- 13 Ekim 2014
- 182
- 80
- 53
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.741
sulu annem kullandı daha doğrusu kullanamadı. ufak bir yeri süpürcen suyu doldur süpür suyu boşalt yıka. birde devrilmez diyorlar ama devriliyor. sürekli koku yapıyor. annemin 3 aylık süpürgesi varken gidip yenisi aldık. ben samsung eclipse aldım. küçük ve güçlü işimi görür.Kizlaarr acil bse sorucam .. birazdan elektrk supurgesi almaya gdicem ama hic bse bilmiorum ne alinir die!! Siz hangi marka hangi modelleri tercih ettiniz ? Su hazneli olanlari onerirmsiniz ?? Bu arada GUNAYDIN ve iyiki varsnz ben baya alistim buraya ya ☺☺☺☺
Dyson aldım ben. Açtık bile evi temizlerken çok beğendim. Biraz tuzlu ama harika bir süpürge bende gördükten sonra kayınvalidem de almak istiyorKizlaarr acil bse sorucam .. birazdan elektrk supurgesi almaya gdicem ama hic bse bilmiorum ne alinir die!! Siz hangi marka hangi modelleri tercih ettiniz ? Su hazneli olanlari onerirmsiniz ?? Bu arada GUNAYDIN ve iyiki varsnz ben baya alistim buraya ya ☺☺☺☺
canım philips aldım çok güzel evdede kullanyrz tavsiye ederim çok güzelll:)))Kizlaarr acil bse sorucam .. birazdan elektrk supurgesi almaya gdicem ama hic bse bilmiorum ne alinir die!! Siz hangi marka hangi modelleri tercih ettiniz ? Su hazneli olanlari onerirmsiniz ?? Bu arada GUNAYDIN ve iyiki varsnz ben baya alistim buraya ya ☺☺☺☺
Yaklasik bir haftadir gezmedgm perdeci kalmadi o yuzden hemen cvp vermek istedim ☺☺☺ cnm oncelikle mobilyanin tarzi senin tarzin cok onemli benim herseyim country ingiliz tarzi cicekli beyaz eskitme fln o yuzden perdelerde hep sadelik istedim.mesela salonumda 3lu koltugum cicekli oldgu icin perdelerde fonu tulden istedim ki soft olsun marka hic bakmadm zaten hepsi birbirinin aynisi.Benim evim bati oldugu icinve buralar sicak oldgu icin zebra perde onermediler erir diye.. bence sen netten dekarasyonlara bak cnki bir hafta once bende perdenin p sinden anlamiodum :) yine kararsz olursan burdym ☺☺☺☺
Kizlar sagolun peki arcelik duydunuz mu hic .philips ve arcelik arasindayim suan
Kizlar sagolun peki arcelik duydunuz mu hic .philips ve arcelik arasindayim suan
off ya büyük halini bulamıyorum davetiyenin görülebiliyormu bilemyrmkızlar nasıl sizce idaree edin artık birazcıkkk bulunca atarım büyük halini:)))
canım ben aldım çok memnunum yani eve almıştık kendinden temizliyor inş bulursun kampanyalı fiyatını şiddetle tavsiye ederim bvende:)selam merve :) kesinlikle philips öneririm. çok araştırdım ben. en çok tercih edilen model 9225 ve 9205. aralarındaki tek fark 9225 kendinden temizliyor hazneyi. sanırım ben de 9225 alıcam... kampaya yakalarsam..
tesekkr ederim ama rengi krem canım ya siyah beya dğl :)))syah beyaz sanırım rengi. bence asil duruyor..
canımmm sakın arcelik tercih etme elktrk süpürgesinde :)) bizim vardı hiç kullananmadıkk philips bütün modellleri güzel evimizdede var ceyizimede aldım tavsiye ederim çok memnun kalırsın:))Kizlaarr acil bse sorucam .. birazdan elektrk supurgesi almaya gdicem ama hic bse bilmiorum ne alinir die!! Siz hangi marka hangi modelleri tercih ettiniz ? Su hazneli olanlari onerirmsiniz ?? Bu arada GUNAYDIN ve iyiki varsnz ben baya alistim buraya ya ☺☺☺☺
Canimm benim cok sagol bakicam philipse :)))canımmm sakın arcelik tercih etme elktrk süpürgesinde :)) bizim vardı hiç kullananmadıkk philips bütün modellleri güzel evimizdede var ceyizimede aldım tavsiye ederim çok memnun kalırsın:))
Tesekkur ederim tatlim bakicam kesin ☺selam merve :) kesinlikle philips öneririm. çok araştırdım ben. en çok tercih edilen model 9225 ve 9205. aralarındaki tek fark 9225 kendinden temizliyor hazneyi. sanırım ben de 9225 alıcam... kampaya yakalarsam..
Nişanlının ailesi yardım etmiyorsa ne senin ne de nişanlının elinden bir şey gelmez. Böyle davranacaklarsa baştan istemeye geldiklerinde vermeyeceklerdi. Sana bu kadar laf söylüyorlarsa ben senin yerinde olsam kendi ailemin de yardımını kabul etmezdim. Her şeyi nişanlımla yapardım kimsenin ağzına da laf vermezdim kendi ailem bile olsa. Al karşına konuş. Bu durumda yapılacak bir şey yok böyle yaparak sadece beni üzüyorsunuz de.Kizlar herkese ii geceler ☺
garip seyler yasiorum ve nasil yorumlucam nasil ders ckaricam ya da ne yapmam gerekio bilmiorum .... simdi benim kaynanam yok kayinbabamda yok gbi bse bambaska bi yerde yasio nişanlimi bile evlatliktan reddetti ancak benim ailem her olayda laf ediolar.nişanlimimi sevmiosunuz diorum yok diolar o zmn ne benden ne istiosunuz diorum ee iste bizim dunurumuz yok biz cok kotu hissedioruz diolar.ama bundan en cok benim etkilendigimi anlamiolar ve surekli Kiz tarafi bunu Yapar biz yaptik erkek tarafida bunu yapsin ama taksitle almayin sonra sen oduceksin ama o taraf para versin diolar ama diger taraf die bse yok cok caresizim ne istediklerini bilmiorum yanlis mi yapiorum onuda bilmiorum nisanlimin yaninda gulluk gulistanlik hayat benimle kaldiklarinda basimin etini yiyolar son 1 ayim kalms evde huzurum yok
canim gunaydin ☺ valla bende soyledim boyle sadece beni yipratiosunuz dedim ama kabullenmiolar inan cok yipraniorumNişanlının ailesi yardım etmiyorsa ne senin ne de nişanlının elinden bir şey gelmez. Böyle davranacaklarsa baştan istemeye geldiklerinde vermeyeceklerdi. Sana bu kadar laf söylüyorlarsa ben senin yerinde olsam kendi ailemin de yardımını kabul etmezdim. Her şeyi nişanlımla yapardım kimsenin ağzına da laf vermezdim kendi ailem bile olsa. Al karşına konuş. Bu durumda yapılacak bir şey yok böyle yaparak sadece beni üzüyorsunuz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?