Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ayyy bu son söylediğin aynı benim kayınvalidemmm :)) annemle konuştuklarında sürekli bişi alsam esra beğenmezki diyo. Annem de k.validemi kırmamak için bişi demiyo... :))

Kurdalesi eksik daha ama koyarim cnm bu hafta ☺☺☺ cnm ben 20 tanesini 25 liraya aldim

Kizlar iyi geceler msjlari smdi okudum nisanlim bugun annemle konusmus ben ne gerekiosa yaparim dems erkek tarafi benim siz bana soyleyin napilicaksa dems ☺ annemde sacmalams yok iste kizim beni senin yuzunden bi kenera atti yok iste ben perde de alirim baska bse yapmam fln dms .ya agzimdan ckmayanlari ckms gbi soylems yalan ne aci soylemedklerimi soylemesi babam zaten konusmuo bnmle sirf dunuru yok die... artk nisanlimla ben devamindaki herseyi yapmaya karar verdik biriktrdgmz paradan harcamaya baslicaz

Aynen öyle yapın canım siz alın herşeyinizi Rabbim güç kuvvet versin ödenir elbet yavaş yavaş kalkarsınız herşeyin altından

missERE Canım nerelerdesin çok ihmal ettin bizi. Biz de yoğunuz ama uğruyoruz buraya Hazırlıkların tamamlanmasına çok sevindim. Hemen hemen ben de aynı durumdayım. İnşallah bugün gelinliğimin etek boyu ölçüsü alınınca rahatlayacağım :) Evimi yerleştirdim :) Daha sık gel konuşalım detayları merakla bekliyorum...
Annen neden böyle yapıyor acaba :s Keşke nişanlına yansıtmasaydınız... Olan olmuş artık. Bu durumda en mantıklısı zaten ortak harcama yapıp aileni karıştırmamanızdı. Doğru karar olmuş da nişanlın kırılmıştır...

Ben de aynen çok uğrayamıyorum canım. Evi tuttuk eşyaların da perdelerin de siparişini verdik ama henüz gelmedi en gec 2 haftaya gelmiş olur inşallah. Evle ilgili halı ve avizeler kalmış olacak ama onları da eşyalar gelince halletmek istiyorum. Gelinlik dikiliyor. Gelin ayakkabım çiçeğim hazır zaten daha önceden almıştım. Bindallıyı da kiraladım ama kınada giyecek abiyem yok henüz :) Nikah şekerlerimi kendim yapıyorum. Davetiye de önümüzdeki hafta basılacak dağıtmaya başlayacağız. Bu hafta dans dersi için yer ayarlamam lazım; bir de tacımı seçmek daha doğrusu bulmak :) Bohça alışverişi de yapıcaz bakalım bunlar kaldı herhalde yavaştan mutfakta yerleşti.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar sıze aldıgım ceyızlerımden fotograflarını bulduklarımı atıcam bakalım begencek mısınız :)

işte burdalar :)

Eklentiler

• catalkasıktakımım.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 98
  • çaycım.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 103
  • elblendersetim.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 94
  • gunlukcaytakımım.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20150328-WA0013.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20150329-WA0008.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20150329-WA0010.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20150329-WA0014.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20150329-WA0028.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20150330-WA0001.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20150330-WA0002.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20150330-WA0004.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20150330-WA0007.webp
    18 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20150330-WA0008.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20150330-WA0009.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20150330-WA0010.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20150330-WA0011.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 91
  • ütüm.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20150330-WA0015.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20150330-WA0013.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20150330-WA0012.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 84
Çok güzel tatlım güle güle kullan :) Blender'ımız, sarev siyah beyaz pikemiz aynı :)
heyoooo :) cok mutlu oldum aslında daha cok var alınan ama fotolarını buldugum sadece bunlar zaten bunalr ınce detay olanlar daha beyaz esya ve mobılyalar var ama annemle damat arasında gelgıtler oluyo yanı acık yollu degılde aracı yollu aracıda ben oluyorum napcam bılmıyorum gecen mobılya bakmaya gıttık begendık yolladık ortak gruptan cok guzel dedı bugun kalkıp bana ogrencı evı gıbı dıyo

canım ya işyerindeki avukat arkadaşlardan ikisi de doğum iznine ayrıldı onların dosyalarıyla da ben ilgileniyorum resmen dosya denizinde boğuluyorum, aynı gün içinde 3 farklı ilçede duruşmaya gittiğim bile oldu, tabi akşam eve gidince pert

bi perde işini hallettim mi tamamdır inşallah

herşey hazır olunca burdan paylaşıcam

canımm şimdi abiyeli bindallılar var, kına yakılırken kaftanını hooop diye geçiriveriyorsun üstüne

dans dersi miiii biz hepedeküpede dalacaz heralde ona vaktimiz kalmadı

Ben anlamam şekerim bundan sonra sana ceza her gün 1 satır da olsa girip yazacaksın yoksa Okeanoss00'un sopası gelir Ben perdeleri de hallettim. Salon fonları ile mutfağın tülünde sıkıntı çıkmıştı onlar da hallolmuş yarın geliyor :) Paylaşımları merakla bekliyorum canım

canımm şimdi abiyeli bindallılar var, kına yakılırken kaftanını hooop diye geçiriveriyorsun üstüne

dans dersi miiii biz hepedeküpede dalacaz heralde ona vaktimiz kalmadı [/QUOTE]

Evet ama ben ayrı olsun istedim kaftan :) Ya mecburen dans dersi alıcaz çünkü nişanlımın memleketi gereği düğünde zeybek oynamamız icab ediyo :)

İş çıkışı gelin ayakkabımı almaya gideceğim. İnşallah bu kez olmuştur da gelinliğimin etek boyunu ayarlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…