Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.. hoşçakalın ..
canım benim herşey gönlünce olur inş:)) hep aklımdaydın bende defalarca ayrılma noktasına kadar geldim tabi konular farklı ama :))üzüldüm yinede canım ya sana çok ısınmıştım unutma bizleri:)) hani bu noktadan sonra bitmesi hemde bu şekilde çok yıpratr insanı allah yardımcın olsun canım bundan sonra hersey dilediğin gbi olur inş:))
 
Herkese gunaydinnn ☺☺☺ hazirligin hangi asamasindayiz kizlar ☺bide merak ettgm mutfagini tabagini fln yerlestren var mi ben erken die dusundum ama ,,,,?
 
Herkese gunaydinnn ☺☺☺ hazirligin hangi asamasindayiz kizlar ☺bide merak ettgm mutfagini tabagini fln yerlestren var mi ben erken die dusundum ama ,,,,?
Ben bu hafta eşyalarımı almaya çalışıcam ☺☺☺ şafak 54 sakaryaaaa
 

Canım şimdi gördüm yazını özelden konuşmuştuk ne diyebilirim ki çok üzüldüm çok Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Bir yandan şimdi ögrenmen daha iyi oldu sonradan öğrensen daha çok acıyacaktı evlendiğinde boşanmak nişan atmaktan daha zordur. Geçmiş olsun canım benim geçecek de inşallah Rabbim karşına hayırlı insanlar çıkarsın
 
Hayırlı olsun canım yavaş yavaş işler bitiyor bizim biraz daha var tabi bende sanırım Nisanda Mayısta sizin gibi olurum eşyaların gitmesi falan dugyusal gelir insanaHafta sonu yogundu her zamanki gibi bende yorgunum hatta sabah işe geç kaldım diyebilirim uyanamamışımHep yorgunluktan hep
 

sağol canım, darısı başınıza :) ben de zor kalktım valla
 
günaydın canım, nasıl geçti alışveriş? :)
valla guzeldı baya bısıler aldık eksıkler var ama onlarda tamamlanır sanırım gelın ortulerım nevresımlerım tabaklar elektrıklı aletlerın bırazı alındı ufak tefeklerle gunluk yemek takımı ve catal kasıklar kaldı ıc camasırlarını falanda aldık baya :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…