- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.821
Ben anlamam şekerim bundan sonra sana ceza her gün 1 satır da olsa girip yazacaksın yoksa Okeanoss00'un sopası gelirBen perdeleri de hallettim. Salon fonları ile mutfağın tülünde sıkıntı çıkmıştı onlar da hallolmuş yarın geliyor :) Paylaşımları merakla bekliyorum canım
Evet ama ben ayrı olsun istedim kaftan :) Ya mecburen dans dersi alıcaz çünkü nişanlımın memleketi gereği düğünde zeybek oynamamız icab ediyo :)
İş çıkışı gelin ayakkabımı almaya gideceğim. İnşallah bu kez olmuştur da gelinliğimin etek boyunu ayarlatabilirim.
Teşekkür ederim tatlım inşallah :)inş canım hadi hayırlısı:))) güzel haberlerle gelirsin inş kolay gelsin:))
Evet canım özel yaptırıyorum :) Çünkü bir ayağımla diğer ayağımın tarak genişliği aynı değilaa özel mi yaptırıyorsun ayakkabılarınıı
kızlar Doğtaş'tan mobilya alan var mıydı aranızda? benim yatak odam gelecek yarın ama saat aralığı bile vermemeleri sinirimi bozdu
nehirnil111 almıştı sanırım :)
Evet istediğim zaman gelmişti. Enza Home koltuklarım, diğerleri Bellona. Biz tarih aralığı vermiştik onlarda uygun musunuz getireceğiz dediler. Getirin dedik saat söylediler yaklaştıklarında aradılar (öyle istemiştik). Sorunsuz halloldu çok şükür.senin mobilyaların istediğiniz gün gelmiş miydi? yoksa gecikme vs olmuş muydu? ve son soru nerden almıştın?
Evet istediğim zaman gelmişti. Enza Home koltuklarım, diğerleri Bellona. Biz tarih aralığı vermiştik onlarda uygun musunuz getireceğiz dediler. Getirin dedik saat söylediler yaklaştıklarında aradılar (öyle istemiştik). Sorunsuz halloldu çok şükür.
Gelir canım ya dert etme hemen :)benim de koltuk ve yemek odası Enza onlar da haftaya gelecek, belki gereksiz sinir yapıyorum ama çok uyuz oldum Doğtaş'a ya
Gelir canım ya dert etme hemen :)
Enzaya biz su saatler arasinda getirin diye soylemistik :)saat aralığı bile vermemelerine uyuz oldum o evde oturan insan yok ki geldiklerinde kapı açılsın. akşama doğru nişanlıma bi daha arattırcam bakalımEnza saat aralığı veriyor mu?
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına :))kızceler biz evi tuttuk çok şükür. pazar günü sözleşmeyi yapıcaz. Allahım çok mesudummm.Rabbim kendi evimizi almayı da nasip eder inşallah..
Cok guzel canim :)Kızlar nikah şekerimi sipariş ettim yükledim resmi de :)))
Cok guzel canim :)
Sağol canım benimCok guzel canim :)
Gule gule oturun canim :)kızceler biz evi tuttuk çok şükür. pazar günü sözleşmeyi yapıcaz. Allahım çok mesudummm.Rabbim kendi evimizi almayı da nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?