- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.621
Bak canım hallediliyor dediğim gibi yeter ki maddiyat olsun güle güle kullanvalla guzeldı baya bısıler aldık eksıkler var ama onlarda tamamlanır sanırım gelın ortulerım nevresımlerım tabaklar elektrıklı aletlerın bırazı alındı ufak tefeklerle gunluk yemek takımı ve catal kasıklar kaldı ıc camasırlarını falanda aldık baya :)
evet kuzum dun bıraz tartıstık benımkıyle sadece mobılya konusunda bızımkıler yatak odasını alıyolar ya ıyı bısı olsun dedıler 7bınlık bısı begendıler bende begenmıstım ama sımdı benımkı dedı kı sız bu kadar alırsınız benım aldıklarımı begenmıcekler mahcup olucam dedı bende uzuldum falan ama konustuk ıste orası bızım evımız kımın ne dedıgı onemlı degıl bız kapımızı kapatınca dedım ama ne kadar etkılı bılmıyorumBak canım hallediliyor dediğim gibi yeter ki maddiyat olsun güle güle kullan
valla guzeldı baya bısıler aldık eksıkler var ama onlarda tamamlanır sanırım gelın ortulerım nevresımlerım tabaklar elektrıklı aletlerın bırazı alındı ufak tefeklerle gunluk yemek takımı ve catal kasıklar kaldı ıc camasırlarını falanda aldık baya :)
Kendini öyle düşünmesin bence sonuçta orada onu beğenmişsiniz koltuk takımında farklı beğenirsiniz el ele verdikten sonra gerisi önemli değildir bence canım orası sizin eviniz sen ben olmamalıevet kuzum dun bıraz tartıstık benımkıyle sadece mobılya konusunda bızımkıler yatak odasını alıyolar ya ıyı bısı olsun dedıler 7bınlık bısı begendıler bende begenmıstım ama sımdı benımkı dedı kı sız bu kadar alırsınız benım aldıklarımı begenmıcekler mahcup olucam dedı bende uzuldum falan ama konustuk ıste orası bızım evımız kımın ne dedıgı onemlı degıl bız kapımızı kapatınca dedım ama ne kadar etkılı bılmıyorum
aynen bende oyle soyledım sonucta bız kapımızı kapaınca o takımlarda vakıt gecırcek olan bızız bgenmedk deseler ne demeseler ne yanı kesınlıkle oyle bısı olmamalı sonucta bız sadece mutfak ve yatak odasını yapıyoruz onlar salonu yemek takımını oturma grbunuda yapıyolar yanı az uz degıl kıKendini öyle düşünmesin bence sonuçta orada onu beğenmişsiniz koltuk takımında farklı beğenirsiniz el ele verdikten sonra gerisi önemli değildir bence canım orası sizin eviniz sen ben olmamalı
Aynen canım eşit olarak bölündüğünde aynı miktarlar çıkar ki zaten biri fazla yapsın biri az farketmez ki hepsi sizin kimin gücü neye yetiyorsa o olmalıaynen bende oyle soyledım sonucta bız kapımızı kapaınca o takımlarda vakıt gecırcek olan bızız bgenmedk deseler ne demeseler ne yanı kesınlıkle oyle bısı olmamalı sonucta bız sadece mutfak ve yatak odasını yapıyoruz onlar salonu yemek takımını oturma grbunuda yapıyolar yanı az uz degıl kı
aynen oyle dun gece geldım ben karsıladı benı konustuk bunları dedım bızım aılelerımız sadece maddı yardımı yapıyo bız begenıyoruz onlar alıyo yanı senın alcaklarını da toplayınca bızımkınden daha fazla edıyo bıtanem neden sorun oluyo kı bu dedım ben sen degılız bızız artık bı aıleyız dedımAynen canım eşit olarak bölündüğünde aynı miktarlar çıkar ki zaten biri fazla yapsın biri az farketmez ki hepsi sizin kimin gücü neye yetiyorsa o olmalı
İyi demişsin canım olur öyle arada böyle şeyler önemli olan anlayışla sabırla çözmek takmayın kafanıza evlilik öncesi yıpranmak iyi değil yeni bir hayata başlıyoruz sonuçta oldukça kişiler kendini kasmadan yıpratmadan adım atmalıaynen oyle dun gece geldım ben karsıladı benı konustuk bunları dedım bızım aılelerımız sadece maddı yardımı yapıyo bız begenıyoruz onlar alıyo yanı senın alcaklarını da toplayınca bızımkınden daha fazla edıyo bıtanem neden sorun oluyo kı bu dedım ben sen degılız bızız artık bı aıleyız dedım
