Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bak canım hallediliyor dediğim gibi yeter ki maddiyat olsun güle güle kullan

Bak canım hallediliyor dediğim gibi yeter ki maddiyat olsun güle güle kullan
evet kuzum dun bıraz tartıstık benımkıyle sadece mobılya konusunda bızımkıler yatak odasını alıyolar ya ıyı bısı olsun dedıler 7bınlık bısı begendıler bende begenmıstım ama sımdı benımkı dedı kı sız bu kadar alırsınız benım aldıklarımı begenmıcekler mahcup olucam dedı bende uzuldum falan ama konustuk ıste orası bızım evımız kımın ne dedıgı onemlı degıl bız kapımızı kapatınca dedım ama ne kadar etkılı bılmıyorum

oh çok şükür, rahatlamışsındır :) zamanla diğer eksiklikler de tamamlanır hiç dert etme canım

Kendini öyle düşünmesin bence sonuçta orada onu beğenmişsiniz koltuk takımında farklı beğenirsiniz el ele verdikten sonra gerisi önemli değildir bence canım orası sizin eviniz sen ben olmamalı

Kendini öyle düşünmesin bence sonuçta orada onu beğenmişsiniz koltuk takımında farklı beğenirsiniz el ele verdikten sonra gerisi önemli değildir bence canım orası sizin eviniz sen ben olmamalı
aynen bende oyle soyledım sonucta bız kapımızı kapaınca o takımlarda vakıt gecırcek olan bızız bgenmedk deseler ne demeseler ne yanı kesınlıkle oyle bısı olmamalı sonucta bız sadece mutfak ve yatak odasını yapıyoruz onlar salonu yemek takımını oturma grbunuda yapıyolar yanı az uz degıl kı

Aynen canım eşit olarak bölündüğünde aynı miktarlar çıkar ki zaten biri fazla yapsın biri az farketmez ki hepsi sizin kimin gücü neye yetiyorsa o olmalı

Aynen canım eşit olarak bölündüğünde aynı miktarlar çıkar ki zaten biri fazla yapsın biri az farketmez ki hepsi sizin kimin gücü neye yetiyorsa o olmalı
aynen oyle dun gece geldım ben karsıladı benı konustuk bunları dedım bızım aılelerımız sadece maddı yardımı yapıyo bız begenıyoruz onlar alıyo yanı senın alcaklarını da toplayınca bızımkınden daha fazla edıyo bıtanem neden sorun oluyo kı bu dedım ben sen degılız bızız artık bı aıleyız dedım

İyi demişsin canım olur öyle arada böyle şeyler önemli olan anlayışla sabırla çözmek takmayın kafanıza evlilik öncesi yıpranmak iyi değil yeni bir hayata başlıyoruz sonuçta oldukça kişiler kendini kasmadan yıpratmadan adım atmalı

aynen kuzum cok haklısın gercekten bakalım duzelır ınsaallah :)

Canım, Rabbimden herşeyi hayırlısı istemek lazım, senin içinde demek ki hayırlısı buymuş. Allah'tan olanları önceden öğrendik çok şükür, evlendikten sonra olsaydı Allah muhafaza çok daha sıkıntılı bir süreç yaşardın. Gerçekten verilmiş sadakan varmış ama sen yinede sadaka vermeyi ihmal etme. Belaları, musibetleri def eder Allah izni ve inayetiyle.
İçinin rahat olmasına gerçekten çok sevindim. Ailen yanında, en büyük destekçin olmuşlar ne güzel, öyle anne babayı başta taç etmek lazım. Çnkü karşı çıkarak evlendiğinden sonra sorunları ailene anlattığında bazı anne-baba bana mı sordun evlenirken diyor.
Bu tarz şeyler bizim için şefkat tokatı gibi bir nevi. Bende aileye karşı geldim, şefkat tokatları yedim ondan diyorum :)
Rabbim sana daha güzel, hayırlı kapılar açsın. Allah korkusu olan, vicdanlı, merhametli, sadık, anlayışlı eş nasip etsin :)

Ben de mayıstaaayıımmmmm Yaşasın bahar gelini olmak

Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı uğurlu olsun seninde :)

Evet canım teşekkür ederim. Senin takımın da hayrlı olsun. :)

Canım ben daha sipariş edemedim babamı götürecem ama istemeyecek biliyorum

Canım ayrıca neden gelinlik giymiyorsun ki :/

bende gelinliğimi aldım sonunda kızlarr provaya gidince fotoğrafları paylaşıcam sizinle

Hayılrı olsun canım, bende senin gibi provalarda çekerim demiştim ama 2. prova oldu gelinliğine dantel geçirilmedi daha umarım seninki böyle olmaz :)

Haftasonu Eminönü'ne gittik biz de eksiklerin çoğunu tamamladık. Kına gecesi abiye elbisemi aldım. Bundan sonrası teferruat :) Ben baya kolayladım sanırım kızlar. Gelin ayakkabım hazır olunca gelinliğin etek boyu kesilecek. Kına elbiseme ayakkabı lazım :) Sonra elbisenin etek boyu alınacak :)

tabi evi hallettin geziyon :) ne mutlu sana ben kına elbisemi alalı oldu baya ama ayakkabı yok henüz ona göre boyunu aldırcam ben de beklyiroum :) kına ıvır zıvırlarını ben de eminönü'nden hallettim tek günde bitti, hatta gelin çiçeğimi de aldım buket olarak değil parça parça görümcem sağolsun o buket yapacak süslicek, eli çok yatkın Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…