- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.681
anladım canım güzel düşünmüşsün el becerinde var maşallah:)) ben hayattta uğraşamazdım:)) hemen sıkılırım yaa:))Canim cok sagoll :) adet fln diil ben insanlarda benden hatira kalsin istedim minik aynalar cantalarina atsinlar die ☺☺☺
Ben yine tek bir odayı Stor düşüneyim o zaman :)canım mesela iki kanat olursa ayrı ayrı yaptırırsın hepsini açmak zorunda kalmazsın:)) ama tek bi kanatda olsa sonuna kadar yukarı çekmek zorundasın:))böyle yaptırırsan evin içi tamamen açıkta gbi durmaz:))
canım kiracımısın ev kendinizinse çokta sorun etmeye grek yok :))Ben yine tek bir odayı Stor düşüneyim o zaman :)
aslında böyle olunca tül perdeden çokta bi farkı olmuyor tüldede açıyosun okadar yani:))Ben yine tek bir odayı Stor düşüneyim o zaman :)
Ev kendimizin olacak inşallah cnm. Tapuda bi sorun oldu çözülürse hayırlısıyla bizim ve gecikiyoruz bu nedenle şimdiden herşeyi planlayıp vakit kaybetmeyim diyorum bakalım nasıl yetişecekcanım kiracımısın ev kendinizinse çokta sorun etmeye grek yok :))
2500 tl :) 2 haftaya da geldi :)Perde diyince bende de akan sular durdu ☺ peki bisey merak ediyorum Aslnda iki sey birincisi ne kadara mal oldu tum ev ikinciside ne kadar zamanda geldi perdelerin ???
Aynaları ne kadara aldın canım ve nereden aldın? Uygunsa ben de kendim yapmak istiyorum.Ayrica sizinle kendi yaptgm kina aynalarimi paylasmak istiorum:) elim yatkin oldugu icin yapmaM cok uzun surmedi ☺☺
Ben yerleştirdim :)Bu arada mutfak dolaplarini herkes yerlestrdi mi ??? Bide perde ne kadar zaman da geldi
Günaydınnn :)Kizlar gunaydiinnn ☺☺
Günaydın canım süreç hızlanıyor yaşasın :)Günaydın millet :))) bugün evime gidip bakicaz nereye neler alalım karar vericez gerçi arkadaşımdan evin her köşesini biliyorum :)))
gunaydiinn☺canim kina aynalarimi toptanci buldum bizim burda adanadym ben ordan aldm ☺saniyorsam sen istanbuldasin orda cok daha ucuzunu ve cesitini bulursun ☺ disardan bitms halini sordum 2.5 dan asagi soyleyen olmadi benimki 1.25 e fln mal oldu tanesi malzemeleriyle beraber ☺2500 tl :) 2 haftaya da geldi :)
Eveeet sonundaGünaydınnn :)
Günaydın canım süreç hızlanıyor yaşasın :)
canım iyi çok sevindim hayırlı olsun:)) bende aynı dertten muzdaribim bizimde zar zor yetişecek şurda düğünüme bir aydan az kaldı ama ev hala bitmediEv kendimizin olacak inşallah cnm. Tapuda bi sorun oldu çözülürse hayırlısıyla bizim ve gecikiyoruz bu nedenle şimdiden herşeyi planlayıp vakit kaybetmeyim diyorum bakalım nasıl yetişecek
günayydınnn canımmmmm:))Günaydın millet :))) bugün evime gidip bakicaz nereye neler alalım karar vericez gerçi arkadaşımdan evin her köşesini biliyorum :)))
günayydınnn canım :))))Kizlar gunaydiinnn ☺☺
canım ozaman yaptır vbence:))Ev kendimizin olacak inşallah cnm. Tapuda bi sorun oldu çözülürse hayırlısıyla bizim ve gecikiyoruz bu nedenle şimdiden herşeyi planlayıp vakit kaybetmeyim diyorum bakalım nasıl yetişecek
hayırlı olsun canımm perdelerinnn iyi günlerde kullannn :)))2500 tl :) 2 haftaya da geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?