Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canim cok sagoll :) adet fln diil ben insanlarda benden hatira kalsin istedim minik aynalar cantalarina atsinlar die ☺☺☺
anladım canım güzel düşünmüşsün el becerinde var maşallah:)) ben hayattta uğraşamazdım:)) hemen sıkılırım yaa:))

Ben yine tek bir odayı Stor düşüneyim o zaman :)

canım kiracımısın ev kendinizinse çokta sorun etmeye grek yok :))
Ev kendimizin olacak inşallah cnm. Tapuda bi sorun oldu çözülürse hayırlısıyla bizim ve gecikiyoruz bu nedenle şimdiden herşeyi planlayıp vakit kaybetmeyim diyorum bakalım nasıl yetişecek

Günaydın millet :))) bugün evime gidip bakicaz nereye neler alalım karar vericez gerçi arkadaşımdan evin her köşesini biliyorum :)))

2500 tl :) 2 haftaya da geldi :)
gunaydiinn☺canim kina aynalarimi toptanci buldum bizim burda adanadym ben ordan aldm ☺saniyorsam sen istanbuldasin orda cok daha ucuzunu ve cesitini bulursun ☺ disardan bitms halini sordum 2.5 dan asagi soyleyen olmadi benimki 1.25 e fln mal oldu tanesi malzemeleriyle beraber ☺

Ev kendimizin olacak inşallah cnm. Tapuda bi sorun oldu çözülürse hayırlısıyla bizim ve gecikiyoruz bu nedenle şimdiden herşeyi planlayıp vakit kaybetmeyim diyorum bakalım nasıl yetişecek
canım iyi çok sevindim hayırlı olsun:)) bende aynı dertten muzdaribim bizimde zar zor yetişecek şurda düğünüme bir aydan az kaldı ama ev hala bitmedi(

canım ozaman yaptır vbence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…