi stres sevindim senin adına inş gönlüne göre olur canım:))Kizlar kuafor ve makyozle anlastim bu iste cikti aradan. Profesyonel makyaj yaptiracagim kuaforun yaptigini begenmedim randevuyu aldim bugun insallah pisman olmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?