Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlarrr iyi geceler bayadir yoktum. İstanbuldayim coook stresli geciyo eksikler bitmiyo ama para bitiyo beyaz esyalar dahil butun esyalar geldi. Perdeler ve halilarim eksik bu hafta halletcem. Onun haricinde temizligi kendim yapiyorum anam nasil zormus ev bos olunca dahada cok kirleniyormus anliycaginiz yogun ve tempolu bi sekilde gidiyo. Sizler neler yapiyorsunuz

hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
canım perdeyi bana sorun yaa:))) benim perdem zebra üstüne kruvaze zaten evim evimde bi konu vardı olmazz fln diyolardı ama çokkk sevyrm zebrayıdaa yaa kızlarrr evimin tümü zebra olduuu:)))))

Bide mutfak icin stor bakiosan 3 boyutlular var oneririm cok hos ☺☺☺
evet canım onlar yeni çıktı ama mutfağımın fayansı renkli biraz ben yaptıramıyorum bu yüzden normal olanından pileli beyaz zebra yaptırdımmmm ama sizz düşünebilirsiniz üç boyutlu zebraları:)))

hemen bi atlayım ben olaya. :) nasıl bişey diktiriyorsunuz kızlar yaaa? ben sadece mutfağa cicili bicili stor perde istiyorum. ama salona falan nasıl olur ne olur bilmiyorum. hiçbir fikrim yok...
canım mutafağıma düz pileli zebra diktiriyorum:))

off ya büyük halini bulamıyorum davetiyenin görülebiliyormu bilemyrm kızlar nasıl sizce idaree edin artık birazcıkkk bulunca atarım büyük halini:)))

off canım nerde oturuyosunki bizim buradan daha sıcak ve neml, bi yer düşünemiyorum yazın:)))

Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
evet canım banada öyle dediler çok uzun tercih etmedim bende:)) iki tane duvak kullancam biri üç metre:))

iyi gecelerrr canımmm çokkk stresliii yaa:))) ev daha bitmedi önümüzdeki haftaya büyük ihtimal temizliycegzz:))) sen işi yarılamışsın ne güzeelll darısı başımaa :)) ne zormuş bu işlerr yaa doğru söyluyorsunn canımmm:)))

canım salona zebra üstünede kruvaze yaptırdım bide yatak odası böyle olcak:))

kuzucummm teşekkür ederim canımmm <3 fırsat buldukça gelicem. dua edin yarın bi tane eve bakmaya gidicez. inşallah olur. kirası pahalı ama bakalım.... :/
İnşallah gönlünüze göre olur canım :)
ayyy ben de bunu size danışacam. daha ev tutulmadığı için sıra gelmedi ama hangi marka ve model tercih ettin kuzu? mor vardır içinde sanırım :) bana resim attıysan linki atabilir misin rica etsem?
Canım markasını bilmiyorum eşimin amcası perdeci ona yaptırdık. Salon için tül, fon ve güneşlik, yatak odası için iki farklı tülden oluşan kruvaze model ve güneşlik olarak kullanılacak stor perde, yemek odası için zebra stor, mutfak için cama geçirilen tül ve güneşlik için kullanılacak stor perde tercih ettim. Resimlerini çekmedim canım.

Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
Benim de uzun duvağım ama gelinliğimi geçmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…