- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.661
Lütfen dini yorumlar yapmayınız, yasaktır...
Onceki koydugun elbise beyaz gorunuyordu. Bence ekrunun da beyazdan farki yok ve koydugun abiye de gelinlik gibi sadece kabarik degil. Herkesin kendi tercihidir saygi duyarim. Gonlune goresini bulman dilegiyle lakin dini icerikli seyler yazip konumun kapatilmasina neden olabilirsin lutfen yazma biz burda cok sey paylastik aylardir.Beyaz tercihim değil zaten, o attığım elbisenin rengi beyaz değilmiş, ekru'ymuş. Ekru da ne tam beyaz, ne de tam kremdir. İkisinin ortası birşey. He bir de bu konuda zannın ortadan kalksın diye ilk açtığım konuyu sana gondereyim, orada aradığım renkleri yazmıştım, bakabilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelinlige-alternatif-elbise-ariyorummm.805932/ Bak orada hangi renkleri saymışım. Bu elbisenin modelini beğendim, rengi de gelinlik beyazı olmadığı için almayı düşünmüştüm. :)
Ben oturma odama tul ve guneslik, yemek odama zebra stor, yatak odam kurvaze tullerden ve arkasina guneslik mayetinde stor, mutfagima tul ve stor yaptirdim canim :)Kızlar iyi akşamlar.perde konusundaki tercihleriniz nasıl stor perde düşünen veya yaptıran varmı? Çok kararsızım yardım lütfen.
Canım ya cahil demezsen bişey sorcam :) stor perde kullanımında aklıma takılan şu akşam mesela camı açmak istedik stor da bu iş nasıl oluyor ben büromda kullanıyorum stor tamamen yukarı çekmen gerekiyor :) kafam karmakarışık yaniBen oturma odama tul ve guneslik, yemek odama zebra stor, yatak odam kurvaze tullerden ve arkasina guneslik mayetinde stor, mutfagima tul ve stor yaptirdim canim :)
canım cevaplıyım hemen pencereye bir bütün olarak yaptırırsan perdeyi tamamen açman gerekir hani eviniz müsait değilse her çerçeveye ayrı yaptırırsın böylesi senin için daha bi kolay olur :))Canım ya cahil demezsen bişey sorcam :) stor perde kullanımında aklıma takılan şu akşam mesela camı açmak istedik stor da bu iş nasıl oluyor ben büromda kullanıyorum stor tamamen yukarı çekmen gerekiyor :) kafam karmakarışık yani
Benim annemin evinde de var camlarimiz yukaridan da aciliyo o zaman storu kaldirmana gerek kalmiyor. Oteki turluyse acmak gerek tabi :))) Cahillik degil canim estagfurullah.Canım ya cahil demezsen bişey sorcam :) stor perde kullanımında aklıma takılan şu akşam mesela camı açmak istedik stor da bu iş nasıl oluyor ben büromda kullanıyorum stor tamamen yukarı çekmen gerekiyor :) kafam karmakarışık yani
iyi akşmlr cnm benim tüm evim zebra hangi konuda kararsızsın elimden geldiğince yardımcı olmaya calişirim canım:))Kızlar iyi akşamlar.perde konusundaki tercihleriniz nasıl stor perde düşünen veya yaptıran varmı? Çok kararsızım yardım lütfen.
Perde diyince bende de akan sular durdu ☺ peki bisey merak ediyorum Aslnda iki sey birincisi ne kadara mal oldu tum ev ikinciside ne kadar zamanda geldi perdelerin ???Ben oturma odama tul ve guneslik, yemek odama zebra stor, yatak odam kurvaze tullerden ve arkasina guneslik mayetinde stor, mutfagima tul ve stor yaptirdim canim :)
canım ben porselen makyaj yaptırcam içinde varmış makyajın benim kirpiklerim zaten çok uzun ne gerek var dedim ama:)) bilemdim bakcam artık güzel durursa takmayı düşünüyorum :))kızlaar bi gelip bi kayboluyorum kızmayın bana :) davetiyeyi resimlerimizi karikatür şeklinde yaptırıcaz galiba. nikah şekerinde de bisikletli gelin damat figürü önde olan arkasında da lavanta kesesi olan bişi yaptıracaz. zaten 50 adet olacağı için biraz özendim buna :)
diğer yandan ben geçen gün iş yeri ile ilgili olan durumu söylemiştim ya paramın bir kısmını gönderdi kızlar. bakalım kalanını alabilecek miyim bilmiyorum.
