Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

herkese günaydınnnn :))))))))bugün güne erken başladımmm kızlarrrr:))))

ama bunlar çok güzel yaaa, bende şapka eldiven istiyom valla aklımda yoktu sen aklıma soktun :)
iş çok ama sıkıntı yapma herşey olur, düğünden sonra ev işleri tamamlanır ben orasını çok sıkıntı yapmıyorum sadece düğün ve kına beni korkutuyor. cnkü bi kere olacak eksiksiz olsun istiyorum. Sende böyle düşünebilirsin
Nikah şekerinde çok güzelmiş canım, ama o figur biraz demode onu değiştirmeniz iyi olur tabiki de.
Gelin olurken kiprik şart makyajı kiprik gösterir. Bende mactan alıcam kipriklerimi valla makyaja acımayacam, zaten bir kere kullanmıyorsun eğer temiz kullanırsan 3-4 kez kullanabiliyorsun :)

Canım anlıyorum seni tercih meselesi tabiki de, ama bence niyet her şeyden önce gelir diye düşünüyorum.

Ayrica sizinle kendi yaptgm kina aynalarimi paylasmak istiorum:) elim yatkin oldugu icin yapmaM cok uzun surmedi ☺☺

ama bunlar çok cici bide kendim yaptım diyorsun bu ayların ham halini nerden aldın canım?? bende kına tepsini kendim yapmaya başladım bitirdiğimde sizinle paylaşıcam inşallah :))

ama bunlar çok cici bide kendim yaptım diyorsun bu ayların ham halini nerden aldın canım?? bende kına tepsini kendim yapmaya başladım bitirdiğimde sizinle paylaşıcam inşallah :))
Cnm toptancilardan buldum adanada istanbulda bolca vardr bunlarda eger istanbulda yasiosan ☺☺☺ tabikide paylas ☺ valla ben artk satisina da gecicem bakalm guzel bi sektor ☺ ayrica kina gecesinde bindallidan once kirmizi balik bi elbise giyinicem onda da takmak icin cicekte tac yaptm az kaldi bitmesine onuda paylasirim sizle ☺☺

Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm

ayy al valla çok tatlı oluyor yaa. benim hep hevesim vardı. saçlarım konusunda kararsızım biraz. yandan dağınık bir topuz iyi gidermi ki? aslında haklısın yaa bir kere alınacak sonuçta. tmm o zaman ben de öyle yapayım Mac alayım :) teşekkür ettim kuzummmm :*

Eldivenlerine ve sapkana bayildim canim. Gule gule kullan :) Davetiye fikriniz de cok cici :) Paranin birazini da olsa alabilmene cok sevindim :) Daha sik gel ozluyoruz.

kuzucummm teşekkür ederim canımmm <3 fırsat buldukça gelicem. dua edin yarın bi tane eve bakmaya gidicez. inşallah olur. kirası pahalı ama bakalım.... :/

Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm

ben uzun yaptırıyorum canım. 1,5 mt olacak. aslında çokta uzun değil galiba :)

hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...

hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
Yaklasik bir haftadir gezmedgm perdeci kalmadi o yuzden hemen cvp vermek istedim ☺☺☺ cnm oncelikle mobilyanin tarzi senin tarzin cok onemli benim herseyim country ingiliz tarzi cicekli beyaz eskitme fln o yuzden perdelerde hep sadelik istedim.mesela salonumda 3lu koltugum cicekli oldgu icin perdelerde fonu tulden istedim ki soft olsun marka hic bakmadm zaten hepsi birbirinin aynisi.Benim evim bati oldugu icinve buralar sicak oldgu icin zebra perde onermediler erir diye.. bence sen netten dekarasyonlara bak cnki bir hafta once bende perdenin p sinden anlamiodum :) yine kararsz olursan burdym ☺☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…