aynen kuzum cok haklısın gercekten bakalım duzelır ınsaallah :)İyi demişsin canım olur öyle arada böyle şeyler önemli olan anlayışla sabırla çözmek takmayın kafanıza evlilik öncesi yıpranmak iyi değil yeni bir hayata başlıyoruz sonuçta oldukça kişiler kendini kasmadan yıpratmadan adım atmalı
Tabi ki düzelecek moralini bozma bakıyımaynen kuzum cok haklısın gercekten bakalım duzelır ınsaallah :)
:)Tabi ki düzelecek moralini bozma bakıyım
valla ınsaallah dedıgın gıbı olur haftasonu ondan ayrı kalınca sankı daha bı ozledım bıraz daha ıyılestım gıbı o da baya ozlemısTabi ki düzelecek moralini bozma bakıyım
Özlem iyidir canım arada kafa dinlemek lazım biraz kafanı boşaltınca yeniden kaldığın yerden devam edebilir insanvalla ınsaallah dedıgın gıbı olur haftasonu ondan ayrı kalınca sankı daha bı ozledım bıraz daha ıyılestım gıbı o da baya ozlemıs
kızlar merhaba hayırlı cumalar .. o kadar muhabbetimiz geçti helalleşmeden ayrılmayayım buradan dedim .. nişanı attım nedeni aldatıldım ( gözümle görerek) .. ve tabiiki benimde bir noktam vardı ve o nokta aldatılmaktı bunu o da biliyordu ama şeytan ya da bilmiyorum her neyse ona uymuş ve iş buraya geldi başta ben ailem sevdiklerim dostlarım hatta hiç tamımadığım x kişiler bile ayrılmam gerektiğini düşündü . Zaten bende bi kere iğrenmiştim ve bunu yapmam gerekiyordu ömür boyu bir şüpheyle yaşamak bana göre değil heleki evlilik güvensiz asla olmazdı. Bizim aramızda sevgi vardı ama saygı yoktu bunu bir kez daha göstermiş oldu saygısı olsaydı yapamazdı zaten.. Hee bir de şunu söylemeliyimki " anne-baba farketmez bunların ısınmadığı kişilerden uzak durmak gerekiyormuş " kulağıma küpe yaptım bunu .. onun için ailemi karşıma almıştım bi gafletti sonradan düzeltmeye çalışmıştım düzelttim de anne baba ne olursa olsun bırakmıyor seni Şükürler olsun Rabbime ki böyle bir aileye sahibim şu an onlar yanımdalar .. Öte yandan nişan attığım için hiç mi hiç üzgün değilim zaten son zamanlarda şafak dolmasın istiyordum sizler sayarken beni korkular basıyordu şu müthiş rahatım ve Rabbimin verdiği güç sayesinde hiç içim acımıyor çnkü ben bu ilşki boyunca ben çok ödün verdim elimden gelen herşeyi yaptım hep önce onu düşündüm ama hata önce kendini düşünmek gerekiyormuş kendi mutluluğunu içim çok rahat o yüzden.. velhasıl kelam sözün sonu hepinize mutluluklar dilerim Rabbim utandırmasın çıktığınız yolda selametle kalın ..
Ben de mayıstaaayıımmmmmYaşasın bahar gelini olmak
Evet canım teşekkür ederim. Senin takımın da hayrlı olsun. :)
bende gelinliğimi aldım sonunda kızlarrprovaya gidince fotoğrafları paylaşıcam sizinle
Çok sevindim canım bir dert daha gitti :)bende gelinliğimi aldım sonunda kızlarrprovaya gidince fotoğrafları paylaşıcam sizinle
hayırlı olsunnn canımmm:)) biraz daha rahatlamışsındr hadi bakalım darısı diğerlerinin başına:))bende gelinliğimi aldım sonunda kızlarrprovaya gidince fotoğrafları paylaşıcam sizinle
Haftasonu Eminönü'ne gittik biz de eksiklerin çoğunu tamamladık. Kına gecesi abiye elbisemi aldım. Bundan sonrası teferruat :) Ben baya kolayladım sanırım kızlar. Gelin ayakkabım hazır olunca gelinliğin etek boyu kesilecek. Kına elbiseme ayakkabı lazım :) Sonra elbisenin etek boyu alınacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?