- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.801
Evet canım çok benziyoruz :) Mesela biz de dışarıda nişan yapacaktık. Kayınvalidem dediki ben kimseye nişanda takı takmadım kimse bir şey getirmez. Onu duyunca dışarıda yapmaktan vazgeçtim neden kendi akrabalarıma külfet olayım diye evde yaptımPike takımı yaptıracağını duyunca teyzem anneme sonunda bir şey alabilmiş demiş Millete de malzeme oluyor böylece. Biri bana bir şey deyince ben istemiyorum kimseden bir şey deyip kestirip atıyorum. Neden bohça yaptırmamışım diye demediğini bırakmadı kendi akrabalarım. Kullanılmayacak, mahremim olan şeyleri neden başkasına aldırayım ki. Anlamıyorlar ama istemedim diyorum çok yanlış yaptın diyolar Takmıyorum hiç. Bohça istesem eşim ödeyecekti parasını öyle de böyle de bizden çıkıyor gönlüme göre kendi kendime aldım en azından :))
Kayınvalidem çok komik. Her seferinde bana diyor ki sana şunu şunu alacaktım ama beğenmezsin diye almadım. Yahu bir al bakalım belki beğenicem. Tamam cidden beğenmeyeceğimi düşündün almadın diyelim o zaman deki bana kızım şunu beğendim ama kararsız kaldım gel beraber gidip alalım senin de gönlüne göre olur :) Ama demez sırf söylemiş olmak için söylüyor çok komik ya
yaa canımmm beğenmedinmii:)) ben yaptırmıyorumki zaten böyleydi sarılıp koyuluyor :))Canım davetiyen sanırım kenarları dantel gibiymiş, bide ferman gibi yaptırıyorsun oohh bence bide mühür bastır tam olur valla :))
Kurdalesi eksik daha ama koyarim cnm bu hafta ☺☺☺ cnm ben 20 tanesini 25 liraya aldimBen Ankara'dayım canım, yarın bizim burda kına eşyaları satan yere gidicem bi varsa bakıyım. Sen tanesini ne kadara aldın acaba?? Ayyy kına için çiçek taç mıı onu da koyy lütfen bende çok severim öyle şeyler ama çok yoğunum yapamıyorum
Aynen öyle yapın canım siz alın herşeyinizi Rabbim güç kuvvet versin ödenir elbet yavaş yavaş kalkarsınız herşeyin altındanKizlar iyi geceler msjlari smdi okudum nisanlim bugun annemle konusmus ben ne gerekiosa yaparim dems erkek tarafi benim siz bana soyleyin napilicaksa dems ☺ annemde sacmalams yok iste kizim beni senin yuzunden bi kenera atti yok iste ben perde de alirim baska bse yapmam fln dms .ya agzimdan ckmayanlari ckms gbi soylems yalan ne aci soylemedklerimi soylemesi babam zaten konusmuo bnmle sirf dunuru yok die... artk nisanlimla ben devamindaki herseyi yapmaya karar verdik biriktrdgmz paradan harcamaya baslicaz
sevgili mayıs ayı gelinciklerim
okeanoss, monarkk, elmol, nehirnill, blue fairy ve diğerlerii, aklıma gelen gelemyen herkesss
öncelikle hepinizi çoookkkk özledimmmm kimbilirrrr nasılll telaşlardasınız hepinizzz
yoğun tempom sebebiyle foruma giriş yapamıyordum, bugün bir solukluk süresince fırsatım oldu,
herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum,
ben evimi tuttum, eşyalarımın büyük kısmını yerleştirdim, gelinliğim evde başucumda asılı, kuaförüm ayarlandı, bir tek bindallım kaldı onu da önümüzdeki hafta içinde halledicem inşallah
son 30 gün, evde misafirliğim başladı yavaş yavaş hissediyorum o havayı,
sizleri unuttuğu sanmayın, siz de beni unutmayın, düğün iznindeyken buralarda olucam bol bol
gözlerinizden öper mektubumu hasretle bitiririm
