- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.781
Niye geldin niye gidiyorsunSelam kızlar :)) size yeni bi şarkıyı söyleyip kaçıyorum belki dinleyen de vardır gökhan tepe~sonsuza kadaropuldunuz
Evet canım çok benziyoruz :) Mesela biz de dışarıda nişan yapacaktık. Kayınvalidem dediki ben kimseye nişanda takı takmadım kimse bir şey getirmez. Onu duyunca dışarıda yapmaktan vazgeçtim neden kendi akrabalarıma külfet olayım diye evde yaptımPike takımı yaptıracağını duyunca teyzem anneme sonunda bir şey alabilmiş demiş Millete de malzeme oluyor böylece. Biri bana bir şey deyince ben istemiyorum kimseden bir şey deyip kestirip atıyorum. Neden bohça yaptırmamışım diye demediğini bırakmadı kendi akrabalarım. Kullanılmayacak, mahremim olan şeyleri neden başkasına aldırayım ki. Anlamıyorlar ama istemedim diyorum çok yanlış yaptın diyolar Takmıyorum hiç. Bohça istesem eşim ödeyecekti parasını öyle de böyle de bizden çıkıyor gönlüme göre kendi kendime aldım en azından :))
Kayınvalidem çok komik. Her seferinde bana diyor ki sana şunu şunu alacaktım ama beğenmezsin diye almadım. Yahu bir al bakalım belki beğenicem. Tamam cidden beğenmeyeceğimi düşündün almadın diyelim o zaman deki bana kızım şunu beğendim ama kararsız kaldım gel beraber gidip alalım senin de gönlüne göre olur :) Ama demez sırf söylemiş olmak için söylüyor çok komik ya
arkadaşım da upuzun almıştı ama hiç rahat etmedi oynarken problem oluyor basan, çeken vs..hep koluna dolamak zorunda kaldı. ben de çok seviyorum ama bu durumdan dolayı orta tercih ettim. belin altına kadar filan geliyo benimkiKizllaarrrr ben sormayi unuttum duak olarak hangi boy kullandinz uzun tercih eden oldu mu ? ben upuzun istiorum ama biz dugun dansi yapicaz ders aliyoruz hoca cok uzun tutamazsn zor olur dedi bilemedm
Şarkı yeni çıkmış çok hoşuma gitti söyleme geldim aşk olsun ☺☺ giremiyorum bu aralar pekNiye geldin niye gidiyorsun
Ben de istiyorum desem yaparlardı. Ben de çok gereksiz gördüğüm için istemedim bohça canım aynı düşünüyoruz bu durumda da :)) Damat ve gelin saatlerini de ikimiz aldık biz debana nişanlım bizde nişanda takı olmaz dedi (eğer gelin alınıyorsa! çünkü altınlar kızda kalır ya), ben de bizde oluyor dedim, hem ailem de çok istekliydi öyle yaptık, ve onların tarafından da takan oldu baya. bizim hiç öyle laf söyleyecek yakın yok etrafta ben biraz mesafeli bir insanım, ailem hariç hazırlıklarımızı vs bilen yoktur :) ama malzeme olduğu kesin. bohça olayını ben gereksiz buluyorum gerçekten, kayınvalidem istesem yapardı ondan şüphem yok ben de istemiyordum isabet oldu :) biz de ne gerekiyorsa her şeyi kendimiz aldık, kendimiz ödedik, en güzeli. hem nişan hem nikah takı setini nişanlım ödedi mesela, ben de annemlerin takacağı saati aldım, madem öyle annemler niye para versin ki? ben nişanda taktım saat, nikahta annemler takacak, utanırlar belki dicem de hiç sanmıyorumkayınvalidene koptum yaaa onlar da çok benziyor benimki de beni dışarı çıkaran yok ki vs diyor hep gerçi doğru o da ama istese götüren kimse olmaz mı sanki, laf işte.
Gitme diye dedim ayol hiç uğramıyorsun ki kalmış şurda 50 gün :)Şarkı yeni çıkmış çok hoşuma gitti söyleme geldim aşk olsun ☺☺ giremiyorum bu aralar pek
Ben de istiyorum desem yaparlardı. Ben de çok gereksiz gördüğüm için istemedim bohça canım aynı düşünüyoruz bu durumda da :)) Damat ve gelin saatlerini de ikimiz aldık biz deBabamlara aldırmadım
hahahahahhahacaba ben kendi kendimle mi yazışıyorum diye düşünüyorum artık ya
hahahahahhahKına için kaftanımı seçmeye gidiyorum akşam yeni modeller gelmiş rengini değiştiricem :)
Lostcum çok hoşsunsen gittiğine göre ben de geliyorum demek ki
Lostcum çok hoşsun
Mor- pembeydi. Öncesinde giyeceğim elbiseyi mürdüm alınca aynı olmasın dedim. Mor ve tonlarından vazgeçemiyorum. Yeşil olabilir kırmızı olabilir. Gözüme hitap etmesine bağlı :)o senin hoşluğunne renkti kaftanın? şimdi renk bakacaksın?
Mor- pembeydi. Öncesinde giyeceğim elbiseyi mürdüm alınca aynı olmasın dedim. Mor ve tonlarından vazgeçemiyorum. Yeşil olabilir kırmızı olabilir. Gözüme hitap etmesine bağlı :)
Kizlaarr acil bse sorucam .. birazdan elektrk supurgesi almaya gdicem ama hic bse bilmiorum ne alinir die!! Siz hangi marka hangi modelleri tercih ettiniz ? Su hazneli olanlari onerirmsiniz ?? Bu arada GUNAYDIN ve iyiki varsnz ben baya alistim buraya ya ☺☺☺☺
Kizlarrr iyi geceler bayadir yoktum. İstanbuldayim coook stresli geciyo eksikler bitmiyo ama para bitiyobeyaz esyalar dahil butun esyalar geldi. Perdeler ve halilarim eksik bu hafta halletcem. Onun haricinde temizligi kendim yapiyorum anam nasil zormus ev bos olunca dahada cok kirleniyormus anliycaginiz yogun ve tempolu bi sekilde gidiyo. Sizler neler yapiyorsunuz
slmmm kızlarr davetiyeyi hallettik bugün nişanlımlaa nasıll sizce yorumlarınızı bekliyorummm:))Eki Görüntüle 1476289
Cnm toptancilardan buldum adanada istanbulda bolca vardr bunlarda eger istanbulda yasiosan ☺☺☺ tabikide paylas ☺ valla ben artk satisina da gecicem bakalm guzel bi sektor ☺ ayrica kina gecesinde bindallidan once kirmizi balik bi elbise giyinicem onda da takmak icin cicekte tac yaptm az kaldi bitmesine onuda paylasirim sizle ☺☺
ayy al valla çok tatlı oluyor yaa. benim hep hevesim vardı. saçlarım konusunda kararsızım biraz. yandan dağınık bir topuz iyi gidermi ki? aslında haklısın yaa bir kere alınacak sonuçta. tmm o zaman ben de öyle yapayım Mac alayım :) teşekkür ettim kuzummmm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?