- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.601
canım benim herşey gönlünce olur inş:)) hep aklımdaydın bende defalarca ayrılma noktasına kadar geldim tabi konular farklı ama :))üzüldüm yinede canım ya sana çok ısınmıştım unutma bizleri:)) hani bu noktadan sonra bitmesi hemde bu şekilde çok yıpratr insanı allah yardımcın olsun canım bundan sonra hersey dilediğin gbi olur inş:))güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.. hoşçakalın ..
Ben yerlestirdim :) Yatak odasi gardorubunu duzenlemeye baslayacagim yakinda :)Herkese gunaydinnn ☺☺☺ hazirligin hangi asamasindayiz kizlar ☺bide merak ettgm mutfagini tabagini fln yerlestren var mi ben erken die dusundum ama ,,,,?
Bende haftaya basliyim o zmn anca :) son 48 gun ☺Ben yerlestirdim :) Yatak odasi gardorubunu duzenlemeye baslayacagim yakinda :)
Ben bu hafta eşyalarımı almaya çalışıcam ☺☺☺ şafak 54 sakaryaaaaHerkese gunaydinnn ☺☺☺ hazirligin hangi asamasindayiz kizlar ☺bide merak ettgm mutfagini tabagini fln yerlestren var mi ben erken die dusundum ama ,,,,?
canım bakcam hemen de nereye açtın konuyu:))Kızlar ya.
Düğünümde gelinlik giymeyeceğim ben. Onun yerine sade dantelli filan birşeyler aradım ama bulamadım.
İnternette bir elbise buldum.
Onunla ilgili de bazı sorunlarım var. Açtığım konuyu okuyup bi yardımcı olun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...biseyi-internetten-almayi-dusunuyorum.810225/
canım bakcam hemen de nereye açtın konuyu:))
günaydınnnn canımmmm:))))))Günaydın hayırlı haftalar
günaydınnnn canımmmm:))))))
günaydınnnn kızlarrr
kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
Nasılsınız Mayıs gelinleri
Hayırlı olsun canım yavaş yavaş işler bitiyor bizim biraz daha var tabi bende sanırım Nisanda Mayısta sizin gibi olurum eşyaların gitmesi falan dugyusal gelir insanaçooook yorgunhafta sonu beyaz eşyalarım geldiiii sonra ev falan temizledik, dün de kışlık ve çok yazlık kıyafetlerimi topladım, hurçlara doldurdum yavaş yavaş gidiyoruz sanki... sen nasılsın? neler yaptın?
Hayırlı olsun canım yavaş yavaş işler bitiyor bizim biraz daha var tabi bende sanırım Nisanda Mayısta sizin gibi olurum eşyaların gitmesi falan dugyusal gelir insanaHafta sonu yogundu her zamanki gibi bende yorgunum hatta sabah işe geç kaldım diyebilirim uyanamamışım Hep yorgunluktan hep
nasılsınız kızlar gunaydın :)
valla guzeldı baya bısıler aldık eksıkler var ama onlarda tamamlanır sanırım gelın ortulerım nevresımlerım tabaklar elektrıklı aletlerın bırazı alındı ufak tefeklerle gunluk yemek takımı ve catal kasıklar kaldı ıc camasırlarını falanda aldık baya :)günaydın canım, nasıl geçti alışveriş? :)
Amin canım inşallahsağol canım, darısı başınıza :) ben de zor kalktım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?