ev arıyoruz ama bulamadık. istediğimiz semtte hep eski evler var. bi tane bulmuştuk çok güzeldi ama gidip bakamadığımız için tutulmuş. kısmet değilmiş napalım. diğer yandan cumartesi günü son provam var gelinliği iki haftaya alıcam kısmetse. damatlığımızı yaka kaplaması için verdik perşembe hazır.
eksik olan o kadar çok şey var ki... ve azalan bir zaman... yetişir mi? :)
bişey sorucam. takma kirpik kullanacak olan var mı? ne önerirsiniz? sadece düğün günü takıcam Mac düşünüyorum ama pahalı ya. 40 tl vermeye değer mi sizce sadece düğün için?
kızlar nikah şekeri bunu beğendik ama gelin damat figürü değişecek sadece. nasıl sizce? nikah şapkamı da ekleyim bakın :) ben nostalji olsun diye annemin gelin eldivenlerini takıcam onları da ekliyorum. nikahta bide bu şapka haricinde papatya tacı takıcam resim çekinirken. nikah salonumuz çok güzel bahçesi var kocaman güzel olacak ama yağmur yağmaz inşallah :)Eki Görüntüle 1474894 Eki Görüntüle 1474896 Eki Görüntüle 1474900 Eki Görüntüle 1474916 Eki Görüntüle 1474916 Eki Görüntüle 1474912 Eki Görüntüle 1474915
ayy canım bunlar çok tatlı ya:)) ellerine sağlık:)) bu aynalar ne işe yarıyor canım ya bilmiyorum adetten flnmı sizin orda:))Ayrica sizinle kendi yaptgm kina aynalarimi paylasmak istiorum:) elim yatkin oldugu icin yapmaM cok uzun surmedi ☺☺
Canim cok sagoll :) adet fln diil ben insanlarda benden hatira kalsin istedim minik aynalar cantalarina atsinlar die ☺☺☺ayy canım bunlar çok tatlı ya:)) ellerine sağlık:)) bu aynalar ne işe yarıyor canım ya bilmiyorum adetten flnmı sizin orda:))
Canım nişanlım ısrarla soruyor yaz akşamında camı açmak istersek nasıl olacak diye :) bende bi türlü cevap veremiyorum:)iyi akşmlr cnm benim tüm evim zebra hangi konuda kararsızsın elimden geldiğince yardımcı olmaya calişirim canım:))
Bu arada takma kirpik oneririm cunki cok hos duruo kalitelide al bence uydurugu tahris edebilio gozunu en azinda kaliteli olani rahatta ettirir seni ☺ayy canım bunlar çok tatlı ya:)) ellerine sağlık:)) bu aynalar ne işe yarıyor canım ya bilmiyorum adetten flnmı sizin orda:))
cnm yok yerleştrmedim daha mutfak dolaplarım yeni takıldı dahaBu arada mutfak dolaplarini herkes yerlestrdi mi ??? Bide perde ne kadar zaman da geldi
evet cnm hoş durursa kullanmayı düşünyrm:)) ama kirpiklerim normaldede çok uzun ve kıvrık abartışlı olurmu bilemyyrm :))Bu arada takma kirpik oneririm cunki cok hos duruo kalitelide al bence uydurugu tahris edebilio gozunu en azinda kaliteli olani rahatta ettirir seni ☺
canım mesela iki kanat olursa ayrı ayrı yaptırırsın hepsini açmak zorunda kalmazsın:)) ama tek bi kanatda olsa sonuna kadar yukarı çekmek zorundasın:))böyle yaptırırsan evin içi tamamen açıkta gbi durmaz:))Canım nişanlım ısrarla soruyor yaz akşamında camı açmak istersek nasıl olacak diye :) bende bi türlü cevap veremiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?