- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.721
canım perdeyi bana sorun yaa:))) benim perdem zebra üstüne kruvaze zaten evim evimde bi konu vardı olmazz fln diyolardı ama çokkk sevyrm zebrayıdaa yaa kızlarrr evimin tümü zebra olduuu:)))))hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
evet canım onlar yeni çıktı ama mutfağımın fayansı renkli biraz ben yaptıramıyorum bu yüzden normal olanından pileli beyaz zebra yaptırdımmmm ama sizz düşünebilirsiniz üç boyutlu zebraları:)))Bide mutfak icin stor bakiosan 3 boyutlular var oneririm cok hos ☺☺☺
canım mutafağıma düz pileli zebra diktiriyorum:))hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
off canım nerde oturuyosunki bizim buradan daha sıcak ve neml, bi yer düşünemiyorum yazın:)))Yaklasik bir haftadir gezmedgm perdeci kalmadi o yuzden hemen cvp vermek istedim ☺☺☺ cnm oncelikle mobilyanin tarzi senin tarzin cok onemli benim herseyim country ingiliz tarzi cicekli beyaz eskitme fln o yuzden perdelerde hep sadelik istedim.mesela salonumda 3lu koltugum cicekli oldgu icin perdelerde fonu tulden istedim ki soft olsun marka hic bakmadm zaten hepsi birbirinin aynisi.Benim evim bati oldugu icinve buralar sicak oldgu icin zebra perde onermediler erir diye.. bence sen netten dekarasyonlara bak cnki bir hafta once bende perdenin p sinden anlamiodum :) yine kararsz olursan burdym ☺☺☺☺
evet canım banada öyle dediler çok uzun tercih etmedim bende:)) iki tane duvak kullancam biri üç metre:))Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
iyi gecelerrr canımmm çokkk stresliii yaa:))) ev daha bitmedi önümüzdeki haftaya büyük ihtimal temizliycegzz:))) sen işi yarılamışsın ne güzeelll darısı başımaa :)) ne zormuş bu işlerr yaa doğru söyluyorsunn canımmm:)))Kizlarrr iyi geceler bayadir yoktum. İstanbuldayim coook stresli geciyo eksikler bitmiyo ama para bitiyobeyaz esyalar dahil butun esyalar geldi. Perdeler ve halilarim eksik bu hafta halletcem. Onun haricinde temizligi kendim yapiyorum anam nasil zormus ev bos olunca dahada cok kirleniyormus anliycaginiz yogun ve tempolu bi sekilde gidiyo. Sizler neler yapiyorsunuz
canım salona zebra üstünede kruvaze yaptırdım bide yatak odası böyle olcak:))hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
Canım açılmıyor görülmüyor çok küçük maalesef şık birşeye benzettim ama anlayamadımslmmm kızlarr davetiyeyi hallettik bugün nişanlımlaa nasıll sizce yorumlarınızı bekliyorummm:))Eki Görüntüle 1476289
İnşallah gönlünüze göre olur canım :)kuzucummm teşekkür ederim canımmm <3 fırsat buldukça gelicem. dua edin yarın bi tane eve bakmaya gidicez. inşallah olur. kirası pahalı ama bakalım.... :/
Canım markasını bilmiyorum eşimin amcası perdeci ona yaptırdık. Salon için tül, fon ve güneşlik, yatak odası için iki farklı tülden oluşan kruvaze model ve güneşlik olarak kullanılacak stor perde, yemek odası için zebra stor, mutfak için cama geçirilen tül ve güneşlik için kullanılacak stor perde tercih ettim. Resimlerini çekmedim canım.ayyy ben de bunu size danışacam. daha ev tutulmadığı için sıra gelmedi amahangi marka ve model tercih ettin kuzu? mor vardır içinde sanırım :) bana resim attıysan linki atabilir misin rica etsem?
Benim de uzun duvağım ama gelinliğimi geçmiyor :)Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
tesekkr edrim cnm evet güzell içime baya bi sinid şöyle anlatim ferman şeklinde yuvarlanıp kartonuna koyuluyor:))Canım açılmıyor görülmüyor çok küçük maalesef şık birşeye benzettim ama anlayamadımOlsun sizin içinize sinmiş zaten hayırlı olsun
Evet biliyorum öyle modelleri canım saklaması da kolay hayır olsun tekrardantesekkr edrim cnm evet güzell içime baya bi sinid şöyle anlatim ferman şeklinde yuvarlanıp kartonuna koyuluyor:))
Evet biliyorum öyle modelleri canım saklaması da kolay hayır olsun tekrardan
Evet biliyorum öyle modelleri canım saklaması da kolay hayır olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?