Annen neden böyle yapıyor acaba :s Keşke nişanlına yansıtmasaydınız... Olan olmuş artık. Bu durumda en mantıklısı zaten ortak harcama yapıp aileni karıştırmamanızdı. Doğru karar olmuş da nişanlın kırılmıştır...Kizlar iyi geceler msjlari smdi okudum nisanlim bugun annemle konusmus ben ne gerekiosa yaparim dems erkek tarafi benim siz bana soyleyin napilicaksa dems ☺ annemde sacmalams yok iste kizim beni senin yuzunden bi kenera atti yok iste ben perde de alirim baska bse yapmam fln dms .ya agzimdan ckmayanlari ckms gbi soylems yalan ne aci soylemedklerimi soylemesi babam zaten konusmuo bnmle sirf dunuru yok die... artk nisanlimla ben devamindaki herseyi yapmaya karar verdik biriktrdgmz paradan harcamaya baslicaz
sevgili mayıs ayı gelinciklerim
okeanoss, monarkk, elmol, nehirnill, blue fairy ve diğerlerii, aklıma gelen gelemyen herkesss
öncelikle hepinizi çoookkkk özledimmmm kimbilirrrr nasılll telaşlardasınız hepinizzz
yoğun tempom sebebiyle foruma giriş yapamıyordum, bugün bir solukluk süresince fırsatım oldu,
herkesin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum,
ben evimi tuttum, eşyalarımın büyük kısmını yerleştirdim, gelinliğim evde başucumda asılı, kuaförüm ayarlandı, bir tek bindallım kaldı onu da önümüzdeki hafta içinde halledicem inşallah
son 30 gün, evde misafirliğim başladı yavaş yavaş hissediyorum o havayı,
sizleri unuttuğu sanmayın, siz de beni unutmayın, düğün iznindeyken buralarda olucam bol bol
gözlerinizden öper mektubumu hasretle bitiririm
Günaydın :) Hadi bakalım bekliyoruz :)gunaydın kızlar hayırlı cumalar sıze aldıgım ceyızlerımden fotograflarını bulduklarımı atıcam bakalım begencek mısınız :)
Çok güzel tatlım güle güle kullan :) Blender'ımız, sarev siyah beyaz pikemiz aynı :)işte burdalar :)
heyoooo :) cok mutlu oldum aslında daha cok var alınan ama fotolarını buldugum sadece bunlar zaten bunalr ınce detay olanlar daha beyaz esya ve mobılyalar var ama annemle damat arasında gelgıtler oluyo yanı acık yollu degılde aracı yollu aracıda ben oluyorum napcam bılmıyorumÇok güzel tatlım güle güle kullan :) Blender'ımız, sarev siyah beyaz pikemiz aynı :)
missERE Canım nerelerdesin çok ihmal ettin bizi. Biz de yoğunuz ama uğruyoruz buraya Hazırlıkların tamamlanmasına çok sevindim. Hemen hemen ben de aynı durumdayım. İnşallah bugün gelinliğimin etek boyu ölçüsü alınınca rahatlayacağım :) Evimi yerleştirdim :) Daha sık gel konuşalım detayları merakla bekliyorum...
Ben de aynen çok uğrayamıyorum canım. Evi tuttuk eşyaların da perdelerin de siparişini verdik ama henüz gelmedi en gec 2 haftaya gelmiş olur inşallah. Evle ilgili halı ve avizeler kalmış olacak ama onları da eşyalar gelince halletmek istiyorum. Gelinlik dikiliyor. Gelin ayakkabım çiçeğim hazır zaten daha önceden almıştım. Bindallıyı da kiraladım ama kınada giyecek abiyem yok henüz :) Nikah şekerlerimi kendim yapıyorum. Davetiye de önümüzdeki hafta basılacak dağıtmaya başlayacağız. Bu hafta dans dersi için yer ayarlamam lazım; bir de tacımı seçmek daha doğrusu bulmak :) Bohça alışverişi de yapıcaz bakalım bunlar kaldı herhalde yavaştan mutfakta yerleşti.
Ben anlamam şekerim bundan sonra sana ceza her gün 1 satır da olsa girip yazacaksın yoksa Okeanoss00'un sopası gelircanım ya işyerindeki avukat arkadaşlardan ikisi de doğum iznine ayrıldı onların dosyalarıyla da ben ilgileniyorum resmen dosya denizinde boğuluyorum, aynı gün içinde 3 farklı ilçede duruşmaya gittiğim bile oldu, tabi akşam eve gidince pert
bi perde işini hallettim mi tamamdır inşallah
herşey hazır olunca burdan paylaşıcam
inş canım hadi hayırlısı:))) güzel haberlerle gelirsin inş kolay gelsin:))İş çıkışı gelin ayakkabımı almaya gideceğim. İnşallah bu kez olmuştur da gelinliğimin etek boyunu ayarlatabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?