Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar iyi akşamlar.perde konusundaki tercihleriniz nasıl stor perde düşünen veya yaptıran varmı? Çok kararsızım yardım lütfen.

Lütfen dini yorumlar yapmayınız, yasaktır...

Yasak mı? Sebep?
Ayrıca bana bir soru soruldu ve ben de cevabını gayet açık şekilde açıkladım. Çünkü benim vereceğim cevap, ''dini bir yorum'' gerektiriyordu.
Elbette açıklayacağım, neden saklayayım veya kısaca ''inanç'' deyip kafada soru işareti bırakayım ki?
Burada ahlaksızca yorumlar yapan, fikirler yayan kadınlara ses yok, inancını yazana hemen uyarı geliyor.

Burası eğer bu kadar dar görüşlü bir site ise, zaten işim olmaz. Üyelik iptaliniz var mı bilemiyorum ama, varsa iptal ederim.

Onceki koydugun elbise beyaz gorunuyordu. Bence ekrunun da beyazdan farki yok ve koydugun abiye de gelinlik gibi sadece kabarik degil. Herkesin kendi tercihidir saygi duyarim. Gonlune goresini bulman dilegiyle lakin dini icerikli seyler yazip konumun kapatilmasina neden olabilirsin lutfen yazma biz burda cok sey paylastik aylardir.

Kızlar iyi akşamlar.perde konusundaki tercihleriniz nasıl stor perde düşünen veya yaptıran varmı? Çok kararsızım yardım lütfen.
Ben oturma odama tul ve guneslik, yemek odama zebra stor, yatak odam kurvaze tullerden ve arkasina guneslik mayetinde stor, mutfagima tul ve stor yaptirdim canim :)

Ben oturma odama tul ve guneslik, yemek odama zebra stor, yatak odam kurvaze tullerden ve arkasina guneslik mayetinde stor, mutfagima tul ve stor yaptirdim canim :)
Canım ya cahil demezsen bişey sorcam :) stor perde kullanımında aklıma takılan şu akşam mesela camı açmak istedik stor da bu iş nasıl oluyor ben büromda kullanıyorum stor tamamen yukarı çekmen gerekiyor :) kafam karmakarışık yani

canım cevaplıyım hemen pencereye bir bütün olarak yaptırırsan perdeyi tamamen açman gerekir hani eviniz müsait değilse her çerçeveye ayrı yaptırırsın böylesi senin için daha bi kolay olur :))

Benim annemin evinde de var camlarimiz yukaridan da aciliyo o zaman storu kaldirmana gerek kalmiyor. Oteki turluyse acmak gerek tabi :))) Cahillik degil canim estagfurullah.

iyi akşmlr cnm benim tüm evim zebra hangi konuda kararsızsın elimden geldiğince yardımcı olmaya calişirim canım:))

Perde diyince bende de akan sular durdu ☺ peki bisey merak ediyorum Aslnda iki sey birincisi ne kadara mal oldu tum ev ikinciside ne kadar zamanda geldi perdelerin ???

canım ben porselen makyaj yaptırcam içinde varmış makyajın benim kirpiklerim zaten çok uzun ne gerek var dedim ama:)) bilemdim bakcam artık güzel durursa takmayı düşünüyorum :))

Ayrica sizinle kendi yaptgm kina aynalarimi paylasmak istiorum:) elim yatkin oldugu icin yapmaM cok uzun surmedi ☺☺
ayy canım bunlar çok tatlı ya:)) ellerine sağlık:)) bu aynalar ne işe yarıyor canım ya bilmiyorum adetten flnmı sizin orda:))

ayy canım bunlar çok tatlı ya:)) ellerine sağlık:)) bu aynalar ne işe yarıyor canım ya bilmiyorum adetten flnmı sizin orda:))
Canim cok sagoll :) adet fln diil ben insanlarda benden hatira kalsin istedim minik aynalar cantalarina atsinlar die ☺☺☺

Bu arada takma kirpik oneririm cunki cok hos duruo kalitelide al bence uydurugu tahris edebilio gozunu en azinda kaliteli olani rahatta ettirir seni ☺

Bu arada mutfak dolaplarini herkes yerlestrdi mi ??? Bide perde ne kadar zaman da geldi
cnm yok yerleştrmedim daha mutfak dolaplarım yeni takıldı daha(vala canm perdecine bağlı ben verdim siparişi bi kaç hafta oldu ama sipariş bu hafta cekilcek :)) bilemyrm bu yüzden ne kadar zamanda gelir:))

Bu arada takma kirpik oneririm cunki cok hos duruo kalitelide al bence uydurugu tahris edebilio gozunu en azinda kaliteli olani rahatta ettirir seni ☺
evet cnm hoş durursa kullanmayı düşünyrm:)) ama kirpiklerim normaldede çok uzun ve kıvrık abartışlı olurmu bilemyyrm :))

Canım nişanlım ısrarla soruyor yaz akşamında camı açmak istersek nasıl olacak diye :) bende bi türlü cevap veremiyorum:)
canım mesela iki kanat olursa ayrı ayrı yaptırırsın hepsini açmak zorunda kalmazsın:)) ama tek bi kanatda olsa sonuna kadar yukarı çekmek zorundasın:))böyle yaptırırsan evin içi tamamen açıkta gbi durmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…