Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bana nişanlım bizde nişanda takı olmaz dedi (eğer gelin alınıyorsa! çünkü altınlar kızda kalır ya), ben de bizde oluyor dedim, hem ailem de çok istekliydi öyle yaptık, ve onların tarafından da takan oldu baya. bizim hiç öyle laf söyleyecek yakın yok etrafta ben biraz mesafeli bir insanım, ailem hariç hazırlıklarımızı vs bilen yoktur :) ama malzeme olduğu kesin. bohça olayını ben gereksiz buluyorum gerçekten, kayınvalidem istesem yapardı ondan şüphem yok ben de istemiyordum isabet oldu :) biz de ne gerekiyorsa her şeyi kendimiz aldık, kendimiz ödedik, en güzeli. hem nişan hem nikah takı setini nişanlım ödedi mesela, ben de annemlerin takacağı saati aldım, madem öyle annemler niye para versin ki? ben nişanda taktım saat, nikahta annemler takacak, utanırlar belki dicem de hiç sanmıyorum kayınvalidene koptum yaaa onlar da çok benziyor benimki de beni dışarı çıkaran yok ki vs diyor hep gerçi doğru o da ama istese götüren kimse olmaz mı sanki, laf işte.

Kizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
arkadaşım da upuzun almıştı ama hiç rahat etmedi oynarken problem oluyor basan, çeken vs..hep koluna dolamak zorunda kaldı. ben de çok seviyorum ama bu durumdan dolayı orta tercih ettim. belin altına kadar filan geliyo benimki

Ben de istiyorum desem yaparlardı. Ben de çok gereksiz gördüğüm için istemedim bohça canım aynı düşünüyoruz bu durumda da :)) Damat ve gelin saatlerini de ikimiz aldık biz de Babamlara aldırmadım

Ben de istiyorum desem yaparlardı. Ben de çok gereksiz gördüğüm için istemedim bohça canım aynı düşünüyoruz bu durumda da :)) Damat ve gelin saatlerini de ikimiz aldık biz de Babamlara aldırmadım

acaba ben kendi kendimle mi yazışıyorum diye düşünüyorum artık ya

o senin hoşluğun ne renkti kaftanın? şimdi renk bakacaksın?
Mor- pembeydi. Öncesinde giyeceğim elbiseyi mürdüm alınca aynı olmasın dedim. Mor ve tonlarından vazgeçemiyorum. Yeşil olabilir kırmızı olabilir. Gözüme hitap etmesine bağlı :)

Mor- pembeydi. Öncesinde giyeceğim elbiseyi mürdüm alınca aynı olmasın dedim. Mor ve tonlarından vazgeçemiyorum. Yeşil olabilir kırmızı olabilir. Gözüme hitap etmesine bağlı :)

morlular da çok güzel duruyor ya da bordo. ben niyeyse kırmızı seçtim, gerçi ben elbisenin üstüne giyicem onların adı ne oluyor bilmiyorum

sevgili mayıs ayı gelinciklerim

okeanoss, monarkk, elmol, nehirnill, blue fairy ve diğerlerii, aklıma gelen gelemyen herkesss
öncelikle hepinizi çoookkkk özledimmmm kimbilirrrr nasılll telaşlardasınız hepinizzz

yoğun tempom sebebiyle foruma giriş yapamıyordum, bugün bir solukluk süresince fırsatım oldu,

herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum,

ben evimi tuttum, eşyalarımın büyük kısmını yerleştirdim, gelinliğim evde başucumda asılı, kuaförüm ayarlandı, bir tek bindallım kaldı onu da önümüzdeki hafta içinde halledicem inşallah

son 30 gün, evde misafirliğim başladı yavaş yavaş hissediyorum o havayı,

sizleri unuttuğu sanmayın, siz de beni unutmayın, düğün iznindeyken buralarda olucam bol bol

gözlerinizden öper mektubumu hasretle bitiririm

Canım ben philips maraton ultimate aldım son çıkandan. kendi haznesi var, tutuş şekli benim için önemli, belim ağrıyo benim o yüzden çok eğilmeyeceğim bir ergonomik hortumlu aldım. sulu onermiyorum. çok uğraştırıyo. ve koku yapıyo. temizlemesi falan işkence bence :))

Canım maşallah yaa ev hazır, esyalar gelmiş, temizlikte yapılıyo ne güzel Rabbim bana da hayırlısıyla nasip etsin :) bende daha hiçbiri yok bi türlü istediğim gibi gitmiyo işler

Ben Ankara'dayım canım, yarın bizim burda kına eşyaları satan yere gidicem bi varsa bakıyım. Sen tanesini ne kadara aldın acaba?? Ayyy kına için çiçek taç mıı onu da koyy lütfen bende çok severim öyle şeyler ama çok yoğunum yapamıyorum

Kuaföründe varsa makyaj fiyatına eklesin bence. ama senin göz şekline göre alsın derim. Cnkü bazı kiprikler çok abartılı oluyo, gözlerin küçükse çok abartılı bişi taktırma makyajı rezil eder valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…